Evo sam napokon uhvatio malo vremena da napišem osvrt na jučerašnji turnir.
Prije svega sve čestitke organizatoru STK Godinjak na izvrsnoj organizaciji ovog turnira.

Stvarno su se dečki potrudili da sve bude na zavidnom nivou.
Prilažem neke slike koje sam dobio od Stjepana , a veliki broj slika će biti objavljen na stranicama STK Godinjak kad se dečki malo odmore.

Finale parova preko 50 godina:

Finale 40-50 godina Bera vs Kulej

Fimale do 40 godina Dabić vs Biber

Zbirka pehara za dodjelu:

Večera za umorne sudionike:

Apsolutni prvak 40-50 godina BERAKOVIĆ Mladen

Nositelji odličja 40-50 godina:
1. Mladen Beraković
2. Darko Kulej
3. Danijel Jelinek & Danijel Mustafić

2, mjesto do 40 godina DABIĆ Dario

Nositelji odličja do 40 godina:
1. Tomislav Biber
2. Dario Dabić
3. Mladen Milanović & Damir Cikojević
Bećarac sa slike:
„…bolje da nas prate tamburaši
nego stare babe s očenaši…“

Vrijedno je istaknuti neke rezultate naših članova Nove lige, a to je 3. mjesto koje su osvojili Vjeko i Sefo

u kategoriji iznad 60 godina.
Babler je osvojio 3. mjesto u kategoriji 50-60 godina pobjedivši u 1/8 finala našeg ministra financija rezultatom 3:2. Stjepan je vodio 2:1 u setovima, držao se u 5. setu do 8:8, ali je onda pukao. Za pehar je Neno pobjedio Jurkovića u ¼ finalu. Akan i Darko su osvojili 3. mjesto u parovima.
Bilo nas je dosta iz Nove lige, ali smo poispadali u nekim ranim fazama turnira.
Najveći tragičari turnira su Dalibor Jurković i moja malenkost

. Naime Dalibor je u svojoj konkurenciji osvojio 1. mjesto u skupini čime je preuzeo mjesto prvog nositelja. Isto to sam, potpuno neočekivano, napravio i ja. Ne znam za Dalibora, ali meni je to bila potpuno nepoznata situacija pa sam odrvenio čekajući slijedeći nastup jer sam bio slobodan u 1/8 finala. Ne bi se meni Kulej

provukao da sam ja bio na radnoj temperaturi.
Eh da, u kategoriji „prvi prijavljeni igrač“ nagradu je odnio Stjepan Bošnjaković koji se prijavio za turnir 12. srpnja 2014. godine

Isto tako je i Esad Ahmetović Sefo odnio titulu najstarijeg igrača turnira. Iako se svake godine trudimo oteti mu trofej čika Sefo se ne da.

Još jednom čestitke na organizaciji i nadam se da vidimo svi zajedno i slijedeće godine.