SLAST
Travnja 19, 2026, 11:29:18 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Turnir KUTI 2011.  (Posjeta: 947 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
joca

« : Travnja 11, 2011, 14:36:49 »

TURNIR  "KUTI 2011."

NEDJELJA 17. 04. U 14 SATI
    PRIJAVE NA TELEFON: 098 653 036 J. ŠTIVIĆ i 098 226 986 J. DIKANOVIĆ
    NATJECANJE POJEDINAČNO, UČEŠĆE 30 KN PO IGRAČU
    NAGRADE: PEHARI ZA  I, II, III, IV I MEDALJE ZA NAJBOLJEG III I IV PLASIRANOG
    ORGANIZATOR: STK KUTI UZ POTPORU OPĆINE BEBRINA

POZIVAJU SE SVI ZAINTERESIRANI A DETALJNIJE INFORMACIJE NA ISTE TELEFONE.
    SVI PROŠLOGODIŠNJI UČESNICI POKAZALI SU INTERES PA STK KUTI POKUŠAVA
    OVAJ TURNIR PROZVATI TRADICIONALNIM.
    Uz roštilj, piće i belu ugodno popodne mogu provesti i oni kojima se se reket baš
    ne lijepi za ruku. Svi ste pozvani!

STK Kuti
« Zadnja izmjena: Travnja 11, 2011, 17:00:01 Đuka » Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #1 : Travnja 17, 2011, 20:12:18 »

Turnir gotov skoro kao i ja  Grin
S obzirom koliko se igralo na sve strane posjećenost je bila na nivou, čini mi se 21 igrač na 4 stola,  5 grupa i deri.
Prvo hvala domaćinima jer je uglavnom sve proteklo u miru osim prilikom jedne igre kad je malo zaiskrilo no na svu sreću vatra je planula samo pod roštiljem  Wink
Pobjednik turnira je Zorko koji se dobro namučio u igri protiv Soltokovića. No malo više sreće i znanja je presudilo.
Mogu da se pohvalim da sam bio kao 2. nositelj grupe...hihihi...a to po zaslugama od prošle godine, no izgleda da nije bilo baš bez vraga jer sam na kraju grupe bio prvi, izborio sve pobjede protiv Brzića, Mršića i Žanka, no onda sam pokleknuo u razigravanju jer sam dobio dobro raspoloženog domaćina Štivića za protivnika i izgubio čisto  Grin.
No u razigravanju od 5-10 mjesta malo sam pauzirao pa me ponovo sreća nanijela na Mršića, ali ovaj puta me čisto pobijedio i nakon toga je rasturio Vačića do neprepoznatljivosti, sad ne znam da li zato što se ohladio od roštilja ili zato što nije igrao jedan meč  Grin

Nadam se da će i domaćini napisati koju riječ o turniru. Eto, ovaj puta ipak nije bio međunarodni, gosti iz inozemstva nisu stigli.
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!