SLAST
Svibnja 07, 2026, 13:41:46 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 2. HL - istok (3. kolo) - 07.11.2009.  (Posjeta: 2433 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Studenoga 05, 2009, 12:36:29 »

Zahuktava se 2. HL - istok, a u subotu, 07.11. na rasporedu je 3. kolo.

STK "Obrtnička škola - Brod" domaćin je ekipama STK "Podravka" (Koprivnica) - 11,00 sati i STK "Kutina" (Kutina) - 17,00 sati. Dvije vrlo jake i neugodne ekipe, osobno bih bio (pre)zadovoljan i s 1 pobjedom u ta dva meča.

Podravka ima 2 odlična igrača (Lončar Danijel i Belić Krunoslav) koji su vrlo teško pobjedivi. Na trećem su igraču nešto slabiji (Treščec Mario ili Kovačević Sanjin), ali je i taj nezgodan. Ukupno će ih biti (pre)teško dobiti, no, nitko nije nepobjediv. Uzdamo se i u tradiciju iz prošle godine kada smo ih dobili oba puta sa po 4:3. No, tada nisu imali Belića... Kada bismo se dovukli do 7. meča, šanse bi nam rapidno porasle...

Kutina je slabija nego prošle godine jer su ostali bez odličnog Džaferovića. No, braća Runjić igraju izvanredno i igrači su iz gornje četvrtine lige, također ih je teško dobiti. Kako su nas samo zimus kod nas "pomeli" sa 4:0, još se ježim od toga... No, tada su bile i druge okolnosti... Na trećem su igraču slabi (do sada igrao Orišković Branko) i tu ne smijemo imati problema. To su ukupno 2 boda. Još 2 treba naći u 5 mečeva braće Runjić (po 2 pojedinačna i par) i to bi bio recept za pobjedu. Isto kao i kod Podravke, kada bismo došli do 7. meča, pobjeda nam ne bi mogla izmaći.

Zaključno, 1 pobjeda bi bila odličan posao, 2 pobjede super senzacija i izbacile bi nas na 1. mjesto, a 2 poraza bi ipak bio podbačaj na domaćem parketu. Važno je da su svi dečki spremni i orni za borbu, a sigurno je jedino da će se u subotu u dvorani Obrtničke škole igrati vrhunski pingić...

U ostalim mečevima 3. kola sastaju se:

IGEA ŽELJEZNIČAR  -  VUKOVAR '91.
ŠENKOVEC             -  LOKOMOTIVA
IGEA ŽELJEZNIČAR  -  LOKOMOTIVA
ŠENKOVEC            -  VUKOVAR '91.

Slobodne su ekipe MSTC NOSTRO i MIHOVLJAN. Moja prognoza: Igea Željezničar i Šenkovec dobijaju obje, a Lokomotiva i Vukovar '91. gube obje, iako za Vukovar ne bih dao ruku u vatru ...
« Zadnja izmjena: Studenoga 26, 2009, 12:59:58 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
stjepan
Moderator

« Odgovor #1 : Studenoga 07, 2009, 20:34:41 »

Danas se OŠB gadno provela, 2 uvjerljiva poraza.

OŠB  -  PODRAVKA   0:4

Što reći o meču u kojemu dobiješ metlu, osvojiš samo 2 seta i ni u jednoj partiji ne budeš ni blizu pobjede ? Baš ništa, to se svrstava u rubriku "demoliranje" ! Dečki iz Koprivnice, posebno Belić (dobio Damira) i Lončar (dobio Adama) su za nas 1. liga. Nismo mogli ni do počasnog boda na trećem igraču (Jurašić dobio Tomija), jednostavno su prejaki za nas.

