SLAST
Travnja 17, 2026, 00:15:13 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 5. TURNIR - STK BROD  (Posjeta: 1750 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Veljae 26, 2014, 23:43:25 »

U nedjelju, 02.03.2014. godine u dvorani MO Mali Pariz s početkom u 10 sati igra se 5. turnir 3. HSTL - istok, evo rasporeda 13., 14. i 15. kola:

13. kolo:

BROD 2 - OŠB VETERANI
GRANIČAR 2 - IMIA
BUDAINKA - GODINJAK
OŠB 2 - BROD
POSAVAC - STRMAC 2

14. kolo:

OŠB VETERANI - POSAVAC
STRMAC 2 - OŠB 2
BROD - BUDAINKA
GODINJAK - GRANIČAR 2
IMIA - BROD 2

15. kolo:

IMIA - OŠB VETERANI
BROD 2 - GODINJAK
GRANIČAR 2 - BROD
BUDAINKA - STRMAC 2
OŠB 2 - POSAVAC
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Oujka 02, 2014, 20:39:13 »

Obradio sam zapisnike današnjeg dana i stavio ih na njihovo mjesto. Nedostaju mi još dva zapisnika pa nisam rješavao tablice i ostale statistike

Trebam rezultat Brod 2 - Godinjak i naravno taj zapisnik, a nedostaje mi i zapisnik Strmac 2 - Budainka 3:4

Dan je definitivno bio zanimljiv. Iako su moji momci sve odradili sa 4:0 ipak smo kući došli oko 17.00 sati. Razlog je taj što su nam svi protivnici koje čekamo igrali 7 partija.

Evo slika s meča OŠB Veterani - Posavac. Meč odluke igraju Stjepan i patak. Koji je to praznik za oči bio  Cool

Stjepan povede , patak se vraća i tako 4 seta, a ona patak vodi 5:0 (vidi sliku) pa se mijenjaju stranu i onda opet stjepan stiže ali patak to rješava

Evidentirano

Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza

« Odgovor #2 : Oujka 02, 2014, 21:33:06 »

Danas je gužva pred golom bila  Huh?
Ali smo uspjeli privesti to u našu korist Grin Grin,
Bilo je napeto do samog kraja,1:0,za njih pa 1:1,pa 2:1 za nas pa 2:2,pa 3:2 za nas pa 3:3,i onda meč
ovog kola,dva prava Veterana Table Tennis.
Dva puta sam uspio Stjepana pobijediti sa 3:2 teško mukom,ali ja mislim da će treća sreća biti sledeći puta naklonjena njemu .
Nisam se nadao da ću Darka pobijediti,ali eto više sreće drugi put Tongue.
Tiho je dobio Dalibora i Stjepana i to je to,Joca je bio bolestan ali je igrao i trudio se koliko je moga,i što je naj bitnije
savjetovo nas gdje griješimo  Huh?, i da to ispravimo kako valja.
Pokušali smo okrenuti i Strmac ali nije išlo,nisam dobru taktiku postavio Angel Angel.
Prošli puta sam ja Batala pobijedio 3:0,ali se on meni sada revanširo sa 3:0,i ode mast u propast. dijete srece.
I onda dođe zadnja utakmicaprotiv OŠB 2,pucalo se iz svih  raketar,ali opet u našu korist 4:3.
Ja pobijedim Lovrića,i 1: 0 za nas,Tiho dobije Stanišića i 2:0 za nas,Joca izgubi od Garića i 2:1,ja i Tiho izgubimo parove i 2:2.
Tiho dobije Lovrića i 3:2 za nas,ja izgubim od Garića i 3:3 Afro Afro.
I onda Joca sa Stanišićem odlučujuća boxing boxing,Stanišić povede 11:4,prvi set pa drugi 11:7,ali onda Joca dobiva11:9,pa 11:9
i onda Stanišić probio gumu od bicikla i stao a Joca upalio Motor i vodi 10: 0 u petom setu i na kraju 11:1,bravo majstore weee weee.
da nije pobijedio išao bi kući pješke,i dobio crveni karton jesi lud?!.
Dečki su pravi igraju ko osice,nagodinu biće red igrati protiv njih sa Šprintericama na nogama ili  :nemasanse:pobijede.
Da se vrati Stjepanu bravo majstore,namučio si me više nego Darko,neću opet moći spavati Grin,razmišljajući gdje sam griješio.
Trebaće  mi tjedan dana da izađe strah iz mene razmišljajući o tom meču,ruke su mi drhtale kao da je bilo -20 stupnjeva.
 dobro postovanje.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #3 : Oujka 03, 2014, 00:04:35 »

znoj svi zapisnici kompletirani kao i statistike...doduše ne baš sve, ali skoro sve  clsdtopic
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Oujka 05, 2014, 15:05:45 »

