SLAST
Svibnja 13, 2026, 21:39:29 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: KVALIFIKACIJE ZA POPUNU 1 HL - ISTOK  (Posjeta: 10020 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #15 : Svibnja 12, 2012, 19:47:09 »

Vode 3;2

Dobili su par i Božo Tkaleca 3:0 koji je prije dobio Šakića 3:0 dok je Matek izgubio od Magdalenića 2:3 u navodno fantastičnom meču  raketar borba boxing

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #16 : Svibnja 12, 2012, 20:52:56 »

Ipak poraz  Sad Matej i Dejan su izgubili po 1:3 vjerovatno od Kučevića i Magdalenića
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #17 : Svibnja 12, 2012, 20:59:32 »

Šteta, kad su već vodili. Sad su stvari prilično jasnije, Čakovec je siguran, ne može biti nikakvog kruga između Čakovca, Sračinca i Graničara. Za 1. ligu Graničar sutra u zadnjem kolu mora dobiti domaćina, podrazumijeva se prethodno i Ljubeščicu.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #18 : Svibnja 12, 2012, 22:51:32 »

doh bemti krugove...može još sa Ljubeščicom i Sračincem,ali nadam se da neće i da će Graničar sutra dobiti obje   dobro

Ljubeščica-Novska 4:1
« Zadnja izmjena: Svibnja 12, 2012, 22:59:22 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #19 : Svibnja 12, 2012, 22:53:10 »

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #20 : Svibnja 13, 2012, 12:41:53 »

GRANIČAR - LJUBEŠČICA  4 : 1

Božo 2,Dejan 1 + par

Sračinec-Novska 3:2 trenutno i u tijeku je meč Belaj-Lauter

Uglavnom nema više krugova...odlučujući meč slijedi
Evidentirano

cik

« Odgovor #21 : Svibnja 13, 2012, 20:06:05 »

Evo malo slika sa zadnjeg kola Graničar - Sračinec:

Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #22 : Svibnja 13, 2012, 20:14:34 »

Hvala cik!
Vidim nitko nije objavio,čeka se mene koji pišem zapisnike i na nogometnim utakmicama  Angry

Graničar nije uspio,izgubili su od Sračinca 2:4...
Čestitam na borbenosti,kao i Novskoj.
Hvala Boži na javljanju rezultata.
Nemam sve rezultate,ali Čakovec je izgubio od Ljubeščice 2:4.

Sve u svemu kvalifikacije su bile teške,nitko nije razbijen metlom (čini mi se)

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #23 : Svibnja 14, 2012, 08:38:45 »

Jbg...il sa štitom il na njemu rekoše neki  nema pojma

Žao mi je Graničara....gledano danas krucijalno se pokazalo što Matej nije dobio Magdalenića.Imao je 2:1 i 9:9.
Tada bi to bila pobjeda od 4:1 nad Čakovcem i ovaj poraz jučer ne bi utjecao na plasman

Kako su i Novska i Graničar ostali u 2 HL,a dolazi i Virovitica očekuju se teške kvalifikacije i za 2 HL koje su krajem ovog mjeseca...barem tako piše u biltenu objavljenom u petak.
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #24 : Svibnja 14, 2012, 08:53:12 »

Šteta, iako se moglo pretpostaviti da lako biti neće i da će se 2 putnika u prvu ligu tražiti u krugu Čakovec - Graničar - Sračinec, svi smo se nadali da će "graničari" ipak biti među tom dvojicom. Ostaje nadati se da se dogodi nešto, neko čudo, da netko odustane od prve lige pa bi u tom slučaju Graničar upao. Iako je to tanka nada, takve su se situacije već znale događati.

Dečkima, kompletnoj ekipi i treneru sada je sigurno teško, ipak treba smoći snage i ići dalje, jer život ide dalje, slijedeće će sezone biti nova prilika.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #25 : Svibnja 14, 2012, 12:25:59 »

To je to. Kvalifikacije su jos jednom pokazale koliko su zaista teske za sve ekipe. Velik je ulog, s time je i veliki pritisak na igracima (pogotovo onima koji nemaju iskustva). Ovdje mislim prvenstveno na igrace granicara, jedino je bozo iskusni igrac koji je i pokazao razultatom. Ali dejan i matej su jos neiskusni. U ovakvim kljucnim mecevima protiv nekih iskusnijih igraca (tipa mec jurinic-magdalenic) mec je bio 2:2 i 9:9. Mislim da bi matej od 10 partija dobio mozda 2-3 puta da se nađe u istoj takvoj situaciji. Dok bi ostalih 7-8 puta dobio magdalenic. To je samo moje misljenje jer znam kako je to igrati te kvalifikacije.

