SLAST
Srpnja 27, 2026, 21:26:20 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: Općenito o SLAST  (Posjeta: 3414 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bera11
Moderator

« Odgovor #15 : Listopada 08, 2008, 23:25:09 »

Što se tiče mlađih igrača po meni ne treba žuriti. I meni je žao Domca i drugih ali to bi bio ozbiljan presedan. Već vidim Garića i Jurkovića u ekipi Lutalica, Krznarića i Šakića u Spinu itd.
Ima vremena za njih, u Sokazu ako igrate HSTS ligu ne možete igrati Sokaz do 40 godina, što je isto malo glupo budući se u Sokazu pojavljuju sve više i više prvoligaški igrači preko 40 god.
Teško je sve zadovoljiti, mislim da je za SLAST u početku bio zamišljena dobna granica od 30 godina, ali nisam siguran
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #16 : Listopada 08, 2008, 23:36:09 »

Uz dužno poštovanje prema svoj trojici mislim da oni ne mogu utjecati na krajnji rezultat i poredak ekipa dok gore spomenuta dva igrača itekako  mogu.
Slažem se i ja da se treba držati pravilnika,ali u nekim stvarima koje ne utječu na konačni poredak možemo biti malo fleksibilniji. 

Ovo sam odgovorio i Đuki a evo i tebi.
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #17 : Listopada 09, 2008, 09:44:33 »

Domacc igra 5 ligu Grin Grin,a Tomakić samo Slast zbog toga da se svi naigraju ,jer je po meni optimalno imati 4 igrača u ekipi Police Angel
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #18 : Listopada 09, 2008, 12:11:54 »

Ma sve to stoji,ali nisam mislio samo na Domcca!
Istina je da je 4 igrača optimalno,ali što kad se dogodi situacija kao u K:Gradnji,Travar "demoliran",Babler teren,Dario fax???
Npr meni je Damir nabacio da će izgleda ići raditi u Njemačku,a Boxer ima problema sa zdravljem morat ćemo samo Marka i ja igrati.
U stvari u jednom odgovoru si napisao da ja lobiram za Sibinj,otkud ti znaš možda bih ja Dommca za svoju ekipu Wink Tongue
Domacc izjasni se da li bi ti volio igrati ligu SLAST?
Ako da,a tvoji te ne primaju u ekipu obrati se meni Grin Grin Grin Grin Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Wink Wink Wink Wink
Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #19 : Listopada 15, 2008, 14:47:19 »

Ma ljudi, što se ovo događa ?? Huh?
Do danas ( srijeda u 15,00 sati ) nisam dobio niti jedan zapisnik, pa čak niti jedan rezultat 4. kola 1. i 2. Lige SLAST.  Da li je moguće da nitko nije odigrao susret ?
Apeliram na sve da maksimalno moguće poštuju termine odigravanja susreta i da što hitnije dostavljate zapisnike odigranih susreta ! Police
« Zadnja izmjena: Listopada 15, 2008, 14:47:48 Travar » Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #20 : Listopada 15, 2008, 17:00:43 »

Tako je Travar,galami da te svi čuju. Afro
Alibi -Sredanci će odigrati svoj susret u utorak zbog zauzetosti sale u Sredancima radi svatova od danas.
Pošto oni isto imaju problem dvorane i termina izrazili su želju doći kod nas te je ovakav dogovor dviju ekipa.

Kuti su malo neozbiljno čini mi se tek sinoć zvali Žuti mrav ,ali mislim da će odigrati ovaj tjedan.
Za ostale nemam saznanja Tongue Tongue Tongue
Evidentirano

Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!