Čestitke organizatoru na sjajno odrađenom turniru. Turnir je bio jak sa dosta podjedankih igrača.
Iz Broda smo se zaputili Nožina, Mata, Domac i ja a tamo je stigao i Klobučar sa svojim autom. Domac se priključio u zadnji tren i osvjetlao nam obraz, usput osvojivši i trimer pored pehara.

Bilo je teško proći grupu, već tu su se vodile teške borbe za prolazak dalje. Tu su zapeli Mata i Robi kojemu je za prolazak dalje nedostajalo par poena. Nožina je u grupi izgubio od Kosanovića pa je kao drugi morao na Stevanovića i izgubio. Ja sam u grupi uspio dobiti nositelja Lepura i tako krenuti sa bolje pozicije u razigravanje. U osmini finala sam jedva dobio Skendera iz Vinkovaca 3-2 i onda izgubio 3-2 od Kosanovića. Poveo sam 5-0 u petom setu, Koske pravi seriju 10-1 i odlazi na 10-6 ali spašavam 4 meč lopte i to je 10-10. Ali ponovo ne mogu osvojiti svoju servu i imenjak koristi sedmu meč loptu i na kraju dobija 14-12.
"Arda Turan" Domac je pokazao nabolju formu (iako to nisu bile partije za pamćenje kakve Domac zna odigrati) i došao do finala. U grupi je dobio Robija, i onda naslagao Mudrocha, Gregera i Petrovića i ušao u finale. Tamo je pao bez ispaljenog metka od Ćutuka starog lisca kojemu je ovo 546 pehar u kolekciji

. Iako sa 61 godinu na leđima Ćutuk je pokazao smirenost u petim setovima pa je tako dobio Stanojevića 3-2, Jakića 3-2, Kosanovića 3-2 i na kraju Domca 3-0. Čestitke Ćutuku....
U igri parova Robi je zajedno s Kosanovićem suvereno osvojio turnir.

Cijelo vrijeme turnira u holu se moglo piti bijelo i crno vino, sokovi, jesti sendviči i pice a po završetku turnira uživali smo u svakojakim delicijama (te ovo punjeno sa ovim te ono punjeno sa onim

)
I još za kraj svakom natjecatelju je pripala boca izvrsne Iločke graševine.
Još jednom čestitke organizatorima