OŠB  - KUTINA   1:4

Ako se protiv Podravke i nismo baš nešto nadali, protiv Kutine jesmo, ali opet težak poraz. Iako se čini po kretanju rezultata da je možda moglo biti drukčije, ipak braća Runjić su za nas ostali nepobjedivi. Bilo je dosta napeto, ali sve gusto je otišlo na stranu Kutine. U prvom meču Damir protiv Marina Runjića ima 2:1 u setovima, onda u 5. setu ima 7:4 i čini se da je nadomak pobjede, ali Marin se izvlači i dobija 12:10 u petom. Dario u 2. meču ima 2:0 protiv Frane Runjića, ali u slijedeća 3 seta nije bio ni blizu. Danas smo pokvarili statistiku pobjeda u mečevima sa 5 setova. Tomi je rutinski dobio Oriškovića (3:0) i smanjio na 1:2. Ali braća Runjić sa 3:1 dobivaju u paru Damira i Adama da bi točku na "i" stavio Frane 3:0 pobjedom nad Damirom.

Čini se da sam u najavi meča bio preoptimističan u očekivanjima, nažalost, ispao sam luzer. Sada smo prilično devalvirali početnu pobjedu protiv Olimpije i polako klizimo prema donjem dijelu ljestvice. Ovo nam je treća uzastopna sezona u ovoj ligi, nikada nije bila ovako jaka liga s ovoliko odličnih igrača, a mi smo ipak najnespremniji u ove tri sezone.

Da ne bi bilo panike i da se ne bi previše uzdali u opstanak Vodovoda u 1. HL, jednostavno u slijedećem kolu moramo dobiti meč protiv Mihovljana kako bi njih, uz Lokomotivu držali na sigurnoj distanci. Sve više od toga za nas je ove sezone bonus.

« Zadnja izmjena: Studenoga 07, 2009, 20:36:22 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Bera11
Moderator

« Odgovor #2 : Studenoga 07, 2009, 20:46:07 »

Olimpija je dobila Kutinu 4-2 i Podravku 4-1. Neslužbeno.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #3 : Studenoga 07, 2009, 21:49:45 »

Stjepane osjeća se tuga,da ne kažem gorčina, u tvojim rečenicama  Sad . mada si ti u najavi meča napisao kakvi igrači dolaze u Brod.
Prvi meč sam gledao Live i ako ništa istakao bih da je od 5 najljepših poena  Adam sudjelovao bar u 3,a definitivno potez dana je kad je u padu na guzicu poslao lopticu pod strop dvorane koja slobodnim padom udara u sami kut stola,naravno "mrmčina"  lol lol

Kutinu nisam gledao,ali kako vidim prva dva meča otišla u 5 setova,što je do danas bio vaš forte,ali eto okrenulo se malo....negdje će se ponovno vratiti.
Možda već protiv Mihovljana... rocker
Evidentirano

sportikus
*

aj sama

« Odgovor #4 : Studenoga 07, 2009, 23:08:43 »

I ja, Adam, vjerovao sam u OŠB protiv Kutine, iako nisam igrao. Još uvijek  sam razočaran što dugo  nisam bio, zbog nas samih ali i zbog svih ljudi u upravi kluba, na čelu sa radišnim Stjepanom i ostatkom koji su došli navijati. Ispada da smo izgubili bez ispaljenog metka, u nekim igračima bilo je previše nervoze. Činjenica je da je liga ove godine jača nego ikad, ali isto tako da svi klubovi osim OŠB i Kutine imaju po 2ili 3 strana-kupljena igrača! No to nas ne opravdava, kao ni činjenica da smo 4 studenta u 4 različita grada i da se trenira ovisno o mogućnostima i usklađivanja obveza sa fakultetom, ali svakako pozitivno da imamo i dobre uvjete za treniranje koje na žalost koristimo kada smo u mogućnosti.
Još jednom, neopisivo mi je žao zbog poraza i na način na koji smo poraženi, ne krivim nikog, najviše nas igrače, jer uprava daje sve od sebe i hvala im na tome u ime cijele ekipe!
Nadam se u pozitivan daljnji tijek lige, vedrije vijesti, bolje igre..Nećemo potonuti, idemo dalje (bez političkih primisli molim Smiley))  Lijepi pozdrav svima!
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Studenoga 08, 2009, 19:46:18 »

Pozdrav Adame...lijepo si sve opisao.
Sportski je vjerovati u pobjedu,a također i biti razočaran porazom...no glavu gore i tražite bodove protiv "slabijih" protivnika,ako ih ima  Huh? Huh?

