SLAST
Svibnja 08, 2026, 12:14:33 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: SpinLord Dornenglanz  (Posjeta: 3783 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« : Veljae 10, 2012, 13:55:52 »

Crna, bez spužve.

091/9775-845, Vedran
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #1 : Veljae 10, 2012, 14:13:21 »

Guma je nova, neotvorena... Ima nas vec dosta koji igramo sa Dornenglanz (Domac, Zorko, Majstorovic, Akan, Mustafic, i ja)... Sve vise i vise. Predsjednik nase udruge je Domacc. Primamo sve igrace koji imaju tu travu. Uskoro osnivamo i savez travaša.
« Zadnja izmjena: Veljae 10, 2012, 14:43:56 zg » Evidentirano
Flah
*

« Odgovor #2 : Veljae 10, 2012, 17:14:09 »

Primate li i djecu?Naime,kćer mi igra s JOOLA Badman i velika je obožavateljica Akana-a kako sam čuo i Akan ju gotivi(Nije li to nekakva preporuka(?). Smiley.Želio bih pojasniti.Prije 4-5 godina kada sam htjeo dijete uvesti u sport,razmišljao sam:"Kako se "potući" na najvišoj razini,sa kojekakvim "Mladostima","Iskonima","Vodovodima","Lokomotivama"...Pravilo inače glasi:"Kad djetetu ne ide bechend-nalijepi mu materijal.Ja sam djetetu dao materijal odmah,računajući da će se baviti stolnim do puberteta.I ako će polučiti ikakav rezultat,to će biti u mlađim dobnim kategorijama,a mlađe dobne kategorije ne razumiju materijal.Za sada ona gura tom travom i to prolazi ko da ju je Domac trenirao.Do kad-ne znam,ali evo pišem službeni zahtijev Udruzi travaša za njeno učlanjenje. Wink
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #3 : Veljae 10, 2012, 17:41:20 »

Pozdrav imenjače Cheesy Wink. Bas mi je drago sto vasa kcer mlati s travom klanjanje rocker. Samo nek tako nastavi. A na sljedecem turniru u zg, ima podrsku od Brodana dobro. Ostat cu navijati reket champion. Ja sam sestri stavio travu na bekhend, i soft na forhend, s obzirom na njene mogucnosti, i broj treninga, igra super. Stavio sam joj travu Yasaka Phantom 0012 (Svarc igra sa takvom gumom). Jednom je probala Dornenglanz, velika promjena. Ne znam je li slucajnost, ali pogadala je doslovno sve. Ja namjerno povucem jak spin da ne vrati, ona i to odbloka... Igrao sam i sa joola badman, nije losa trava, dobra je... No, eto, svatko ima neki svoj redoslijed. Meni broj jedan je 1.) D tecs s folijom (za blok na stolu i obranu), iako je malo tesko s tim blokati 2.) Dornenglanz , odlicna kontrola, posebno kod bloka 3) Giant Dragon je dobra kod uguravanja, cini mi se da tu loptica dosta leluja, zatim Bomb talent, a tek onda slijedi Joola Badman. Sazvali smo izvanrednu skupstinu, i odluceno je:  wellcome u udrugu. Moto glasi : dok ima Dornenglanza bit ce i nas  raketar. Svakom novom clanu dajemo poklon... hehe
« Zadnja izmjena: Veljae 10, 2012, 17:44:56 zg » Evidentirano
Zinhof
**
Klub: neregistrirani igrač

« Odgovor #4 : Veljae 17, 2012, 14:55:08 »

Pozdrav svima, ovo je moj prvi post i da se samo upišem u "grass klub" - Dornenglanz stiže idući tjedan (19Eura guma i 1 Euro folija), pa ću podijeliti iskustva...
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #5 : Veljae 17, 2012, 15:53:34 »

Dobro došao. Svakako nam javi dojmove... Sretno tvojim protivnicima jer im nece biti lako hahah. Ima dosta dobrih trava, DG nije nista spektakularno, ali moze se sve igrati sa tim, a to je cesto puta rijetkost...
Evidentirano
geek
*
Klub: Kontra

« Odgovor #6 : Oujka 01, 2012, 10:55:23 »

Imam 2 crna OX Dornenglanz-a na lageru po 170 kn/kom. Nabavljam i ostale Spinlord-ove gume ispod njemačkih cijena.

Evidentirano
Zinhof
**
Klub: neregistrirani igrač

« Odgovor #7 : Oujka 30, 2012, 12:26:04 »

Evo i mojih 2-3 riječi o dojmovima o OX-u nakon 25 sati treninga i mečeva - guma ima vanrednu kontrolu, može se s njom "lupiti", ali po mom mišljenju nije baš tako neugodna za protivnika, ali za dobro flak skratiti, brzi pimpl lijevo desno duboko po stolu, višu lopticu na bekhend udariti - to da. Igram korak od stola, tako da na spin samo vraćam,  pa nisam nešto u biti bio u prilici blokati. Sve u svemu,guma ostaje na mom reketu do daljnjeg, pa ću vidjeti uskoro kako budem igrao sa realno boljim igračimaI na kraju, mislim da je zapravo najveća mudrost upariti gumu sa drvetom, ali to je već tema za neku drugu raspravu. Pozdrav svima, možda netko naiđe u nedjelju 01.04. u Virje pa može probati!
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #8 : Oujka 30, 2012, 18:52:08 »

Hvala na komentaru. To se traži  klanjanje weee gitara. Klub Dornenglanza se raspada.... na novoj smo travi  Grin
Sretno. Ako bude kakav turnir, samo napišite, možda i dođemo sa 5 auta Smiley
« Zadnja izmjena: Oujka 30, 2012, 18:52:49 zg » Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!