Drma će staviti sve pobjednike po skupinama a ja ću samo malo o turniru.
Iz naše županije 8 (2+6) predstavnika: Toma Brnčić i Josip Terzić, Vinko Martić i Stjepan Hinek i Vjeko, Darko, Sefo i ja.
Preko 60: Sefo je prvi , dobio je Tomu 3-0, a s njim je u paru osvojio zlato.
Od 50 -60. Vjeko je sve iznenadio (osim nas naravno) pobijedivši Kajfeša u četvrtfinalu 3-0 i onda Guldana 3-2 da bi u finalu izgubio od Bertovića 3-0. Vinko nije prošao grupu.
Od 40-50. Sve što smo vrijedno postigli jučer stalo je na 1 m2. Toliko je naime površina pobjedničkog postolja na kojem smo se ugurali Darko, ja, Hinek i Terzić na dodjeli brončanih medalja u igri parova.
Terzić i Hinek su u polufinalu izgubili od Gregera i Kovača a Darko i ja od Šerbedžića i Radivojevića…
U pojedinačnom dijelu Hinek i Terzić nisu prošli grupu, Darko je ispao od Jumića u osmini finala 3-1, a ja u četvrtfinalu od Šerbedžića 3-2, koji je i osvojio turnir pobijedivši kasnije Despota a na kraju i Stevanovića.
Uglavnom sve pohvale organizatoru, sve što se po meni treba popraviti neću preko foruma, da ne ispadne da nešto kritiziram, ali može i bolje.
Dvorana prva liga, organizatori susretljivi, malo manja posjećenost nego prijašnjih godina, pregršt izvanrednih mečeva i iznenađenja, a jedan poraz životom je platio i novi Timo Boll ALC sa pripadajućim gumama.

od 30-40- 1. Barna Ivan
2. Liović Dejan -u epskom meču dobio Ajdarpašića
3 i 4 Ajdarpašić i Jerčić
do 30 jedan od Bibera