Završen je i 4. krug u ovoj našoj ligi. Jučer je bilo dosta zanimljivih obračuna, pomalo neočekivanih rezultata, ali i to je sve stolni tenis.
10. kolo:
OŠB VETERANI – BROD 4:2
GODINJAK - STRMAC 2 2 :4
IMIA – POSAVAC 4:2
BROD 2 - OŠB 2 0:4
GRANIČAR 2 – BUDAINKA 1:4
U 10. kolu pomalo „strši“ pobjeda Veterana nad papirnatim favoritom Brodom

, ali znajući koliko Stjepanove trupe u zadnje vrijeme treniraju ova pobjeda se ne može nazvati iznenađenjem. Iako su drugi rezultati možda očekivani treba reći da je Posavac odigrao odlično protiv nas. Iako smo poveli 2:0 (Bernard i Tiho sve nešto u fiksevima), nije tu bilo ništa gotovo. Jučer odlični Joca Štivić laganini dere Rosija i smanjuje na 2:1. Mi se kao nešto dogovaramo za igranje parova i zaključak je da moramo igrati s najjačima

. Ja si mislim, valja se i meni oznojiti no moji puleni zaključuju da je par Dario/Bera taj koji će donijeti pobjedu

, a ja pomalo ljutito izlazim van (na pauzu). Vraćam se i vidim 0:2 i 6:6…oho rekoh vidi vraga. Do kraja Tiho i Joca privode parove kraju . 0:3 kao iz puške.

11. kolo:
GRANIČAR 2 - OŠB VETERANI 0:4
BUDAINKA - BROD 2 4:1
OŠB 2 – IMIA 1:4
POSAVAC – GODINJAK 4:3
STRMAC 2 – BROD 4:2
U 11. kolu se igrao derbi susret gdje je na kraju Strmac 2 na krilima Batala dobio susret. Meč Batalo-Škripek je vrijedilo pogledati. No isto tako zanimljiv je bio susret Posavca i Godinjaka u kojem je Posavac stalno vodio, ali i Godinjak stizao i to dvaput u 5. setova. I onda u 7 partiji Marković vodi 2:0 u setovima Mršiću, svi misle gotovo je. Ali ne misle baš svi…naš Patak to ipak okreće u svoju korist i korist svoje ekipe. Takvu hladnokrnost nisam vidio nigdje, osim možda u onom filmu „Dobar, loš, zao…“ kad Clint Eastwood lagano pljucka duhan i puca iz colta.

12. kolo:
U ovom kolu i nije bilo nekih iznenađenja. Veterani valjda preumorni

za posljednji meč dana.
Vrijedno je istaknuti još jedan lijep „skalp“ već spomenutog Joce koji je uspio „skinuti“ i Škripeka.
OŠB VETERANI - STRMAC 2 0:4
BROD - POSAVAC 4:2
GODINJAK - OŠB 2 0:4
IMIA - BUDAINKA 4:1
BROD 2 - GRANIČAR 2 1:4