SLAST
Travnja 17, 2026, 22:04:33 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: ZARA KUP  (Posjeta: 1142 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Travnja 20, 2013, 22:40:45 »

Zamoljen da sročim propozicije evo pokušao sam iz podataka koje sam dobio. Što ne bude dobro bit će ispravljeno kad foggy katamaranom, ploveći Bosutom, uplovi u Vinkovce  Wink. Najbitnije je da se zna da ima turnir i koji dan.  pet

POZIV I PROPOZICIJE  ZA "ZARA KUP VINKOVCI"

1)   ORGANIZATOR turnira je „? ? ?“

2)   MJESTO I VRIJEME:Turnir će se održati u subotu 4. svibnja 2013. godine u Dvorani Sportskog Centra ZARA u Vinkovcima, a natjecanja započinju u 9,00 sati.

3)   DISCIPLINE: Na turniru će se igrati slijedeće  discipline:

A.   POJEDINAČNO   – 
- do 50 godina
- iznad 50 godina
- Apsolutna kategorija (Superligaši, prvoligaši + oni koju prođu grupu u starosnim mogu se prijaviti i u apsolutnu)

B.   PAROVI            -  JEDINSTVENA KATEGORIJA

4)   PRAVO NASTUPA: Na turniru mogu nastupiti svi na vrijeme prijavljeni igrači

5)   NAČIN IGRANJA: Natjecatelji će biti razvrstani u skupine sa po 3-5 igrača gdje se sastaju svaki sa svakim. Po dvojica prvoplasiranih igrača iz skupina nastavljaju natjecanje K.O. sustavom do konačne pobjede. Svi ostali nastavljaju natjecanje u utješnom dijelu za najboljeg trećeplasiranog i četvrtoplasiranog iz grupa K.O. sustavom do konačnog pobjednika.
PAROVI se odmah igraju K.O. sustavom do konačnih pobjednika.
Turnir će se igrati prema odredbama "Pravilnika o sustavu stolnoteniskih natjecanja" i "Pravilnika o organizaciji stolnoteniskih natjecanja" HSTS-a. Svi susreti igraju se na tri (3) dobivena seta a sude ih slobodni igrači iz grupe u kojoj se igra

6)   PLASMAN u skupinama određuje se brojem osvojenih bodova. Ako dva ili više igrača osvoje jednak  broj    bodova, plasman će se odrediti samo iz rezultata međusobnih susreta igrača s jednakim brojem bodova.

7)   PRIJAVNINA za nastup na turniru  je 40.00 kuna (uključena večera i piće)   

8)   PRIJAVE za turnir se vrše kod gosp. Danijel Mustafić (098/487-179), a rok je PONEDJELJAK 29.travnja do 22.00 h

9)   NAGRADE: Organizator će sportskim nagradama nagraditi po četiri prvoplasirana igrača i para, dok je za pobjednika Apsolutne kategorije predviđena i Extra nagrada.

10)   NATJECANJE će voditi turnirski odbor  koji ujedno jedini ima pravo tumačenja Propozicija na turniru.

11.)     SVI NATJECATELJI  nastupaju na vlastitu odgovornost pa se preporuča da svatko za sebe obavi liječnički pregled.

ORGANIZACIJSKI ODBOR
" ZARA KUP-a "
Danijel Mustafić
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Svibnja 04, 2013, 21:51:42 »

Ne znam hoće li nas foggy počastiti biltenom, ali ja sam uspio nešto saznati od umornih sudionika iz Broda  Wink

Ahmetović Esad  3. mjesto u apsolutnoj kategoriji
Hinek Stjepan     2. mjesto u kategoriji do 50 godina
Arbanas Darko    3. mjesto  u istoj
Hinek/Jurković    3. mjesto parovi do 50 (trening za Sredance  Tongue)
Nožina Antonio    1. mjesto  ztješno među neutješnima  Grin do 50 godina
Babler Nenad      pukla je veza na mobitelu pa nisam razumio  Wink

Navodno se igralo jako puno i neki su možda i na infuziji završili
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!