SLAST
Travnja 16, 2026, 01:08:15 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: turnir Top igrač Slast 2012  (Posjeta: 2906 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
foggy

« : Sijenja 19, 2012, 21:30:02 »

Dolazi li ko na turnir??
Niko ništa ne "priča"??
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Sijenja 20, 2012, 07:38:49 »

Ja ne dolazim pa se i ne prijetim  Grin
Sinoć je valjda bio ždrijeb.
Očekujem izvješće s turnira na forumu  kava,a i video materijale
Evidentirano

foggy

« Odgovor #2 : Sijenja 20, 2012, 09:53:40 »

Viš....viš.... dobro si me sjetio, mogao bi kameru stavit punit za sutra malo!:)
Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #3 : Sijenja 20, 2012, 13:20:03 »

Sretno Foggy, pokaži protivnicima što je moć zvana Dornenglanz.  Wink
Evidentirano
foggy

« Odgovor #4 : Sijenja 20, 2012, 13:59:32 »

Rado ali nisam svladao sve te moći, a osim toga Akana ni ne jebu te moći (on mi je u grupi!:))!:)
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Sijenja 20, 2012, 22:13:46 »

Pošto nema informacija o ždrijebu  kava ,a jedini sudionik koji se javio je foggy onda je red da on i osvoji sutrašnji turnir  champion
Evidentirano

foggy

« Odgovor #6 : Sijenja 20, 2012, 22:18:30 »

Jedino da počnem ugurivat svima!:) (travom, naravno)!:)
A bit će najbolje se napušit trave pa ti onda svejedno!:)
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #7 : Sijenja 21, 2012, 23:40:02 »

Čestitam foggy  dobro ipak si ugurao i dogurao do medalje  champion
Evidentirano

foggy

« Odgovor #8 : Sijenja 21, 2012, 23:49:43 »

Gurkao jesam pomalo ali kako sam igrao dobro sam i prošao!:)
Bitno je da sam kćerki donio medalju i ona misli da njen tata dobro iga stolni tenis! cheer gitara
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #9 : Sijenja 22, 2012, 12:23:55 »

Evo da se javno "pospem pepelom".

Jučerašnji turnir, grupa 7, 5 igrača, vjerojatno jedna od malobrojnih, bilo je i nekih s 3 igrača, a koji su sve razlozi za to sad nije toliko ni bitno.

Živković, Rokić, Prša, Bošnjaković, Busija.

U izvještaju s turnira piše kod mene 1/4 što baš i ne odgovara istini jer sam izgubio od Rokića i Živkovića u grupi i kasnije u razigravanju od Jurkovića.
Kako smo bili kasna grupa kad se krenulo u razigravanje oslobodio se još jedan stol pa smo igrali na 2 stola te se malo i raspored odigravanja unutar grupe malo promijenio. To je dovelo do toga da sam igrao 3 meča za redom i onda je na red došao Prša kojeg sam zamolio za malo odmora pa da igramo na što je on rekao da onda ne želi igrati i prekrižio na papiru naš meč. Dodao je još da mi zamjera što sam za vrijeme igranja mečeva dolazio s boka stolu za kojim je on igrao i čučeći upisivao rezultate setova koje smo mi igrali za drugim stolom. Ni izdaleka mi nije bila namjera da mu namjerno remetim igru.
On je napustio turnir i prema odigranim mečevima trebao završiti na 4. mjestu u grupi što je Bošnjakovića svrstalo na 5. mjesto u grupi. Iako sam ga nagovarao da ostane s obzirom da je Prša otišao, on to nije učinio jer se na turniru razigravalo do 4. mjesta, tako da ni njegovih 0/5 baš nekako ne "zvuči" ispravno jer je mogao izgubiti samo 4 meča u grupi.

Stoga, ovim putem javno se ispričavam Prši i onima s kojima je igrao i tražim da se moji bodovi dodijele njemu a Bošnjakoviću bodovi koji pripadaju Prši.
Meni ionako nije previše stalo do bodova nego do igre.

Još jedan ili više momenata koji su se dogodili za vrijeme turnira. Iako po Pravilniku stoji tko treba suditi mečeve, to se u pravilu ne događa. Stoga u kasnijim mečevima turnira kad su igrači nabrijani i "ginu" za svaki poen dolazi do razmimoilaženja u rezultatu igre ili da li je loptica pala na pravu stranu stola u parovim pa onda dolazi do rasprava "tko je više u pravu", igrači postaju sve nervozniji što nije baš dobro, padaju teške riječi a po meni nepotrebno da se sudi onako kako i piše u Pravilniku. Ne bi bilo zgorega ni da postoje brojači da se to može odraditi kako treba i na zadovoljstvo svih igrača.

