SLAST
Travnja 17, 2026, 17:57:08 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 2.POJEDINAČNO PRVENSTVO  (Posjeta: 3349 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Prosinca 23, 2012, 22:28:22 »

POZIV I PROPOZICIJE ZA
2.  POJEDINAČNO PRVENSTVO NOVE LIGE

1)   ORGANIZATOR turnira je „NOVA LIGA“

2)   MJESTO I VRIJEME:Turnir će se održati u nedjelju 13. siječnja 2013. godine u Dvorani Obrtničke škole u Slav. Brodu,Vladimira Nazora 9, a natjecanja započinju u 10,00 sati igranjem parova.

3)   DISCIPLINE: Na turniru će se igrati slijedeće  discipline:

A.   POJEDINAČNO   –  JEDINSTVENA KATEGORIJA
B.   PAROVI            -  JEDINSTVENA KATEGORIJA

4)   PRAVO NASTUPA: Na turniru mogu nastupiti svi na vrijeme prijavljeni igrači „Nove lige“

5)   NAČIN IGRANJA: Natjecatelji će biti razvrstani u skupine sa po 3-5 igrača gdje se sastaju svaki sa svakim. Po dvojica prvoplasiranih igrača iz skupina nastavljaju natjecanje K.O. sustavom do konačne pobjede.
Svi ostali nastavljaju natjecanje u utješnom dijelu za najboljeg trećeplasiranog i četvrtoplasiranog iz grupa K.O. sustavom do konačnog pobjednika.
PAROVI se odmah igraju K.O. sustavom do konačnih pobjednika.
Turnir će se igrati prema odredbama "Pravilnika o sustavu stolnoteniskih natjecanja" i "Pravilnika o organizaciji stolnoteniskih natjecanja" HSTS-a. Svi susreti igraju se na tri (3) dobivena seta a sude ih slobodni igrači iz grupe u kojoj se igra

6)   PLASMAN u skupinama određuje se brojem osvojenih bodova. Ako dva ili više igrača osvoje jednak  broj    bodova, plasman će se odrediti samo iz rezultata međusobnih susreta igrača s jednakim brojem bodova.

7)   PRIJAVNINA za nastup na turniru  je 20.00 kuna

8)   PRIJAVE za turnir se vrše putem foruma slast.biz,a rok je SUBOTA 12.siječnja do 22.00 h (ili iznimno na sam dan turnira do 9.30 sati) kada se popis zaključuje i pristupa se ždrijebanju parova,a potom grupa za pojedinačni dio natjecanja.Ždrijeb pojedinaca će biti obavljen po bodovnom rejtingu igrača  sustavom „zmije“

9)   NAGRADE: Organizator će sportskim nagradama nagraditi po četiri prvoplasirana igrača i para,a u utješnom dijelu samo konačne pobjednika između trećeplasiranih i četvrtoplasiranih iz grupa.

10)   NATJECANJE će voditi turnirski odbor  koji ujedno jedini ima pravo tumačenja Propozicija na turniru.

11.)     SVI NATJECATELJI  nastupaju na vlastitu odgovornost pa se preporuča da svatko za sebe obavi liječnički pregled.

ORGANIZACIJSKI ODBOR
NOVE LIGE
PREDSJEDNIK
Stjepan Hinek
« Zadnja izmjena: Sijenja 01, 2013, 22:52:44 Mata, Razlog: Dopuna i izmjena » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #1 : Sijenja 01, 2013, 23:14:33 »

Upravo sam izmjenio i dopunio propozicije  kava

- Kotizacija bi bila 20,00 kn (kao i na 1.PP) , iako sam i sam bio zagovornik nešto veće kotizacije da bismo možda sami sebi priredili nekakav domjenak  Tongue možda ipak ne treba u ovo recesijsko vrijeme živjeti na visokoj nozi  nemam pojma
Glas razuma je išao za tim da ostane prošlogodišnja razina sa osvježenjem i kiflama.
Još radimo na tome da možda u kiflama bude pekmeza  Wink ,makar u svakoj četvrtoj  Cool

- Ove godine ćemo igrati utješni dio i za najboljeg trećeplasiranog i četveroplasiranog za razliku od prošlogodišnjeg kad se samo jedan igrač "utješio"

- Stavio sam (stavljač po zanimanju  biti ce dobro) i rok za prijavu.Ako je ikako moguće da se svi prijavimo do tog roka i da bude sve spremno za natjecanje ujutro,a ne da se grupe moraju prebacivati pred sam početak natjecanja.
Iako ovo i nije neki veliki problem ,jer smo to radili i prošli put , ipak bi bilo bolje bez tog posla.

I za kraj , u razgovoru sa predsjednikom Stjepkom došli smo do nekog zaključka ili prijedloga da ovaj sastanak pred novu sezonu i prijave ekipa možda obavimo na samom prvenstvu.
Bit će nas tada najviše,možda čak i iz svake ekipe po jedan ili više predstavnika i ne vidimo razloga da se natjecateljski brojevi ne izvuku tada.

