Sjajan turnir, vrhunska organizacija, pića i peciva kao u priči… sjajnih mečeva ,atmosfera užarena kako i priliči pojedinačnom prvenstvu.
Zaslužena pobjeda Zorka koji je uz Domca svakako prvo ime prvenstva, ali to više i nije neka novost.
U svim grupama vodila se prava borba za prolaz dalje. U mojoj grupi odlučivao je koeficijent. Mustafić je pobijedio Mršića 3-1, Mršić mene 3-2 i u posljednjem meču trebao sam bilo kakvu pobjedu protiv Mustafića, dok je njemu trebao samo set a sa porazom od 3-2 bio bi prvi. Nije bilo nikakvih kalkulacija (mogao mi je pustiti 3-2 i biti prvi bez obzira na poraz) te smo odigrali meč koji je ovaj puta otišao na moju stranu 3-0 (10,11,9). Ali na drugome stolu Mršić je gubio od Šikija 2-1 ali se uspio izvući i dobiti Šikija 3-2. Ja sam tako na kraju bio prvi sa 5-3 skorom setova, Mršić drugi sa 4-5 (0,8) a Mustafić treći sa 3-4 (0,75).
Ali to mi nije puno pomoglo u daljnjem dijelu jer me Čanić stariji u četvrtfinalu izlupao sa softom 3-0 glat…samo sam išao po lopticu…

Osim spomenutog neprikosnovenog dvojca (Domac, Zorko) svako treba izdvojiti Soltokovića koji je prvo u grupi dobio Darka, pa onda nanizao Bablera, Župana R. i Čanića J).
U parovima ista priča Domac i Zorko opet prvi…Župan i ja smo se dovukli do finala gdje smo uglavnom statirali…
Uglavnom točno se vidi tko u sadašnjem vremenu trenira a tko ne…Sibinjci su broj 1 što se tiče kvalitete, što se tiče masovnosti tu su Podvinjci…sadašnji i bivši članovi Budainke u silaznoj putanji…ekipa iz Kaniže najugodnije iznenađenje…
Šteta što nije bilo Gigija, Baje, Rosija, Jularića, Vjeke i Hineka, sa njima bi turnir još dobio na kvaliteti i normalno svih onih koje nisam spomenuo a nisu bili u mogućnosti doći.