SLAST
Travnja 17, 2026, 17:59:51 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 2 [3]
  Ispis  
Autor Tema: USKRŠNJI TURNIR  (Posjeta: 6062 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #30 : Travnja 02, 2013, 12:34:23 »

Moj Đuka, mislim da bih lakše iščupao zub nego rezultate  lud?!

Spreman sam bio izraditi i bilten, ali moram dobiti podatke jbg 

Jopa je dobio i finale sa 3:2

http://www.stk-osb.hr/
Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #31 : Travnja 02, 2013, 12:51:24 »

Početak turnira: 16:05, svih 14 grupa završilo u 19 h, polufinale Arbanas-Kraljević 3:2, i Arbanas-Garić 3:2. Podjele medalja 22:20 h. Kako je bilo, to prepuštam svim igračima i gledateljima... S organizatorske strane, nakon prvog organiziranja turnira, mogu reći da je bilo vrlo dobro, ali sljedeći put uvjeren sam da će biti još bolje, bez ikakvih sitnih pogrešaka. No, s obzirom na broj ljudi  i samo 6 stolova, ne mogu svi odmah igrati, i netko mora čekati ili biti zadnja grupa, takoi da, čekanje je neizbježno, jedino da dobijemo dvoranu sa 14 stolova... Ljudi ko ljudi. Tu se nema što puno reći. Mogu shvatiti nedolazak na turnir, ali ne mogu baš shvatiti da je teško javiti jednom porukom, pozivom ili preko nekoga. Ili to treba biti na način, ako nisi došao na vrijeme, "podrazumijeva" se na nećeš ni igrati hah. Sve je završilo u lijepoj atmosferi, a imalo se što pogledati ne samo u polufinalima i finalima, već i puno prije toga. Što se tiče nastupa, moram pohvaliti Župana Roberta i posebno Cikojevića, namučili su Garića, cik se jako dobro držao do 2:1, ali ipak je onda Ivan ubacio u puno veću brzinu i munjevito napravio prednost od 5:0 u petom setu... Zahvaljujem se svima na dolasku na turnir što su svojim prisustvom podržali ovaj turnir iz znanih razloga...
« Zadnja izmjena: Travnja 02, 2013, 15:43:13 zg » Evidentirano
Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #32 : Travnja 02, 2013, 13:16:51 »

Odličan turnir,Dario i Tomi su to odradili kao da im je to stoti turnir,s obzirom na broj igrača i broj stolova i nije se predugo čekalo na igranje,sve je išlo tečno i u dobroj atmosferi.Stoga,samo čestitke.
Evidentirano
tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #33 : Travnja 02, 2013, 18:27:02 »

Zelim se zahvaliti stvarno svima, velik broj odaziva.. bilo je nesto i odustanaka, ali to uzimamo kao za normalno. Zadovoljni smo kako smo to sve izveli i organizirali. Naravno uvijek moze bolje, ali mislim da smo si DArio i ja dali dosta truda oko toga. Posebna zahvala Pizzeriji Eden, sto su nam posudili frizider, Zeljku Liovicu na prijevozu frizidera i dakako mojoj ekipi CB Martel na celu sa Markanom i Jurkanom na donaciji 2 gajbe pive. Svaka cast deckima.

Pozdrav svima! Smiley
Evidentirano
cik

« Odgovor #34 : Travnja 03, 2013, 10:26:14 »

Dario i Tomi čestitke na turniru, sve je odlično odrađeno. Nakon razigravanja po grupama sve je išlo brzo što sam i sam osjetio po umoru. Šest mečeva, sve jedan za drugim. Čestitke osvajačima medalja.
« Zadnja izmjena: Travnja 03, 2013, 10:28:59 cik » Evidentirano
 Str: 1 2 [3]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!