SLAST
Travnja 22, 2026, 13:24:17 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 2.Turnir  (Posjeta: 5923 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #15 : Listopada 19, 2008, 20:24:12 »

Dok ste vi obrađivali i rangirali rezultate ja sam mazao i lječio teške i nakon današnjeg igraanja bolne noge.
Prevelika je bila pauza od 2,5 mjeseca neigranja pa kondicije nema nigdje.
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #16 : Listopada 19, 2008, 20:30:00 »

Citat: Mata
Sad nam se javlja problem istih prezimena.
Sad sam vidio da si pod Babić upisao skor koji jesi,a ja ih imam dvojicu Tongue
Ivan je bio na prvom turniru i ima 1/2 dok je danas bio Mato i ima 0:4

to ću ispraviti Wink

Citat: Mata
Ima Pereković,Nakić,Bungić.......a samo se pišu prezimena pa ti Bože znaj! Tongue

Pereković M. igra za Bogićevce 1
Pereković D. (imenjak Afro) za Bogićevce 2
a Nakić I. i Nakić L. igraju za Oriovac, stavljao sam sve scoreove za Nakić I, jer je samo on igrao (valjda)
ista stvar sa Stipičić -> Protiv mene igrao I.(van), i također mislim da je igrao protiv svih... Police
Evidentirano
Domacc
Administrator

« Odgovor #17 : Listopada 19, 2008, 20:38:01 »

evo Mata, sređen poredak igrača... Afro Afro Afro

* POREDAK IGRAČA.xls (19 KB - (downloada: 169 ).)
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #18 : Listopada 20, 2008, 17:10:14 »

Za Perekoviće u redu jer igraju za dvije ekipe,ali igrala su juče dvojica Nakića za Oriovac 2 u jednom zapisniku imaju Nakić I. i Nakić M. neznam otkud tebi Nakić L.

Riješi to dok ja dođem s večerašnje utakmice Tongue
« Zadnja izmjena: Listopada 20, 2008, 17:11:43 Mata » Evidentirano

Domacc
Administrator

« Odgovor #19 : Listopada 20, 2008, 20:42:55 »

Za Perekoviće u redu jer igraju za dvije ekipe,ali igrala su juče dvojica Nakića za Oriovac 2 u jednom zapisniku imaju Nakić I. i Nakić M. neznam otkud tebi Nakić L.

Ima samo Nakić I. i Nakić M.  Huh? Nema L. Afro
pritisni CTRL+F da pronađeš prezime koje hoćeš kad ti se otvori Excel Police
Evidentirano
Travar

« Odgovor #20 : Listopada 21, 2008, 09:26:41 »

Svi rezultati, tablica i skorovi za 5. Međužupanijsku ligu su već dignuti na web stranici Slavonske regije.
Velike zasluge za ovako brzu objavu apsolutno pripadaju Mati i Domcu. Zahvaljujem vam na pomoći u
ime Povjerenstva za natjecanje naše regije.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #21 : Listopada 21, 2008, 10:02:58 »

Travar evo crvenim se Tongue
Ja bih samo zahvalio ponovno kadetkinjama STK "Graničar" koje su odradile taj posao vođenja službenog zapisnika,a usput i te "moje" bez kojih ne bismo imali ovo što imamo.
Moje je mišljenje da nam je svima interes popularizacija stolnog tenisa i naših liga.Znači svi se trebamo nekako uključiti i doprinijeti tome.
Svima nam je jasno da mediji prate najviše tzv.velike sportove,a nas zanemaruju.Gdje ćemo onda mi,a pogotovo ova djeca pročitati rezultate Sad
Primjer 1:
U mjestu Prkno u nogometnoj utakmici sastali se istoimeni zadnjeligaš protiv NK "Guzica" kod rezultata 0:0 i dosuđenog jedanaesterca za goste igrač NK"Prkno" napao suca i prekid.
Primjer 2:
U odlučujućem meču kod rezultata 3:3 mladi Garić iz OŠB pobijedio igrača Graničara Jurkovića(Gigija)  3:2 (17:15 peti set) i donio odlučujući bod i pobjedu svojoj ekipi.
Pitanje : Šta će mediji npr. posavska Hrvatska,Večernji i sl. objaviti.
Zato kažem neka se svi uključe u rad foruma,neka isprave  skorove igrača ako smo mi kiksali.Veliki je broj igrača i zapisnika,puno istih prezimena a ime se u zapisniku izostavlja Huh? Huh?
Puno igrača prati forum ali se ne logiraju i ne uključuju Tongue

