SLAST
Travnja 29, 2026, 19:21:25 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 2 [3]
  Ispis  
Autor Tema: 2. kolo  (Posjeta: 7402 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #30 : Travnja 19, 2012, 08:12:55 »

Eto, sinoć nisam ništa komentirao jer nisam znao u koje kolo bih što pisao  Grin, zato ću sada ovdje.
Dvorana puna igrača, nešto gledatelja, snimatelj i zagrijavač  Grin, atmosfera mirna i tiha, baš sve onako kako treba. Mata je najbrže krenuo u ljute bojeve, ali nažalost ovaj puta nije polučio niti jednu pobjedu.  Sad
Sve 3 ekipe su izašle u rekao bih svojim najjačim postavama što je ovaj put Lutalicama donijelo dvije desetke. (skoro za nevjerovati).
Vukovarac se borio upravo u skladu s početkom njegovog prezimena, kao vuk, ali do pobjede protiv Latinovića ipak nije došao, meč ima na youtube.
Nožina je za divno čudo u očito napetoj borbi u 5. setu izborio pobjedu nad Vukovarcem, što možda i nije baš bilo za očekivati, nažalost nisam to baš gledao jer se igralo na 3-4 stola i teško je to sve pratiti pažljivo.

Iako sam u nekoliko navrata ulazio zagrijati ast-a to mu ipak nije puno pomoglo u zvaničnim igrama  Grin.
U srazu Lutalice - Klakar po rezultatu vidim da se jedino Luka naigrao i omogućio Zdravku da osjeti lopticu u 5 setova  Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #31 : Travnja 19, 2012, 11:08:17 »

Zovu jutros ljudi ...pitaju Mata jesi li ti nešto ljut  Tongue

Valjda svima nedostaje moja poznata kako rezultat ne govori i opisuje stvarno stanje na terenu  Wink

Nisam sinoć imao vremena za to pa evo samo kratko.
Kako je Bernard poveo protiv Latinovića  1:0 u setovima,ja sam na drugom stolu poveo Filipu 3:1 u prvom setu nakratko sam pomislio "...kad bi sad nestalo struje mi pobjeđujemo..."  Grin
Na žalost struje nije nestajalo,a nama je došao mrak u vidu "desetke"  sram
Čestitam pobjedničkoj ekipi Lutalica ,a posebno ističem Antonia koji je odigrao odlično  dobro
Evidentirano

Str: 1 2 [3]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!