SLAST
Travnja 18, 2026, 11:51:07 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 4. TURNIR - STK OBRTNIČKA ŠKOLA BROD  (Posjeta: 1017 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Veljae 03, 2014, 15:26:05 »

U nedjelju, 09.02.2014. godine u dvorani Obrtničke škole s početkom u 10 sati igra se 4. turnir 3. HSTL - istok čime počinje proljetni dio prvenstva. Evo rasporeda 10., 11. i 12. kola:

10. kolo:

OŠB VETERANI - BROD
GODINJAK - STRMAC 2
IMIA - POSAVAC
BROD 2 - OŠB 2
GRANIČAR 2 - BUDAINKA

11. kolo:

GRANIČAR 2 - OŠB VETERANI
BUDAINKA - BROD 2
OŠB 2 - IMIA
POSAVAC - GODINJAK
STRMAC 2 - BROD

12. kolo:

OŠB VETERANI - STRMAC 2
BROD - POSAVAC
GODINJAK - OŠB 2
IMIA - BUDAINKA
BROD 2 - GRANIČAR 2
« Zadnja izmjena: Veljae 03, 2014, 15:27:22 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Veljae 10, 2014, 22:04:56 »

Završen je i 4. krug u ovoj našoj ligi. Jučer je bilo dosta zanimljivih obračuna, pomalo neočekivanih rezultata, ali i to je sve stolni tenis.

10. kolo:
OŠB VETERANI – BROD   4:2
GODINJAK - STRMAC 2   2 :4
IMIA – POSAVAC  4:2
BROD 2 - OŠB 2 0:4
GRANIČAR 2 – BUDAINKA  1:4

U 10. kolu pomalo „strši“ pobjeda Veterana nad papirnatim favoritom Brodom  , ali znajući koliko Stjepanove trupe u zadnje vrijeme treniraju  ova pobjeda se ne može nazvati iznenađenjem. Iako su drugi rezultati možda očekivani treba reći da je Posavac odigrao odlično protiv nas. Iako smo poveli 2:0 (Bernard i Tiho sve nešto u fiksevima), nije tu bilo ništa gotovo. Jučer odlični Joca Štivić laganini dere Rosija i smanjuje na 2:1. Mi se kao nešto dogovaramo za igranje parova i zaključak je da moramo igrati s najjačima  Cestitamo. Ja si mislim, valja se i meni oznojiti no moji puleni  zaključuju da je par Dario/Bera taj koji će donijeti pobjedu  sram, a ja pomalo ljutito izlazim van (na pauzu). Vraćam se i vidim 0:2 i 6:6…oho rekoh vidi vraga. Do kraja Tiho i Joca privode parove kraju . 0:3 kao iz puške.  lud?!

11. kolo:
GRANIČAR 2 - OŠB VETERANI  0:4
BUDAINKA - BROD 2   4:1
OŠB 2 – IMIA   1:4
POSAVAC – GODINJAK  4:3
STRMAC 2 – BROD  4:2

U 11. kolu se igrao derbi susret  gdje je na kraju Strmac 2 na krilima Batala dobio susret. Meč Batalo-Škripek je vrijedilo pogledati.  No isto tako zanimljiv je bio susret Posavca i Godinjaka  u kojem je Posavac stalno vodio, ali i Godinjak stizao i to dvaput u 5. setova. I onda u 7 partiji Marković vodi 2:0 u setovima Mršiću, svi misle gotovo je. Ali ne misle baš svi…naš Patak to ipak okreće u svoju korist i korist svoje ekipe. Takvu hladnokrnost nisam vidio nigdje, osim možda u onom  filmu „Dobar, loš, zao…“ kad Clint Eastwood lagano pljucka duhan i puca iz colta.  raketar

12. kolo:
U ovom kolu i nije bilo nekih iznenađenja. Veterani valjda preumorni   polupan za posljednji meč dana.
Vrijedno je istaknuti još jedan lijep „skalp“ već spomenutog Joce koji je uspio „skinuti“ i Škripeka. 

OŠB VETERANI - STRMAC 2  0:4
BROD - POSAVAC    4:2
GODINJAK - OŠB 2  0:4
IMIA - BUDAINKA    4:1
BROD 2 - GRANIČAR 2  1:4
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!