SLAST
Travnja 19, 2026, 11:10:51 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Privitci  (Posjeta: 1935 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« : Srpnja 01, 2011, 13:16:40 »

Privitci ili attachmenti, kako je kome draže nazvati su ponovno u funkciji na sreću i radost mnogih, Mate i ReBusa posebno baeh lol. Od sada mogu i svi ostali članovi objavljivati privitke. Wink
Web-disk je povećan pa više neće dolaziti do problema tipa: pretrpan folder s privitcima. Afro
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #1 : Srpnja 01, 2011, 21:00:19 »

Privitci ili attachmenti, kako je kome draže nazvati su ponovno u funkciji na sreću i radost mnogih, Mate i ReBusa posebno baeh lol. Od sada mogu i svi ostali članovi objavljivati privitke. Wink
Web-disk je povećan pa više neće dolaziti do problema tipa: pretrpan folder s privitcima. Afro
Kad me već prozivaš, bolje me pozovi na neki trening...osim utorkom i četvrtkom...pa da ukrstimo malo rekete :-)
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #2 : Srpnja 01, 2011, 21:11:17 »

Radi mene nisi morao proširivati,dokupljivati ili što već  nema pojma  što se mene tiče nema više privitaka,a ni ovih drugih (attachmenti)  Wink

Ionako to malo koga zanima  clsdtopic
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #3 : Srpnja 03, 2011, 20:06:44 »

Radi mene nisi morao proširivati,dokupljivati ili što već  nema pojma  što se mene tiče nema više privitaka,a ni ovih drugih (attachmenti)  Wink

Ionako to malo koga zanima  clsdtopic
Nešto si mi indisponirn...ništa se ne događa pa mora da te to onda deprimira...treba uvesti i jednu brzinsku ljetnu ligu i to po principu svatko protiv svakoga...pa da vidimo onda megdan :-)
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!