SLAST
Travnja 18, 2026, 18:44:28 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 1. VEČERNJI OTVORENI TURNIR U "SPORT DOMIJU"  (Posjeta: 2105 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Rujna 08, 2010, 22:52:07 »

Na zahtjev brojnih rekreativaca i ljubitelja stolnog tenisa u dvorani SPORT DOMI će se u petak  17. rujna odigrati  1. večernji otvoreni turnir.
Propozicije turnira daju se u nastavku.

OBRT  “SPORT  DOMI”  ORGANIZIRA

„ 1.  OTVORENI  VEČERNJI  TURNIR “  

Turnir će se igrati  u  petak  17.  rujna  2010.  u  stolnoteniskoj dvorani obrta  “SPORT  DOMI” , na adresi  Vinogradska ulica 2D, u Slavonskom Brodu.

Početak turnira se zakazuje  za  18,00 sati, a očekivano vrijeme završetka turnira je  između 22,00  i  22,30  sati.

Pravo  sudjelovanja na ovom turniru imaju svi na vrijeme  prijavljeni  igrači,  bez ograničenja na godine starosti, a koji su uplatili propisanu prijavninu .

Na turniru može nastupiti  maksimalno  30 igrača.
Prioritetno pravo nastupa  na turniru imaju igrači koji se prijave  ranije, odnosno prije dana igranja turnira.  Popis svih prijavljenih igrača  će biti dnevno ažuriran i objavljivan  na web stranicama obrta “SPORT DOMI”  ( www.sport-domi.hr ) koje su u izradi, te na forumu Lige  SLAST.

Prijavnina za sudjelovanje na turniru iznosi  40,00 kuna,  a prijavninu su dužni  uplatiti svi sudionici turnira  najkasnije do početka žrijeba, odnosno najkasnije  do  17,45 h  na dan igranja.

Turnir se igra u jedinstvenoj kategoriji, u  maksimalno  6  žrijebanih skupina sa  po  4-5 igraca.
Dva prvoplasirana igrača iz  svake skupine nastavljaju daljnje natjecanje sistemom eliminacije do pobjednika.
Svi  3-plasirani  igrači iz skupina  nastavljaju utješno natjecanje sistemom eliminacije do pobjednika, za osvajanje utješne medalje  “ 1. među trećima “ .

Nositelje skupina će odrediti organizator turnira temeljem uspješnosti i poznate kvalitete igrača.

Prva  4  igraca biti će nagrađena sportskim nagradama, odnosno ;

1. mjesto – kutija loptica Tibhar basic – 72 loptice  
2. mjesto - torbicom za reket Tibhar
Dva 3. mjesta – kutija od  3 loptice Tibhar  ITTF ***

Medaljom će biti nagrađen pobjednik utješnog razigravanja  svih  3-plasiranih igrača iz skupina.

Igra parova će biti organizirana ukoliko na turniru bude sudjelovalo najmanje 16 igrača, a u tom slučaju će 4 prvoplasirana para biti nagrađena medaljama.

Svi  mečevi na turniru se igraju na  3 dobivena seta.
Svi igrači na turniru nastupaju  na vlastitu odgovornost.

Prijava sudjelovanja na ovom turniru se može provoditi  od danas  ; -  pozivom na telefone kod  Domagoja Štetić – mob.  099-6987521  ili na telefon kod  Krešimira Štetic  - mob.  091-883-7817

Obrt “SPORT   DOMI”

* 1. OTVORENI VECERNJI TURNIR.doc (45 KB - (downloada: 145 ).)
« Zadnja izmjena: Rujna 09, 2010, 23:38:34 Travar » Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #1 : Rujna 09, 2010, 10:02:19 »

Trebalo bi samo malo uskladiti datum i dan. Naime, taj petak je 17. rujna. E sad, ako se igra u petak, onda je to 17. rujna, a ako se igra 16. rujna onda je to četvrtak...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Travar

« Odgovor #2 : Rujna 09, 2010, 23:40:49 »

Moje isprike zbog pogrješke, Stjepan je u pravu u pogledu datuma.
Dakle turnir se igra u petak  17. rujna.
Evidentirano

Travar

« Odgovor #3 : Rujna 18, 2010, 20:14:38 »

Na sinoć odigranom vrlo zanimljivom 1. večernjem turniru ostvareni su slijedeći plasmani ;
1. mjesto - Hinek Stjepan - kutija od 72 loptice Tibhar
2. mjesto - Soltoković Tihomir - Tibhar torbica za reket
3. mjesto su podjelili Liović Željko i Markovčić Vjekoslav - po kutija loptica Tibhar ***
5-6 mjesto - Krešimir Štetić i Jularić Ivan
7-8 mjesto - Martić Vinko i Rukavina Arijan
9-10 mjesto - Štetić Domagoj i Brzić Nikola
11 mjesto - Tomljenović Tomislav

Turnir je bio lijep i zanimljiv, pa će zbog toga obrt SPORT DOMI svaki drugi petak ( petak u tjednu kada se ne igra liga SLAST ) organizirati ovakve večernje turnire, na kojima će se pobjednicima uručivati robne sportske nagrade ( prema želji sudionika turnira ).
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #4 : Rujna 19, 2010, 23:11:18 »

Ovo mi je promaklo jbg....prije svega čestitam svim osvajačima trofeja no ovo mi je upalo u oči...

Citat: Travar
1. mjesto - Hinek Stjepan - kutija od 72 loptice Tibhar

Pomislim što će Stjepko s tolikim lopticama  sram prvo što mi je palo na pamet da će trenirati onaj svoj poznati servis u rub stola  rofl kk
Evidentirano

Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #5 : Rujna 20, 2010, 22:43:36 »

Neću Mata.Loptice sam odmah podjelio dečkima iz Kaniže.Exteha i Budainke.Ako opet bude takvih trofeja sjetit ću se i vas.Možda je sigurnije da sami dođete(turniri su svaki drugi petak).Ja sam ovaj put samo imao malo više sreće od ostalih sudionika.

Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Rujna 20, 2010, 23:04:47 »

nema pojma joj stjepko sad kad nemaš smajlića čini mi se da sam te povrijedio  Wink,a ne bih te htio nabrijanog slijedeće kolo kad se sastajemo.
Razmisli već sad o terminu slijedeći tjedan...utorak i srijeda Liga prvaka ,četvrtak liga UEFA možebitna ponuda je ponedjeljak i petak.
Evidentirano

Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #7 : Rujna 21, 2010, 17:00:57 »

Ma ja sam ti po uvjerenju lijenčina,zato ne stavljam smajliće.Dolazite li na Kup?Ako da,tada ćemo dogovoriti utakmicu.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Rujna 23, 2010, 23:00:32 »

Evo ovako Stjepko...
Dolazimo li na Kup?Valjda....
Igramo finale moja i tvoja ekipa  Tongue i uporedo pišemo dva zapisnika tj igramo i za bodove lige  Wink znači Kup se igra do 5 pobjede i vi povedete 5:1 i osvojili ste Kup  champion no onda pijete i slavite,a mi u nastavku stižemo do 5:5  dobro biti ce dobro
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!