SLAST
Svibnja 07, 2026, 00:56:06 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Podvinje 28.05.2012.  (Posjeta: 1775 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ReBus
Moderator

Navijacica

« : Svibnja 29, 2012, 23:17:36 »

Priča o dečku pred kojim je svijetla budućnost u stolnom tenisu...ČISTI MRAK, kakav Tan on je preTAN-ak za ovog dečka....gledajte i uživajte

http://www.youtube.com/watch?v=myd_FllymZY
Evidentirano
Yura
*
Nova Liga: CB Martel

« Odgovor #1 : Svibnja 30, 2012, 08:37:29 »

Stvarno takvog majstora  Table Tennis Slavonski Brod dugo nije vidio, i moram priznati da nisam ni znao kakvu privilegiju imamo da takav igrač igra u našoj ekipi lol

Za kameru i montažu dobro
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #2 : Svibnja 30, 2012, 15:00:59 »

Sad tek vidio, uradak je super ...  klanjanje rocker dobro Predlažem Rebusa za slijedeću video priču  oops
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #3 : Svibnja 30, 2012, 16:09:39 »

Ja sam već bio i u ovoj priči, a tebe nigdje...ti moraš biti tamo s Akkanom i tim igračima koje ti dobiješ kao Ivica nas  Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #4 : Svibnja 30, 2012, 21:57:12 »

Stvarno lijepo urađeno  Wink

Citat: stjepan
Predlažem Rebusa za slijedeću video priču  oops

Ako sam ja dobro skužio na kraju videa,kad Rebus nazdravlja piše sitnim slovima  "to be continue" ili "nastavlja se....." iz čega ja zaključujem da je slijedeći dokumentarac vezan uz samog Rebusa  Wink možda nešto kraći serijal od "Larinog izbora" no ne puno  Tongue

Citat: ReBus
ti moraš biti tamo s Akkanom i tim igračima koje ti dobiješ kao Ivica nas  Grin

Dobio sam nekoliko e-mailova s pitanjem "što je pjesnik htio reći?" ,ali  nemam pojma...Akan ovu večer nije igrao,a mislim da nije ni bio na mjestu događaja  nema pojma
Doduše ja baš i nisam neka pjesnička duša pa ......... sram
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #5 : Svibnja 30, 2012, 23:59:02 »

Pa da ti "pjesnik" razjasni...Ivica je ovdje briljirao....tako i Stjepan treba imat film gdje je on briljirao, kao u meču protiv Akkana...samo ja bih morao dati te materijale na montiranje...ovi dečki su to jako dobro napravili.. dobro
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #6 : Svibnja 31, 2012, 00:11:50 »

Ma ne to Rebus. Trebao bih imati film naslova "Brod open 2012.", u pozadini pjema koja počinje sa "Ovo je priča koju vrlo rado pričam ...", a u prvom planu Mata briše znoj gore od Stjepka, vrti glavom sumnjičavo jer je na semaforu već 0:2 itd., itd., montažeri bi to već složili ...  baeh
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #7 : Svibnja 31, 2012, 08:16:26 »

Citat: ReBus
kao u meču protiv Akkana...samo ja bih morao dati te materijale na montiranje...ovi dečki su to jako dobro napravili.. dobro

Dečki su super namontirali,a vrhunac je razgovor sa spomenikom  Wink
A Akan me zvao i pitao da li treba i on doći dati kakvu izjavu jer ga se spominje  Tongue
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #8 : Svibnja 31, 2012, 09:27:14 »

Ima Akanova izjava kad je bio turnir u Podvinju. Kamerman dobro odradio posao, no onaj sto drzi mikrofon je bio  daleko (za posljedicu dobio otkaz, jer ne moze se to dogoditi kad se snima takva stvar Tongue ) pa se Akana slabije cuje, ali velemajstorski monolog je prisutan na jubitu. Grin

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=_4ySuw2GXQA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=_4ySuw2GXQA</a>
« Zadnja izmjena: Svibnja 31, 2012, 10:16:38 Domacc » Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!