SLAST
Travnja 18, 2026, 16:56:20 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Plenum HSTS Regija Zapad  (Posjeta: 1505 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« : Kolovoza 18, 2013, 10:01:37 »

U nozočnosti 20 delegiranih predstavnika klubova Slavonske RZ. pod predsjedanjem povjerenika regije Stipešević Marina sa uzornom organizacijom donesene su odredbe za ovu i sljedeću natjecateljsku sezonu.Od predstavnika klubova nisu bili prisutni Čazma,G.Bogićevci,Pitomača,Budainka,Š.Bukovica.
Najbitnije odluke: 2hl ima 10 klubova-Sisak,Novska,Sibinj,Požega,Čama,Virovitica,G.Bogićevci,Strmac,Brestovac,Flip. sa mogućnošću da iduće sezone(14/15) ima ponovo 12.
Ostaje isti sustav natjecanja klubovi u paru domaćin-gost premda je bio prijedlog da se igra turnirski.
3Hl istok broji 10 , a zapad 12 klubova premda su neki njihovi predstavnici imali primjedbu o prevelikom broju klubova zbog same organizacije turnirskog natjecanja.
Ostale pojedinosti će se moći pročitati na stranicama regije(klubovi u ligama,termini igranja,domaćinstva itd.) kada povjerenik objavi bilten.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Kolovoza 18, 2013, 14:00:47 »

Od Đuke niš novo, zbunjujuće do yaya.  Tongue

Prisutno je bilo 21 (a ne 20)  sram delegirani predstavnik kluba no Đuka i čika Toma valjda mene ne broje pošto su navikli da ja sjedim na plenumu kao torba bez prava glasa . No ovaj put su se zajebali pa ako treba mogu im osobno poslati dokazni materijal da je moj klub registriran još u prijelaznom roku koji je završen 24. Lipnja 2013. godine  srednjaci

Plenum je završen nakon iscrpljujuće rasprave u popodnevnim satima i sreća naša da je Marin uveo „tradiciju“ čobanca  pice poslije za što ga javno pohvaljujem.  

Plenum je otvorio i vodio sam Marin. Izvješća su usvojena bez ikakvih zamjerki  da bi u konačnici povjerenik ostao isti jer nije bilo protukandidata.

2 HL je popunjena do broja 10 (klubova) jer se tako izglasalo na plenumu. Daruvar (Vukovje) nije izrazio želju za nastupom u istoj i to je to.  Bilo je nekih kontradiktornih prijedloga i rasprava tako da se čak krenulo u prebrojavanje da se 2 HL popuni do 12 klubova. Došlo se čak do ekipe Brod 2 koja je bila 9 u ligi i nije pristala. Potom je navodno potiho Rebus rekao da ide IMIA, ali su mu Đuka i Toma gurnuli maramicu u usta i ušutkali ga  lud?!. Strah ih je valjda bilo. Poslije Đuka kaže „  nema sanse ne možeš iz 4 u 2“, a ja sam mu izvukao nepisani zakon o sportu i primjer Slavonac CO (doduše u nogometu) kako se preskaču rangovi.  Cool

Iako je Marin predložio da je pravo vrijeme možda da se 2 HL svede i ubuduće na 10 klubova demokratskim putem je donešena odluka da se i dalje popunjava do 12. Tako je i za ostale lige odlučeno iako toliko ekipa nema, ali eto…po principu „možda bude“ izglasali smo tako. Ako sam ja dobro shvatio igraju se lige 10, ali na kraju sezone ZADNJA ekipa je 12-ta, a predzadnja je 11-ta dok deseti ne ispada direktno nego tek može ići u eventualne kvalifikacije. Dakle većina nam je „liga bez briga“ jer ispasti skoro da ne možeš  nemam pojma

2 HL parovi (to će biti i 1. Kolo)

Novska – Sisak  
Čazma – Virovitica
Požega – Brestovac
Strmac – Gornji Bogićevci
Sibinj – Flip

3. HL istok

Obrtnička škola – Brod 2
Budainka
Brod
Strmac 2
Posavac
Graničar 2
Brod 2
IMIA
Godinjak
OŠV Veterani

Na žalost ekipa Rebus nije iskoristila pravo igranja u 3 HL istok, a kuloari govore da neće nastaviti natjecanje ni u 4 HL  place mi se
« Zadnja izmjena: Kolovoza 18, 2013, 14:05:00 Mata » Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!