Sredanci - Posavac 1 : 9
Možda rezultat govori sve ,ali nije tako

bilo je

teške.
Igralo se nekoliko mečeva u pet setova,Marko je protiv mene vodio 2 : 0 u setovima i u trećem setu 7 : 3 ali je onda stao,a Patak navalio

,
i dobivam tri seta za redom i pobijedu,iskustvo haha

. Protiv Babića vodim 2 : 0 u setovima ,ali on se vraća u igru i izjednačuje na 2 : 2 ,u petom setu vodio je 5 : 1 , ali onda opet Patak ubacuje u višu brzinu i privodi to rutinski kraju

.
Što se tiče Soltokovića on je igrao koliko njemu treba

malo se opusti a ako zagusti da malo gasa i eto pobijeda

.
Ivan se malo mučio kao što sam rekao ne trenira se ništa ali njegovo Prezime nosi strahopoštovanje protivnika pa se više uplaše ,nego što mogu odigrati meč protiv njega ,i eto trice

.
Parovi Tiho i Žile -- Mata i Marko nisu mogli ništa jer se Žile razbjesnio kao rezerva pa navalio ko na neku mačkicu u parku Uff

.
Jedini poraz sam imao ja protiv Gosp Mate,koji me razguzio zadnji meč i zasluženo donio svojoj ekipi pobijedu da nebude Karastrofa u Sredancima haha

.
Za sve ovo imali smo taktiku i namjerno smo kasnili ni manje ni više nego jedan sat

tako kad smo došli ,oni još malo pospali .
Malo smo obilazili slavoniju i njene ravnice prije dolaska u Sredance,a bilo je i nekih brda pa smo mislili da smo ušli kao imgrani u Bosnu,ali smo stigli ipak na odredište.

. Jebiga pogrešila Navigacija ,a na karti nismo mogli naći to selo ili grad neznam šta su već ti Sredanci

.
Zahvaljujemo se domaćinu na čekanju i gostoprimstvu,nama pobijeda a njima želimo sreće više drugi put

.

.