SLAST
Svibnja 01, 2026, 14:54:35 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 5. kolo  (Posjeta: 2169 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ReBus
Moderator

Navijacica

« : Listopada 21, 2013, 11:48:38 »

Ako bude sreće i zdravlja, Lutalice - Poštari, utorak, 22.10.2013, 20:00, Podvinje.
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #1 : Listopada 22, 2013, 22:45:45 »

Zdravlja je i bilo ponešto, ali sreće baš nimalo. Poštari pomeli Lutalice totalno...Nisam čak tako ni nezadovoljan igrom, ali rezultat to naravno ne pokazuje. Stjepan će dati zapisnik, a ja čekam da pivo ispari  Grin
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #2 : Listopada 22, 2013, 23:10:01 »

LUTALICE - POŠTARI  2:8    

Za Lutalice:               Za Poštare:

S.Bošnjaković   1/1      N.Lemajić             3/0
D.Marić           1/2      G.Sekulić              3/0
M.Relić            0/1      I.Šaravanja          1/2
R.Busija           0/3      Sekulić/Šaravanja  1/0
Marić/Busija     0/1

Zaslužena pobjeda Poštara, večeras su bili puno bolji.   Vaditi se na (ne)sreću je potpuno nerealno, kad izgubiš 2:8 ili u setovima 11:27, onda tu sreća sigurno nije presudila.  idiot Nekih posebnih komentara pojedinih mečeva i nema, samo jedan u 5 setova s dosta fikseva i s uzbudljivim završetkom, ostalo sve prilično izvjesno ... Treće poluvrijeme  pice ovoga puta nije bilo na Lutvinci, nego na licu mjesta u kafiću kod doma. Zapisnik za Voditelja lige uobičajeno u privitku.  kava  

* LUTALICE - POŠTARI (22.10.2013.).xls (88.5 KB - (downloada: 175 ).)
« Zadnja izmjena: Listopada 22, 2013, 23:10:48 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #3 : Listopada 23, 2013, 06:40:38 »

Citat: stjepan
Vaditi se na (ne)sreću je potpuno nerealno, kad izgubiš 2:8 ili u setovima 11:27, onda tu sreća sigurno nije presudila.

Budući da je Rebus slikao i poslao zapisnik  clsdtopic s utakmice Poštari - Bekrije ja mislim da je on o sreći pričao za taj meč  Grin jer tamo su 4 meča u 5 setova otišla Poštarima, Goran 2x okretao 0:2  
« Zadnja izmjena: Listopada 23, 2013, 06:40:55 Mata » Evidentirano

Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza

« Odgovor #4 : Listopada 23, 2013, 13:30:10 »

LUTALICE : POŠTARI  2 : 8

Nemogu vjerovati da Poštari tako dobro igraju,Sekula i Lema kao neko nevrijeme da se spustilo na Lutalice ljut ljut

Renato,Renato pa ti barem svaki dan sa njima treniraš u Podvinju i da im nisi mogao naći slabu točku u igri
ako ništa trebao si ih barem provocirati u igri da puknu na živce,pa onda dotući za stolom. Grin.
Nekako u posljednje vrijeme Stjepan sve više spašava Lutalice od poraza,a i donosi odlučujuće bodove. Wink.
Gledao sam Stjepana u Kutima,da nije bilo njega odoše bodovi. Tongue.
Šiki standarno ako nema odmah pokraj stola Žuje nemože ni pobijediti, shots.
Renato razočaro si me,izgleda si počeo igrati kao i ja,i zato ti predlažem da sjediš na klupi kao i ja, a neka igraju mlađi i bolji  Table Tennis.
Neljuti se čoviječe poneseš neki K...c da staviš pood guzicu da se ne prehladiš i uživaš u tekmi. Laugh Laugh.
Malo šale na račun teške kategorije ali ja znam da on meni neće zamijeriti dobro.
Vidi mo se u Nedjelju u trećoj ligi,kad nas Stjepan bude razguzio sa svojom elitom. Huh?.
Pozz. postovanje postovanje.
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #5 : Listopada 23, 2013, 14:57:18 »

Nemogu vjerovati da Poštari tako dobro igraju,Sekula i Lema kao neko nevrijeme da se spustilo na Lutalice ljut ljut

Vidim da ne možeš vjerovati, ali bolje vjeruj da je tako :-). Inače, Lema je sinoć smanjio snagu udaraca što će reći da je igrao mekanije nego na treninzima, tako da uzmeš to u obzir kad budeš igrao protiv njega :-)

Renato,Renato pa ti barem svaki dan sa njima treniraš u Podvinju i da im nisi mogao naći slabu točku u igri
ako ništa trebao si ih barem provocirati u igri da puknu na živce,pa onda dotući za stolom. Grin.

Pa našao sam im slabu točku...SEBE  Cheesy

Nekako u posljednje vrijeme Stjepan sve više spašava Lutalice od poraza,a i donosi odlučujuće bodove. Wink.
Gledao sam Stjepana u Kutima,da nije bilo njega odoše bodovi. Tongue.

Stjepan je car, dere one nepoderive, a od ostalih gubi. Sinoć je mogao dobiti i Sekija, da Seki nije krivo skužio njegovu postavu na reketu i mislio da je trava guma, a od softa je mislio da je trava... Cheesy

Renato razočaro si me,izgleda si počeo igrati kao i ja,i zato ti predlažem da sjediš na klupi kao i ja, a neka igraju mlađi i bolji  Table Tennis.
Neljuti se čoviječe poneseš neki K...c da staviš pood guzicu da se ne prehladiš i uživaš u tekmi. Laugh Laugh.

Ti stalno nešto inputiraš s guzicom...i guženjem...taj dio priče otpada u muškom društvu Smiley, a ako ti nađeš mlađe kod nas...svaka čast, osim Stjepana Cheesy a mlađi su i igrali...ali kod Poštara i to i pokazali sinoć.

Vidi mo se u Nedjelju u trećoj ligi,kad nas Stjepan bude razguzio sa svojom elitom. Huh?.

Šteta za nedjelju...ipak se ne vidimo, znaš da to više nije moj teren  box1, a i ostalima je knedla u grlu. Pozdrav i tebi  postovanje
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!