SLAST
Travnja 17, 2026, 01:14:40 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 5. turnir - 07.03.2010. (OŠB)  (Posjeta: 4201 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #15 : Oujka 08, 2010, 14:36:20 »

Graničar 2 je u najboljoj poziciji da osvoji prvo mjesto. Naime, oni u zadnjem krugu ne igraju sa OŠB2...pa mogu barem računati na tricu, dok oni koji igraju s  OŠB2 ne mogu računati na tricu zadnji krug. Laugh

Jesi ti Bera nešto pomiješao ili je omaška ? OŠB 2 (I.Garić, Jurković, Janč i Bednjanec) igraju 3. ligu, a u ovoj 4. ligi igra OŠB 3 (Arbanas, L.Garić i Bošnjaković). Vjerojatno si i mislio na OŠB 3, a napisao OŠB 2.

Biti će da već sanjaš OŠB 2 protiv kojih igrate u nedjelju...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Bera11
Moderator

« Odgovor #16 : Oujka 08, 2010, 18:13:47 »

ma skužio sam odmah ali više nisam mogao na internet...
evo sad sam promijenio...
a što se tiče nedjelje, mislim da bi i OŠB3 imala što pokazati u trećoj...
a da bi to i uspjeli OŠB1 mora u 1, a OŠB2 u 2, e onda dolazi na red OBŠ3 koja ulazi u 3.
a i nama će biti puno lakše pisati po forumima, ono OŠB1 je u prvoj ligi, OŠB2 u drugoj i tako redom, neće biti greške kao sad.
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #17 : Oujka 08, 2010, 22:15:14 »

a da bi to i uspjeli OŠB1 mora u 1, a OŠB2 u 2, e onda dolazi na red OBŠ3 koja ulazi u 3.

Ovo ti nije loša zamisao, ipak teško je to postići, mada ne i nemoguće... Evo kako je išao rezultatski uspon OŠB u državnim i regionalnim ligama posljednjih nekoliko godina:

1) sezona 2006./2007. - imamo 3 ekipe u ligama (3. HL, 4. HL i 5. HL). Te smo sezone formirali treću ekipu (OŠB 3) koja je startala u 5. HL. Prva ekipa (OŠB 1) odnosno ovi sadašnji dečki osvajaju 1. mjesto u 3. HL sa do sada rekordnim skorom: 22/0 i meč razlikom 88:4, samo 4 izgubljena pojedinačna meča cijele sezone što je bio rekord u svih 6 trećih liga. Druga ekipa (OŠB 2) kao novak u 4. ligi (plasirala se prethodne sezone) zadržava status ligaša osvajanjem 7. mjesta od 10 ekipa. Treća ekipa (OŠB 3) osvaja 2. mjesto u 5. HL ili Međužupanijskoj ligi iza Četvorke sa 20 pobjeda i 2 poraza i plasira se u 4. HL.

2) sezona 2007./2008. - imamo 3 ekipe u ligama (2. HL i dvije ekipe u 4. HL). OŠB 1 u prvoj drugoligaškoj sezoni osvaja odlično 5. mjesto bez stresova sa omjerom 8/10. OŠB 2 u 4. HL osvaja 1. mjesto omjerom 21/1 i plasira se u 3. HL. OŠB 3 osvajanjem 8. mjesta omjerom 9/13 zadržava status u 4. HL.

3) sezona 2008./2009. - imamo 3 ekipe u ligama (2. HL, 3. HL i 4. HL). OŠB 1 osvaja 3. mjesto u 2. HL sa omjerom 11/7 iza nedodirljivog Marofa i lani odlične Kutine. OŠB 2 osvaja 1. mjesto u 3. HL ispred Bjelovara (18/4) i ostvaruje pravo igranja kvalifikacija za 2. HL, ali ih zbog propozicija ne smije igrati jer već imamo ekipu u 2. HL. OŠB 3 u 4. HL plasira se oko sredine (7. mjesto od 12 ekipa) omjerom 10/12 s tim da je te (kao i prethodne) sezone 4. HL bila jedinstvena bez podjele na 2 lige.

4) sezona 2009./2010. - imamo 3 ekipe u ligama (2. HL, 3. HL i 4. HL). OŠB 1 je trenutno na 8. mjestu 2. HL, OŠB 2 na 5. mjestu u 3. HL, a OŠB 3 na 3. mjestu u 4. HL s izgledima da zauzme jedno od prva 2 mjesta i igra kvalifikacije za 3. HL.

Ovo sam sve pisao malo po sjećanju, moram zaviriti u arhivu kluba da vidim da li su svi izneseni podaci točni, ali otprilike je tako. Za 3 godine svaka se ekipa pomakla za po 1 stupanj natjecanja, a OŠB 2 prošle i OŠB 3 ove sezone su na pragu još jednog pomaka.

U narednom razdoblju nije nemoguć ni Berin scenarij, no, objektivno, za to bi se puno stvari moralo poklopiti. Za ulazak u 1. HL bilo bi potrebno da nema jedne ekstremno jake ekipe poput lani Marofa ili ove godine Željezničara te da mi zagrizemo maksimalno raditi da bi to realizirali. Ako nekada uđemo, to će biti isključivo s našim igračima, sa strane nećemo sigurno dovoditi. Uz to, trebalo bi ojačati i upravu jer nekolko ljudi to više neće moći vući i pokrivati svu logistiku, financije i organizaciju. Time bi se stekli uvjeti i za plasman OŠB 2 u 2. HL jer bi to sa svojim igračima objektivno mogli, a OŠB 3 je i sada trenutno "u igri" za 3. HL. Dakle, za slijedeće 3 godine ... vidjeti ćemo gdje ćemo biti... Gledamo dugoročno, ne zanima nas trenutni bljesak pa brzo nestajanje što su već mnoge ekipe doživjele. Uporan rad, dobra organizacija i logistika na duge staze dati će sigurno još bolje rezultate.

P.S. - popravio sam kronologiju i sada je sve točno napisano po sezonama.

« Zadnja izmjena: Oujka 09, 2010, 15:23:17 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #18 : Oujka 09, 2010, 11:53:46 »

Citat:
Sibinj neočekivanim porazom upropastio sam vrh ljestvice

Citat sa regije  Tongue Tongue

Koliko god da je nekima težak raspored,prve 3 ekipe još uvijek svojim pobjedama odlučuju o sebi,za razliku od Broda 2 i čini mi se Požege koji i da sve pobjede  moraju ipak čekati i druge rezultate.
Kako kaže stara narodna "...na muci se poznaju junaci:::" zato dečki idemo...plesni podij je vaš

Citat: stjepan
Ako nekada uđemo, to će biti isključivo s našim igračima, sa strane nećemo sigurno dovoditi.

Pošteno....recimo mene kao navijača s godišnjom ulaznicom ne zanima ekipa u sastavu Li Jue Wue i dva islužena i neobrijana pojačanja iz "regiona"  postovanje
Evidentirano

Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!