SLAST
Kolovoza 01, 2026, 15:31:56 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: OBVEZA DOSTAVE ZAPISNIKA SUSRETA !!!!!  (Posjeta: 1350 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Rujna 28, 2011, 23:02:36 »

Sve voditelje ekipa iz 1. i 2. Lige SLAST  još jednom podsjećam i upozoravam na obvezu dostavljanja zapisnika susreta u roku od 48 sati nakon njegovog završetka. Molim vas da ovo upozorenje primite ozbiljno jer kako vrijeme odmiče zanemarivanje ove važne obveze je sve očitije i pravi mi velike probleme kod prikupljanja i obrade rezultata susreta.
Zapisnik ste dužni u vlastitom interesu dostaviti u roku 48 sati na jedan od slijedećih načina ;
- elektronski na adresu  kresimir.stetic@slavonski-brod.hr
ili
- elektronski na adresu  kresimir.stetic1@sb.t-com.hr
ili
- meni osobno na ruke ( na poslu u Gradskoj upravi ili u Sport Domiju )
ili
- u poštanski sandučić Štetić na adresi  Naselje Andrija Hebrang 4/27

Molim vas da uvažite ovo upozorenje u našem zajedničkom interesu, jer su u posljednje vrijeme moji napori da dođem do zapisnika bili preveliki i neprihvatljivi.
Također vas još jednom molim da objavu rezultata na našem forumu ne smatrate dostavom zapisnika, jer to nije službeno
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Rujna 29, 2011, 13:54:00 »

Pridružujem se ovom "vapaju"  kk

Ljudi moji,skinite si ovaj zapisnik u excelu što je ReBus osmislio  clsdtopic pola stvari upisuje sam.  dobro

Ako ja ,koji nisam vičan pisanju tj."nabadam" po tipkovnici samo sa 2 prsta,napišem ovaj zapisnik za 6 minuta onda će oni spretniji to napisati za 3 minute,a oni malo sporiji za max. 10-ak minuta

Nadam se da je mnogima ,kao i meni, lijepo vidjeti zapisnik sa svim poenima  kava

Evo na brzinu iz meča Spin-Alibi 6:4
-Alibi osvojio više setova,a izgubio
-Bera "Kralj" petog seta, 3 meča+par je dobio tako
-Spin ima 6 poena više i 3 boda više

Ako je nekome problem napisati odmah poslije meča pa može napisati i sutradan kad uhvati vremena  nema pojma
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!