Dečkići iz OŠB 2 jako su me ugodno iznenadili, za Gavrana i Pudića znam koja im je razina i mogućnosti, ali su me ugodno iznenadili malci Juraj Lovrić i Luka Marić. Vidi se da je to stara dobra "obrtnička" stolnoteniska škola, da se s njima dobro radi i da je napredak vidljiv. Impresionira kako igraju bez imalo respekta prema starim macanima, borbenost je na visini, treba marljivo i redovno trenirati i bit će tu materijala sutra i za 1. ligu. Palac gore, definitivno.
A nisu za baciti ni stari "tigrovi" iz OŠB Veterana kako nas je negdje nazvao Mata.

Tate su napravile 2 glatke pobjede protiv Broda 2 i Posavca. Kako bi mi i protiv STK Časla išli na pobjedu,

kanili smo to i protiv lidera iz Sredanaca

Coach IMIA-e sredinom turnira počeo se laganini gubiti i drhtuckati jer im je utakmica protiv Broda 2 neočekivano otišla do 7. meča, a istog su protivnika Veteranosi prije toga dobili glat sa 4:0. Mata zna bar 10 dana da ću ja ići na A kao žrtveni jarac, ali se ipak nije usudio malo podmetnuti leđa i izaći mi na megdan,

već na mene isukao Rosija. Znajući da Rosicki nije igrao na 1. turniru jer nije registriran, uredno sam pripremio žalbu na zapisnik

i lovu za žalbu, ali mi je Mata ponovo, mrtav hladan, isukao izlist registracije s weba HSTS-a za IMIA-u uz ono svoje slavodobitno: evo ga, bajo, tu je, pa se ti samo žali.

Na kraju mu još moram biti zahvalan

jer sam mogao ostati i bez ovaca i bez novaca. Ima toga još: za svaki je slučaj, specijalno za 6. kolo i meč protiv OŠB "tigrova" odaslana naredba u Oprisavce vrlo kratkog i jasnog sadržaja: Dolazi odmah !

Nedugo zatim, nacrtao se tu i Bera i tako jadan nije mogao gledati derbi 1. ŽNL između Oprisavaca i Nove Kapele. A koliki je strah Mata imao od OŠB Veterana vidi se iz činjenice da ni nakon 3:0 u meču, ne stavlja u par sebe i Darija kao u prvih 5 kola, već za svaki slučaj Beru i Darija, jer da ne bi bilo vraga do kraja, hehe ...