Drugu sam godinu zaredom igrao u Đakovu i preporučio bih svakome tko može da ode.

Bio sam dio zaista brojne brodske ekipe, bilo nas je od superligaša pa do stokilaša, mislim da nas je Brođana bilo i ponajviše. Organizacija izvrsna, čestitke Drmi, Šulini i ostalima iz organizacije

koja je stvarno impozantna. Istina je da je u dvorani bilo malo vruće, ali tekli su potoci piva,

odlične klope je bilo u izobilju tako da malo igraš, malo jedeš, malo gledaš, malo piješ i prođe dan u ugodnom druženju i igri.
Za mene je ovaj turnir osobno prejak kao i za dobar dio nas rekreativaca iz NL, jer tu igraju profesionalci i profesionalni rekreativci, ali nekim čudom sam prošao grupe i u apsolutnoj i svojoj kategoriji 40-60 godina

. U apsolutnoj sam kategoriji u grupi imao winnera cijelog turnira Dragana Kneževića i bila mi je čast odigrati službeni meč protiv takvog majstora. Nakon što smo obojica dobili igrača iz Kaknja, pofajtali smo se za prvo mjesto u grupi

ali ovaj puta nije išlo

No, prolaz grupe u apsolutnoj je za mene osvajanje Mount Everesta

Nadao sam se Japecu u prvom kolu,

ali sam izvukao Oriškovića koji igra 1. ligu Sokaza i uz solidan otpor malo ga zagrijao za nastavak turnira gdje se dokopao polufinala u kategoriji do 39 godina.
U svojoj 40-60 godina prolazim grupu sigurnom 3/1 pobjedom protiv Drage Tolića iz Bizovca, viceprvaka s PH rekreativaca tjedan ranije u Osijeku.

Za prvo mjesto u grupi igram protiv spomenutog Prokića iz Novog Sada koji je u mlađoj kategoriji do 39 došao da finala, a u ovoj izgubio u 1/8 finala od Roberta Klobučara 3/2 nakon što je Robi spasio mislim 4 meč loptice u petom setu.

Kad je čuo da igram s dvije trave, počeo se hvatati za glavu jer se s takvim likom još nije sreo za stolom. I počnemo sa zagrijavanjem fh-fh i čovjek mi ne može prebaciti lopticu

Počne meč i ja povedem 5:0 i mislim si - kud si ti prika potegao iz Novog Sada da te ovakav jedan masakrira u Đakovu.

A onda su počeli sijevati spinovi i rakete

i do kraja gubim set, ali osvajam drugi nakon čega sam uglavnom tražio loptice po kutovima arene.

Najviše mi krivo zbog poraza u prvom kolu od Guldana. Od njega sam tjedan dana ranije u Osijeku izgubio peti set na 9, u Đakovu sam ga imao na konopcima, kod 2/1 i meč lopticu na 10:9, ali se izvukao po drugi puta, a meni ostaje nadati se onoj da je treća - sreća.

Stigao sam još pogledati pregršt izvrsnih mečeva, a slažem se s Berom - ono što igra Đukić, za mene je vrhunac pingića. Nažalost, nisam mogao gledati meč Japec - Đukić jer sam istovremeno igrao, ali mi je Nožina rekao da je taj meč bio za Eurosport. Nadam se da će me Đakovo vidjeti i dogodine, definitivno najbolji turnir na kojem sam igrao.