Treba nekad imati i srece. Kad sam vidio slike sto je cik stavio i kada sam vidio igrace koji igraju za sracinec. Vrlo dobro poznajem te igrace i mislim da su mrvicu bolja ekipa od granicara, ali opet granicar moze pobjediti. Ali treba imati srece.

Znam koliko je truda i novca vjerovatno ulozeno da bi usli u 1.ligu zbog toga ostaje zal. Ali sportasi moraju podnjeti poraz (isto tako smo i mi nesto prozivljavali, mislim na OSB), i smoci snage i vratiti se nagodinu jos jaci.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #26 : Svibnja 16, 2012, 10:19:00 »

S T O L N I    T E N I S
KVALIFIKACIJE ZA POPUNU 1. HRVATSKE LIGE ISTOK
        U subotu i nedjelju u Sračincu su odigrane kvalifikacije za popunu 1. Hrvatske 
lige istok za igrače. Među 5 prijavljenih ekipa igrao je MSTC Čakovec kao deveti na 
kraju ove sezone u ligi, a protivnici su mu bili Sračinec i Ljubešćica iz Regije Sjeverna 
Hrvatska te Graničar iz Slavonskoga Broda i Novska iz Regije Zapadna Slavonija   
Prvo i drugo mjesto s po 3 pobjede i 1 porazom osvojile su ekipe MSTC Čakovca i 
Sračinca, što za Čakovčane znači ostanak, a za Srakare plasman u ligu. Uz njih 
članovi lige u idućoj sezoni biti će Obrtnička škola iz Slavonskoga Broda, Vukovar 
'91, Beli Manastir, Podravka iz Koprivnice, Mladost iz Petrinje, Mihovljan, STARR iz 
Varaždina i Igea Željezničar iz Varaždina, koji je ispao iz Super lige

Rezultati kvalifikacija
1. kolo: 
Novska - MSTC Čakovec 2:4 (Jozić - Tkalec  0:3, Cikojević - Magdalenić 1:3, Lauter 
- Damjan 3:2, Cikojević/Lauter - Magdalenić/Tkalec 0:3, Jozić Panić 3:0, Lauter - 
Tkalec 0:3)
Ljubešćica - Sračinec 2:4
Graničar slobodan
2. kolo:   
MSTC Čakovec - Sračinec 4:2  (Kučević - Križanec 3:2, Magdalenić - Belaj 3:1, 
Tkalec - Prikratki 3:2, Magdalenić/Tkalec - Belaj/Prikratki 0:3, Damjan - Belaj 0:3, 
Tkalec - Križanec 3:1)
Novska - Graničar 2:4
Ljubešćica slobodna
3. kolo: 
Graničar - MSTC Čakovec 3:4 (Kraljević - Kučević 3:1, Šakić - Tkalec 0:3, Jurinić - 
Magdalenić  2:3,   Jurinić/Kraljević   -  Magdalenić/Tkalec  3:0,   Kraljević   -  Tkalec   3:0, 
Jurinić - Kučević 1:3, Šakić - Magdalenić 1:3)
Ljubešćica - Novska 4:1
Sračinec slobodan
4. kolo: 
Novska - Sračinec 2:4
Graničar - Ljubešćica 4:1
MSTC Čakovec slobodan
5. kolo: 
Ljubešćica   -   MSTC   Čakovec   4:2  (Štriga   -   Damjan   2:3,   Ivanek   -   Tkalec   2:3, 
Vesenjak   -   Panić   3:0,   Ivanek/Štriga   -   Damjan/Tkalec   3:2,   Štriga   -   Tkalec   3:2, 
Vesenjak - Damjan 3:0)
Sračinec - Graničar 4:2
Novska slobodna

TABLICA
 1.     MSTC Čakovec                4   3   1   14:11      7
 2      Sračinec                    4   3   1    14:10     7
 3      Graničar                    4   2   2    13:11     6
 4      Ljubešćica                  4   2   2    11:11     6
 5      Novska                      4   0   4     7:16     4

Istovremeno se u Bjelovaru trebao odigrati i kvalifikacijski turnir za popunu 1   
Hrvatske lige istok za igračice. Od 5 ekipa, koje su imale pravo nastupa prijavile su 
se samo 4, koje su sve izborile plasman u ligu pa se turnir nije niti održao. Nakon 
ovakvoga ishoda Mošćenica, osma na kraju ove sezone, sačuvala je status ligaša 
pa će uz nju i ostale starosjedioce - Hodošan, Mihovljan, Šenkovec, Doru iz Našica, 
Varaždin   2   i   MGK   Dravu   iz   Žabnika   nove   članice   biti   Bjelovar   2,   Koprivnica   i 
Marsonija iz Slavonskoga Broda. Tako će u ligi, nakon 3 sezone igranja u krnjem 
sastavu s po 8 ekipa, u idućoj sezoni igrati njih10
Evidentirano

Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!