Eto toliko od mene ....za sad  Tongue
Evidentirano

Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #2 : Sijenja 08, 2013, 14:41:05 »

Molim voditelje ili predstavnike ekipa da na turnir ponesu ispunjene obrasce prijave ekipa.Prijava će se moći popuniti i na samom turniru,kao i uplata kotizacije za slijedeću sezonu.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #3 : Sijenja 10, 2013, 17:14:16 »

Poštovani  prijatelji, igrači Nove lige  postovanje

Svojim prijavljivanjem  u razumnim rokovima pokazali smo da možemo  biti ozbiljni i pošteni prema sebi samima. Nadam se i vjerujem da može biti i bolje.

Još jednom pozivam sve koji će nastupiti na Pojedinačnom prvenstvu da se prijave do subote  20.00  kao i one kojima je nešto iznenada uletjelo neka otkažu svoj nastup do istog vremena.
3-4 otkaza ili prijave dovode do toga da se mora jako puno toga mijenjati i ručno pisati.
Ako bismo ovo ispoštovali ja bih donio spremne zapisnike sa unešenim imenima  po grupama.
Isto tako ne bježim od posla pa ako bude i tako da se sve mora prepisivati,odradit ćemo i taj dio….ta plaćeni smo za to.  sram
Ovo se isto odnosi i na parove.

Apeliram također da se držimo satnice. Prošli put smo čak pomicali termin na 9.00 sati za što je sad kasno, a i zimski je period.
I tada smo čini mi se počeli tek u 10.30 s natjecanjem , zato Vas molim da ipak dođete ranije koliko god možete da bismo u 10.00 sati počeli udarati po loptici, a ne da se u to vrijeme tek počinjemo skupljati.
Iako se nismo posebno dogovarali mislim da će dvorana biti otvorena već iza 8.30 sati , a najkasnije u 9.00 h

Nakon što obavimo sve detalje i krenemo s natjecanjem onda se za zapisničkim stolom mogu donijeti obrasci s prijavama ekipa i igrača za nadolazeću sezonu , kao i plaćanje kotizacije za istu.

Sastanak  za slijedeću sezonu bi održali u kratkoj pauzi nakon što se odigra dio  natjecanja u parovima i kad se odigraju grupe. To bi okvirno bilo oko 13.00 sati.
Mislim da mi tu nemamo što puno raspravljati osim izvući natjecateljske brojeve.
Naravno da se može i predlagati nešto novo , mijenjati itd.

Sve ostalo ide po pravilniku prijava igrača do završetka 2.kola itd.

I za kraj (valjda) neka svi igrači ili barem predstavnici ekipa donesu poneku lopticu da imamo čime igrati.Vjerujem da smo i to mogli dobiti no eto nismo pitali ( barem ja nisam)
Osobno mi je neugodno tražiti takvo što  i ovim putem  zahvaljujem Obrtničkoj školi Brod  na ustupanju dvorane i opreme , kako samoj školi tako i Stolnoteniskom klubu OŠB !  klanjanje postovanje

Ako sam nešto ispustio ili pogrešno napisao ispravite me.  amen
« Zadnja izmjena: Sijenja 10, 2013, 17:14:56 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Sijenja 14, 2013, 20:29:41 »

Iako nije u duginim bojama kako bi neki željeli  Tongue na kioske je poslan najsvježiji primjerak biltena s jučerašnjeg natjecanja  kava clsdtopic

Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #5 : Sijenja 14, 2013, 22:38:14 »

A što reći, nego skidam kapu Stavljaču na obradi rezultata i pravljenju Biltena, vrijedilo je čekati iako nije u duginim bojama kako smo navikli već gledati "zmijurinu" nasred Portala  Grin Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Sijenja 14, 2013, 22:51:20 »

Citat: ReBus
vrijedilo je čekati

sram sram skidaš kapu i pomalo podgrizaš  jbg stvarno nisam stigao prije obraditi sve rezultate   biti ce dobro
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #7 : Sijenja 14, 2013, 23:47:21 »

Nema podgrizanja....napisao sam točno kako je...vrijedilo je čekati...nije to mali posao...tko misli da je, samo neka se prihvati i napravi to.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Sijenja 15, 2013, 00:09:02 »

Počeo sam fušeriti  sram izmorilo me ovo PP .... kad sam sve rezultate obradio poslao sam to svom lektoru korektoru na pregled (op.a. Stjepan) ,a on me isprepadao i našao sijaset pogrJešaka u ravnini,zarezima itd.
I sad nakon skoro 30 downloada dobijem upozorenje apsolutnog šampiona  doh da mi u meču Bera-Jularić piše 3:0 a u zagradi 5 setova. ljut

Isprike Ivanu koji je osvojio 2 seta i praktično imao meč u svojim rukama , kao  i Beri koji je "krvavih koljena" došao do tih 3:2 ,a ja eto napisao laganih 3:0  kk

