SLAST
Travnja 24, 2026, 11:15:19 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Rezime 2. HL 2014./2015.  (Posjeta: 695 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« : Travnja 19, 2015, 17:57:08 »

Završetak sezone donio je i osvajače pehara. Pokušat ću što objektivnije rezimirati učinak ekipa u završenom natjecanju.

1. Sibinj - mislio sam da bi do 5-og mjesta bio uspjeh jer sa dvojicom kvalitetnih igrača teško se može izgurati sezona za pamćenje. Vedran (31-5) i Domac (29-7) su me demantirali i uz donekle moju (17-16) pripomoć osvojili naslov prvaka.

2. Požega - Objektivni favorit za prvo mjesto sa parom Dujmović (32-4) i Berdi (32-4) koji imaju najbolji skor lige, te Leškovićem (9-20) morali su se zadovoljiti sa drugim mjestom. Mislim da im je prvo mjesto izmaklo neplaniranim porazima od Virovitice i Siska iz prvog dijela sezone.

3. Novska - Odmah do Požege pretendenti za prvaka, izvrsno izbalansirani i po meni najkompletnija ekipa lige sa zavidnom kvalitetom Cikojevića (25-10), Lautera (25-11) i Slote Z. (14-6)... ali izgleda kada je bilo najpotrebnije falio im je onaj mali iskorak da bi zasjeli na vrh. Kasnije im se pridruzila i Tamara Slota (9-3) koja je dala svoj doprinos osvajanju trećeg mjesta.

4. Sisak - Mlada poletna ekipa koja nema respekta prema nikome i koja je zasluženo četvrta. Terzić (30-6), Radenić(14-10), Basta(13-7) i Radoš (13-14) su ulog za budućnost i vrlo brzo bi mogli biti na vrhu lige.

5. Čazma - Kovačić (31-5) i Baborski (19-17) mogu biti prezadovoljni jer za više od petog mjesta se nije moglo... Birtić(3-31) je premlad i neiskusan da bi u ovom trenutku mogao pomoći gore spomenutom dvojcu. Šteta što se Perhot odlučio za SOKAZ jer sa njim bi ovo bila neka druga priča.

6. Virovitica - Solidna ekipa koja je spletom okolnosti zauzela mjesto u sredini tablice... moglo se koje mjesto i više, ali i niže da nije riješen problem administracije. Đerđ (28-8), Kulej (19-17) i Vanđija (14-22) svakako vrijede koju stepenicu više.

7. Brestovac - Na početku sezone za njih sam napisao da su pozitivno osvježenje lige, ali što je prvenstvo odmicalo sve se to pretvorilo u surovu borbu za opstanak. Bez Savića (12-5) koji je odigrao nekoliko susreta koje su dobili... Markanjević R.(22-14) nije imao podršku Pipinića (4-24) i Markanjević D. (2-20) da bi pokušali nešto više od pukog ostanka u ligi.

8. Strmac - Bez Vidića i Tome B. koji je riskirao svojim neigranjem doveli se do grčevite borbe za ostanak u ligi. Čalušić P. (13-15), Batalo (8-6), Jelančić (5-26) i Španović (3-10) premalo pružili za nešto više.

9. Flip - Kao što sam i naveo na početku sezone... bit će "krvavih koljena" što se i ostvarilo. Župan (15-15), Bašić (6-15), Sigurnjak (6-23) i Vuletić (5-23) u ovom trenutku nisu objektivno mogli više. Ali ako bude kvalifikacija mislim da ne bi trebalo biti problema u vezi ostanka u ligi.

10. Graničar 2 - Mladost i neiskustvo su teret koji im je otežavao pomak sa začelja... godinu su stariji i iskusniji Popić (6-11), Gusak(5-3) koji je prešao poslije par kola u prvu ekipu, Krolo (5-13) te ostali dečki svakako će imati pozitivno iskustvo iz lige.
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!