Evidentirano

Domacc
Administrator

« Odgovor #22 : Listopada 21, 2008, 10:49:08 »

Zato kažem neka se svi uključe u rad foruma,neka isprave  skorove igrača ako smo mi kiksali.Veliki je broj igrača i zapisnika,puno istih prezimena a ime se u zapisniku izostavlja Huh? Huh?
Puno igrača prati forum ali se ne logiraju i ne uključuju Tongue

istina, znam svakog tko je ovdje bio, i to često dolaze, ali se neće registrirati Angry
« Zadnja izmjena: Listopada 21, 2008, 11:25:54 Domacc » Evidentirano
mariobos
*
Klub: Požega

« Odgovor #23 : Listopada 21, 2008, 10:59:52 »

Mati i Domcu pripadaju najveće zasluge za objavu rezultata a i Travaru pripada dio zasluga oko ažuriranja stranica regije.
Kako Mata kaže mnogi pogledaju ovaj forum i mnogi se ne jave na forumu ali je ipak to jedino mjesto gdje se može pročitati i saznati nešto vezano uz stolni tenis na našem području. Mislim da ne traba ograničavat nikom. Možda se vremenom još netko, nakon pročitanog nekog teksta, poželi uključiti u raspravu.
Možda bi bilo dobro, ako netko ima mogućnost na neki od sljedećih turnira pozvati nekog iz medija da malo to poslika i objavi neku priču o stolnom tenisu. Bez obzira što smo mi peta liga, i što bi netko reko, pa ne piše se ni o trećoj, mislim da bi trebalo nešto pisati.
To je samo moje mišljenje.
Evidentirano
Travar

« Odgovor #24 : Listopada 22, 2008, 07:42:25 »

Domac, molim te daj si malo truda i objavi na forumu detaljnu uputu svima onima koji se žele registrirati i uključiti u rasprave na forumu. Znam da ima ljudi koji to namjeravaju i žele, pa da se nebi mučili treba im pojasniti što sve trebaju upisati i gdje. Pozdrav ....  Wink
Evidentirano

Domacc
Administrator

« Odgovor #25 : Listopada 22, 2008, 09:56:01 »

tek sam sada sjeo za komp, vidim da si to vec napravio umjesto mene Police  Afro , hvala
temu sam zalijepio (sticky, važno, da uvijek bude pri vrhu) Smiley
Evidentirano
Travar

« Odgovor #26 : Listopada 22, 2008, 10:47:04 »

OK, uredno, riješeno !!  Grin
Evidentirano

Brko
*

« Odgovor #27 : Listopada 26, 2008, 10:09:52 »

Pozdrav. Da, neki ovdje se stvarno trude i treba ih za to pohvaliti, no ako je moguće da to ne bude izgovor drugima da ne učine ništa.
Tablica - po klubovima: iskreno mi je drago da pobjede ne padaju s neba i da se ljudi istinski trude i ulažu sebe u igru i pobjedu, pa i da nitko nije nepobjediv, kao i da se na rezultalima vidi pad motiviranosti, kao i želja pojedinaca da meč odigraju od početka do kraja s punim trudom. Zato je i izgled tablice takav kakav je. Vjerujem da ima igrača koji mogu bolje odigrati nego što inače odigraju, i sam imam takvog u ekipi.
Tablica - pojedinačna: de nek netko konačno skine onog luzera s prve pozicije!  Grin  Grin Grin

A i mislim da ima igrača koji su jako napredovali i da se s pravom mogu trsiti za prvo mjesto ili makar za sam vrh.  Table Tennis
« Zadnja izmjena: Listopada 26, 2008, 10:24:09 Brko » Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!