Ovo je kardinalna pogreška i zaslužuje stavljanje mandata na raspolaganje  nemam pojma

Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #9 : Sijenja 15, 2013, 14:30:53 »

Sjajan turnir, organizacija vrhunska, igralo se bez prestanka. Turnir je pokazao ono što se i protezalo tijekom cijele sezone, dominaciju Optike Zorko i dvojca Domac-Zorko. Šteta što je Zorko morao ranije kući, možda bi ponovio prošlogodišnji uspjeh. U paru su Domac i Zorko bili bez pravih protivnika, bez obzira na njihov loš skor u 2 ligi u igri parova, ovdje nisu izgubili ni seta. Gigi i ja nismo im mogli ništa u finalu. Možda bi Akan i Darko odigrali bolje od nas ali to više nije bitno.
U pojedinačnom dijelu turnira ginulo se doslovno za svaki poen. Kao i prošle godine dosta dobrih igrača nije prošlo grupu. D. Jurković, Darko, Bajo...Prša je po meni najveće iznenađenje turnira jer je u grupi dobio i Čanića starijeg i Darka.
Sefo je takođe pokazo da još nije za starije veterane pobijedivši u grupi Tihu i Dalibora, te kasnije Župana i Nožinu 3-2.
Ja sam se vraćao iz knock downa i protiv Jularića (1-2 i 0-5 u četvrtom) i protiv Vjeke ali sam uspio na kraju dobiti obje i ući u polufinale ali tu me čekao Gigi i to je bio kraj.
U finalu je Gigi imao dobiven meč 2-1 i 6-2 u četvrtom setu, mislim da je čak i Domac mislio da je gotovo a i svi gledatelji osim tate Čanića koji traži time out. Dok su Čanići spremali taktiku da se vrate u meč dotle je Gigi u drugom kutu pričao o hvatanju šarana sa Žikom slijedeći tjedan. I onda preokret. Nakon 8-4 za Gigija Domac radi seriju 15-0 (sa 4:8 na 11:8 + 8:0)  raketar i u petom setu na 0-8 i Gigi traži time out. sram I to je to. Domac dobija meč i zaokružuje ovu za njega usjpešnu sezonu.
Još jednom svaka čast na organizaciji (Mata, Stjepan, Hinek i ostali...) i zahvala OŠB-u na ustupljenoj dvorani.
« Zadnja izmjena: Sijenja 15, 2013, 14:33:26 Bera11 » Evidentirano
Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #10 : Sijenja 15, 2013, 20:54:27 »

Nije mi žao truda kad vidm da je vrijedilo.Četrdeset pet igrača,sve je išlo kao po loju,tko nebi bio zadovoljan.Suvereno vođenje turnira od strane Stjepana i Mate,malo moje logistike i dobili smo sjajan turnir.Naravno,to nebi bilo dovoljno bez podrške domaćina,Obrtničke škole,još jednom im se,u ime svih nas,zahvaljujem.
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #11 : Sijenja 16, 2013, 16:17:35 »

Igralo se na visokom nivou i što me posebno zadovoljilo bez ikakvih tenzija i prepiranja.Gledajući neke utakmice vidjelo se da su pojedini igrači dosta napredovali i da se sama kvaliteta lige time dosta podigla.
Organizacija (Mata,Stjepan,Stjepko...) i domaćinstvo "OŠB-a" kao prošle godine bez zamjerke.
Jedino mi je žao što je Vedran morao ranije napustiti turnir tako da smo odigrali revijalni meč, a da je kojim slučajem ostao mislim da bi (svaka čast Beri i Gigiju) čak imali finale Optike.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #12 : Sijenja 17, 2013, 16:44:14 »

Joj Đuka opet se moram vratiti s komentarom kako Mara može biti Marjan jbg  Wink ili "...da nije ćuko sro uvatio bi zeca..."  Grin

Šta bi bilo i kako bi bilo...hm, nije to više onaj Bera na kojeg si navikao  sram od kako je pod mojom trenerskom (ne bejzbolskom ) palicom  biti ce dobro

Kad sam vidio ždrijeb očekivao sam 1/4 finale Gigi-Vedran u 5 setova i sve u fixu i da jedan od njih dopuza do polufinala  znoj polupan gdje  bi ih moj igrač samo otpuhao .
Međutim ovako je Gigi s rukama u džepovima došetao do polufinala, a Bera imao krv,znoj i suze do istog.  kk

Drago mi je da je turnir bio uspješan. Odaziv za neke začuđujući, a za mene očekivan.   dobro
Bilo je preko 20 mečeva u 5 setova, punih preokreta, a finale je bilo najuzbudljivije  klanjanje
Žao mi je da je dosta igrača otišlo prije utješnog dijela  nemam pojma

I za kraj evo jedna slika kako ja u budućnosti vidim PP :  Wink

Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!