SLAST
Svibnja 07, 2026, 13:32:21 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 2. kolo (18.10.2014.)  (Posjeta: 1164 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Listopada 18, 2014, 13:48:56 »

U subotu, 18.10.2014., na rasporedu je 2. kolo u 1. HSTL - istok, a igraju se slijedeće utakmice:

2. kolo:

11,00    GRANIČAR - MLADOST             4:0
11,00    DRAČICE - MSTC ČAKOVEC     1:4
11,00    OLIMPIJA - PUTJANE                4:1
11,00    VUKOVAR '91. - STARR             0:4

17,00    OŠB - MLADOST                         1:4
17,00    DRAČICE - PUTJANE                 4:3
17,00    OLIMPIJA - MSTC ČAKOVEC     4:1
17,00    VUKOVAR '91. - MIHOVLJAN     3:4
« Zadnja izmjena: Listopada 19, 2014, 09:45:51 Mata, Razlog: Unos svih rezultata » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #1 : Listopada 19, 2014, 20:24:13 »

Čestitke ekipi Graničara na "metli" protiv Mladosti, a pošto nisam bio kod kuće zatekao me rezultat susreta OŠB- Mladost 1-4 Huh? Huh? Huh?
Što se dogodilo da je usljedio ovakav pad igre (koncentracije) i da je prosječna "mladost-starost" rezultatski lako uzela bodove??
Tomi i Dario su ipak puno kvalitetniji od Anušića i Kneza da bi prosuli bodove od ekipe koje se lane "čudnim" rezultatima dokopala opstanka.
Stoji da većina ekipa u ligi igra sa "felerom"(treći igrač) i da postavljanje igra veliku ulogu u takvoj koncepciji igre... očito se fulalo sa postavom jer  po meni osobno igrač koji igra sa "materijalom" ako je duže izbivao iz ozbiljnog natjecanja uvijek se može domoći "lakših " poena ,a time i pobjede nego igrač napadač koji mora tražiti poen...znači biti u natjecateljskoj formi.
Ne želim pametovati ,ali ipak se obistinjuju moji postovi i objašnjenja prije početka prvenstva protiv Graničara da će trebati vremena da se uđe u ritam ozbiljnog natjecanja. 
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #2 : Listopada 20, 2014, 21:52:04 »

Bok Đuka, iako niste neki veliki navijač, već više promatrač, svakako mi je osobno uvijek drago kad dođete, tako da mi je žao što niste mogli doći, tim više što su u jednom trenutku gosti imali više navijača od domaćih igrača !

Gosti su igrali, po mom mišljenju, puno bolje popodne, mada to nije razlog poraza...

Ja sam sribao protiv Graničara, a ni ne čudi to jer u toj dvorani imam skor 0/4... A svakako nije lagano bez Mate u ulozi coucha igrati.

Postave smo pogodili u oba susreta, baš smo tako htjeli jer sam Bibera zadnja dva puta dobio, ali eto, sad sam izgubio. Tako da, nije kriva postava, treba igrati, pa i dobiti nešto da bismo mogli pričati o postavama.

Ne znam je li Tomi ikad izgubio od Anušića, možda i je, ali uglavnom velikom većinom je pobjeđivao, pa eto sad se tako okrenulo. U svakom slučaju, čestitke na lijepoj igri: Graničaru protiv Petrinje, i Petrinji protiv nas.

O sudbini OŠB-a, to ću zadržati za sebe, ali mogu samo reći da nije sve u rezultatu, mada velika većina samo to vidi. Kad te ide, onda je sve divno i krasno, kad ne ide.... No dobro, svakako hvala Đuki i ostalim dobrim ljudima na podršci, a mi redovito treniramo, rezultata na prijateljskim ima i protiv puno boljih igrača, ali na utakmici zasada ne ide ni blizu kako može... Pozdrav
« Zadnja izmjena: Listopada 20, 2014, 22:09:55 zg » Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!