A u vezi stranaca,nadam se da Stjepan i ostali iz kluba ne razmišljaju o nekim Kinezima jer to onda neće više biti OŠB već OO-SHEE-BEEE Tongue
 jer domaće je domaće...najbolje postovanje
Evidentirano

V91
**
Klub: STK VUKOVAR 91

« Odgovor #6 : Studenoga 09, 2009, 09:40:08 »

ŽELJEZNIČAR - VUKOVAR 91  4-0
ŠENKOVEC - VUKOVAR 91      4-1
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #7 : Studenoga 09, 2009, 09:56:55 »

Zahvaljujem "V91" na rezultatima Vukovara, a evo i svih rezultata 3. kola 2. HL - istok od 07.11.2009.:

OŠB              - PODRAVKA        0:4
OŠB              - KUTINA            1:4
OLIMPIJA ID   - KUTINA            4:2
OLIMPIJA ID   - PODRAVKA        4:1
ŽELJEZNIČAR  - VUKOVAR         4:0
ŽELJEZNIČAR  - LOKOMOTIVA    4:0
ŠENKOVEC     - LOKOMOTIVA    4:0
ŠENKOVEC     - VUKOVAR         4:1

Sve pobjede domaćina, osim u Slavonskom Brodu. Pogodio sam u prognozi za po 2 pobjede Željezničara i Šenkovca iako nisam očekivao ovako visoke poraze Vukovara, kao i OŠB. Malo iznenađuje i uvjerljiva pobjeda Olimpije nad Podravkom, no, ko zna što se krije iza konačnog rezultata...
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #8 : Studenoga 09, 2009, 10:11:44 »

2. HL – istok - Tablica nakon 3. kola (07.11.2009.)

1)   OLIMPIJA ID., Osijek          4/1   19:10     9
2)   PODRAVKA, Koprivnica       3/2   15:9       8
3)   KUTINA, Kutina                 2/3   14:14     7
4)   VUKOVAR '91., Vukovar      2/3   12:14     7
5)   OŠB, Slavonski Brod          2/3   11:15      7
6)   ŽELJEZNIČAR, Varaždin      3/0   12:1       6
7)   MSTC NOSTRO, Čakovec    3/0   12:5       6
8)  ŠENKOVEC, Šenkovec         2/1   9:5        5
9)   LOKOMOTIVA, Vinkovci       0/5   0:20      5  
10) MIHOVLJAN, Mihovljan        0/3   1:12      3

Pomalo se kristaliziraju favoriti lige. Željezničar i Nostro jedini su na 100 %, tu bi bila i Olimpija da nije kiksala protiv OŠB. Ali to može popraviti u idućem kolu kada gostuje kod Nostra... Ostali su tu negdje s tim da Podravka, Kutina i Šenkovec objektivno bolje stoje od Vukovara i OŠB. Začelje drže Lokomotiva i Mihovljan bez pobjede. U idućem kolu OŠB igra kod Mihovljana i to mora dobiti, inače, može doći na predzadnje mjesto ...
« Zadnja izmjena: Studenoga 09, 2009, 10:20:29 stjepan » Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #9 : Studenoga 09, 2009, 10:38:38 »

A što se tiče tuge i gorčine Mata, pa normalno je da ima tuge kada se izgubi, nećemo valjda biti sretni zbog 2 domaća uvjerljiva poraza ?! Gorčine nema jer dečkima ne mogu ništa prigovoriti, borili su se i dali koliko su mogli. U mojim komentarima možda ima malo sarkazma i autoironije na naš vlastiti račun, ali gorčine ne ...
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #10 : Studenoga 09, 2009, 12:49:38 »

Citat:
nećemo valjda biti sretni zbog 2 domaća uvjerljiva poraza

E jbg Stjepane,pa uvjeriš sve oko sebe da je i poraz dobar kao ja prošle godine...mi izgubimo u SLAST-u 2:8 napijemo se  pice...drugi meč kod kuće opet 1:9 mi zaružimo do zore pice pice i samo na forumu napišem da rezultat ne pokazuje stvarno stanje  lol lol lol
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!