Citat:
Nisam se nadao da ću Darka pobijediti ....I onda Joca sa Stanišićem odlučujuća

Gledam ja neku večer SBTV sa stišanim tonom i vidim primaju  nagrade Darko Arbanas i Tomi Stanišić. Mislim si, pa nije vrag da je to nagrada za poraze od patka i Posavca  Tongue…zašto onda Stjepan ne dobije kad je najviše namučio patka  Cool. No to je ipak neka druga dodjela bila.

Inače moram pohvaliti taktiku iscrpljivanja od strane Stjepana. Točno je znao što će nas učiniti nervoznima pa je tako i postupio. Mi pobjedimo Graničar 2 4:0, a Veterani otežu s našim slijedećim suparnikom Brod 2 na sedam partija. Naime, znao je Stjepan da bi Bernard na nogomet, Bera mora biti princ karnevala,Dario umoran od puta i PH..jedino Rosija niš ne grebe. Onda mi s Brod 2 opet na 4:0, ali Veteranima se ne žuri. Oni deru sedam partija i onda još i tu sedmu deru na 5 setova.

I onda mi takvi pokočeni od stajanja i čekanja moramo na noge veteranima koji su u full izdanju. Darko nastavlja dobre igre iz Nove lige i zamalo dobiva Daria…..ali zamalo . Kuriozitet je da je sucu Rosiju  u dva seta ponestalo brojeva na brojaču.
Onda u drugom meču Dalibor povede Rosija 1:0 i onda ovaj preuzima konce igre u svoje ruke. Dobiva dva seta i u 4. setu vodi 5:0. Već sam upoznao Dalibora i vidim da sad samo odrađuje meč do kraja, neću reći da se predao, ali…..odlaze na 8:2 i čini mi se 9:3 , ali tada Rosi u stilu Maminja kaže „nećeš razbojniče“ i udara u svom stilu 2-3  raketar loptice i eto ga 9:6. Sa strane mi sugeriraju da uzmem time out. Mislim si, ako uzmem pa izgubi kriv sam, ako ne uzmem opet sam kriv. Pa onda mi je svejedno neka igraju i do kraja Rosi dobije 14:12 tako da se ja sad mogu hvaliti „pametnim“ potezom bez time outa.

Treba reći na kraju da je bilo jako dobrih mečeva u nedjelju. Budainka je ostvarila dvije važne pobjede nad Brodom i Strmcem2 i skoro pa osigurala kantu.  pehar Samo još moraju doći na zadnji turnir i odigrati  Wink
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #5 : Oujka 06, 2014, 18:41:49 »

Evo slika s meča OŠB Veterani - Posavac. Meč odluke igraju Stjepan i patak. Koji je to praznik za oči bio ... 

Koji si to klinac nakenderio ?  idiot Dva manekena jbt... Osobito onaj u sivoj majici  sram Samo što se nije porodio,  trbuh na početku stola, a leđa još kod mrežice  place mi se Nego gledam onaj semafor, ispada da sam kod okretanja imao 5:0, ali da Damir to nešto sporo okreće  nemam pojma A onda sam shvatio da on zapravo prebrzo okreće, hehe ...  lol

... i onda meč ovog kola,dva prava Veterana Table Tennis.
Dva puta sam uspio Stjepana pobijediti sa 3:2 teško mukom,ali ja mislim da će treća sreća biti sledeći puta naklonjena njemu .

Derbi 6. kola Nove lige, Posavac - Lutalice, u Kaniži, Savom uzvodno, tamo negdje za mjesec dana ... Ima da te nema  raketar Prije toga se još moramo obračunati  borba sa slabijom verzijom IMIA-e u Sredancima ...  shots

Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!