Pozdrav svim igračima, Renato Busija.
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #10 : Sijenja 22, 2012, 15:00:15 »

Citat:
Bitno je da sam kćerki donio medalju i ona misli da njen tata dobro iga stolni tenis!

Ne samo da misli, nego i zna ! (Rekli ste da vam ne govorim vi, pa cu to prihvatiti, iako se stalno ispravljam  Smiley Wink). Foggy, nemoj biti neskroman, igras super. Nije ovo laskanje, nego to mislim. Posebno kada se uzme u obzir koliko dugo igras, i da nisi imao trenera, igras vrhunski... Isto se tako divim nekim igracima kojima nitko nije pokazao osnove stolnog tenisa, nego su se sami ucili, malo-pomalo, stvarali neki svoj stil, primjerice Hinek, Zorko... Za mene je to umijece, sam pronaci svoj stil igre, i pritom iskoristiti svoje potencijale na najbolji moguci nacin... Ipak se sve svodi na jedno, osvojiti poen tako sto treba vise puta prebaciti lopticu na stol od protivnika, a nitko te ne pita kako si dobio taj poen, guranjem ili spinom... pozz
« Zadnja izmjena: Sijenja 22, 2012, 16:01:11 zg » Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #11 : Sijenja 22, 2012, 16:19:15 »

Rebus, sto se tice sudenja. Mogu pisati romane, ali mozda bolje ukratko: ´rđavom ..urcu i dlaka smeta. To je diskutabilno pitanje, i po meni, nije neki problem jesu li potrebni suci ili ne tj. ne vidim manu u tome sto to pise u pravilniku... neki se konstantno prepiru, neki nikad. To je tako. Nije problem sto pise, i je li se toga pridrzava, niti je problem u brojacima. Ipak mislim da je problem u ljudima, koliko su "razumni" itd.
« Zadnja izmjena: Sijenja 22, 2012, 16:21:06 zg » Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #12 : Sijenja 22, 2012, 18:31:50 »

On je napustio turnir i prema odigranim mečevima trebao završiti na 4. mjestu u grupi što je Bošnjakovića svrstalo na 5. mjesto u grupi. Iako sam ga nagovarao da ostane s obzirom da je Prša otišao, on to nije učinio jer se na turniru razigravalo do 4. mjesta, tako da ni njegovih 0/5 baš nekako ne "zvuči" ispravno jer je mogao izgubiti samo 4 meča u grupi.
Stoga, ovim putem javno se ispričavam Prši i onima s kojima je igrao i tražim da se moji bodovi dodijele njemu a Bošnjakoviću bodovi koji pripadaju Prši.
Meni ionako nije previše stalo do bodova nego do igre.

Ne sjećam se Rebus da sam ti dao punomoć da me zastupaš kao odvjetnik.  nemam pojma I moram priznati da uopće ne kužim što tražiš ... Ja sam u skupini uredno izgubio 4 meča i uredno osvojio 5. mjesto, svi su me protivnici nadigrali i skroz zasluženo pobijedili. Budući da nema razigravanja za petoplasirane (tako sam mislio, nema u propozicijama), a nisam igrao u parovima, nakon zadnjeg meča sam se obukao i otišao kući. Sad kako imam 0/5 ne znam, a ni ne zanima me previše, mogu pretpostaviti da sam možda bio u ždrijebu za "četvrte" pa izgubio "bb". Ako je tako bilo, ispričavam se svom nepoznatom protivniku što sam ga lišio igranja jednog meča više, ali nisam znao. Bilo kako bilo, ne znam zašto tražiš ili predlažeš da se meni dodaju nekakvi bodovi koji pripadaju Prši kad u tom nema nikakve logike. A niti ne želim takve bodove, niti sam na turnir došao zbog bodova, već da igram stolni tenis.

Turnir je inače bio OK, bar onoliko koliko sam vidio dok sam bio u Malom Parizu, iako je falilo dosta igrača pa se na kraju skupilo tek nešto više od 30. Čestitke svim osvajačima odličja kao i svima koji su nastupili na turniru u subotu.   
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #13 : Sijenja 22, 2012, 18:52:41 »

Bilo kako bilo, ne znam zašto tražiš ili predlažeš da se meni dodaju nekakvi bodovi koji pripadaju Prši kad u tom nema nikakve logike. A niti ne želim takve bodove, niti sam na turnir došao zbog bodova, već da igram stolni tenis.

Turnir je inače bio OK, bar onoliko koliko sam vidio dok sam bio u Malom Parizu, iako je falilo dosta igrača pa se na kraju skupilo tek nešto više od 30. Čestitke svim osvajačima odličja kao i svima koji su nastupili na turniru u subotu.   

To je bio samo prijedlog, možda riječ tražim nije najbolje pogođena, no neka nadležni odluče što će s bodovima. Inače zvali su te jer je Prša otišao a onda si vjerojatno ti trebao igrati kao 4.
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!