SLAST
Svibnja 14, 2026, 01:18:14 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Slast Open 2009 - pojedinačno i parovi  (Posjeta: 3345 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« : Lipnja 07, 2009, 19:30:50 »

Završnica lige SLAST igrano u dvorani STK "BROD"
Zanimljiv finalni dio koji je donio i neočekivane rezultate 8)

Pojedinačno -45g.    1.Klobučar Robert /BROD/
                            2.Beraković Mladen /IZGRADNJA/
                            3.Rečić Mato /SREDANCI/
                            3.Šulina Antonio /IZGRADNJA/

Pojedinačno +45 g.  1.Živković Stjepan /BROD/
                           2.Ahmetović Esad /SPIN/
                           3.Lemaić Franjo /BROD/
                           3.Križanac Drago /IZGRADNJA/

Parovi  SLAST        1. Jurković Miroslav-Beraković Mladen /DERI BRKO-IZGRADNJA/
                           2.Kabić Drago-Čanić Josip /SIBINJ/
                           3.Lemaić Franjo-Klobučar Robert /BROD/
                           3.Živković Stjepan-Marinović Zdravko /BROD-VELEBIT OSIGURANJE/

Najbolji od trećeplasiranih u skupini- Kabić Drago /SIBINJ/
Najbolji od četvrtoplasiranih u skupini-Štivić Josip /KUTI/

« Zadnja izmjena: Lipnja 08, 2009, 15:13:01 Đuka » Evidentirano
filla
*
Klub: STK SIBINJ

« Odgovor #1 : Lipnja 07, 2009, 19:50:30 »

čestitam svim osvajačima odličja a posebno novom "maestru" iz Sredanaca - Mati  champion
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #2 : Lipnja 07, 2009, 22:19:15 »

Pridružujem se čestitkama  svim osvajačima,ali bih ja čestitao i svima koji su uopće došli na turnir i uveličali ga.

Čestitam i zahvaljujem  Travaru i njegovim dečkima na organizaciji ovog turnira  klanjanje

filla zahvaljujem ti na tituli "maestra",ali ako pročitaš moje postove u najavi ovog turnira vidjet ćeš da sam nagovijestio blagi pad forme Gigija te da je to šansa onih koji su u njegovom dijelu ždrijeba  weee potrcanko gdje sam ja bez kalkulacija uletio u taj dio kostura  lol lol
Žao mi je samo što nisam uspio pružiti veći otpor Beri zbog umora i iscrpljenosti  idiot idiot i valjda samozadovoljstvom ulaskom u polufinale  doh
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #3 : Lipnja 07, 2009, 22:55:39 »

Mata, šta učini čovječe ? Pa ti si preopak igrač ! Nisam imao takav dojam danas kad sam te malo gledao. Skupio si dakle pravih skalpova danas ! Slijedeći put kad se vidimo dobijem autogram ?

Malo se šalim, nećeš se ljutiti, ali ti zapravo čestitam na današnjeim postignućima, svaka čast ! Sad imamo razloga da dvostruko zalijemo !

Čestitam i svim ostalim laureatima te organizatoru na dobroj organizaciji turnira.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Bera11
Moderator

« Odgovor #4 : Lipnja 07, 2009, 23:59:09 »

Mata je pravo iznenađenje turnira, skinuti skalp Gigju nije lako. Protiv mene nije imao motiva, bio je zadovoljan ulaskom o polufinale.
Isto tako Žile je u kategoriji preko 45  napravio mali podvig nanizavši jake protivnike  3-2. Švabo je to, taj se ne predaje tako lako...
Do 45 godina Robi je potvrdio konstantu i pobjedi u Osijeku pridodao  još jedan pobjednički pehar.
U parovima smo Gigi i ja ponovili uspjeh sa turnira Top igrač lige slast i prvenstva rekreativaca u Osijeku i uzeli prvo mjesto. Ponovo smo dobli naše ljute rivale Klobučara- Lemaića 3-2,
A onda smo u finalu razmontirali sibinjsku vezu, koji kao da su bili zadovoljni ulaskom u finale i nisu se nešto trudili previše...
Uglavnom ekipno gledajući Brod je uzeo gotovo sve, dva prva mjesta i tri bronce u paru,ni Izgradnja nije loša: jedano drugo i dva treća mjesta u pojedinačnom dijelu i jedno zlato u paru...
Drugoligašima je obraz spasio Marinović broncom u paru...
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #5 : Lipnja 08, 2009, 07:37:29 »

Zahvala svima onima koji su sudjelovali na turniru i sportski se borili. Turnir je bio brojan, kvalitetan i pun uzbuđenja u izjednačenoj konkurenciji.
Dakako iskrene čestitke upućujem svim osvajačima odličja, a posebno Žiletu na osvajanju titule prvaka iznad 45 godina. No bez ikakve sumnje najveće iznenađenje je priredio Mata pobjedom nad Gigijem, zbog čega sam sinoć novinarima Nove morao davati izjavu i pojašnjavati odakle taj mladac dolazi.
Ekipa Broda je jučer bez sumnje bila najuspješnija ekipa po osvojenim odličjima ( sva tri igrača su osvojili trofeje pa su dugo nakon turnira nastojali kupljeno pivo potrošiti ). Stjepanu sam nastojao biti fer protivnik i mislim da je zadovoljan. Hvala i snimateljima na slikanju i brzom slanju fotografija.
Na kraju još jednom čestitke svima i poziv na sudjelovanje na subotnjem (13.06) semniaru HSTS-a, koji će se održati na 1. katu MO Mali Pariz.
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Lipnja 08, 2009, 11:33:28 »

Ljudi šta da napišem? blabla blabla
Osjećam se kao Federer jbt. čovjek jučer uzeo prvi Roland Garros ,a ja prvi trofej u SLAST-u  champion
A tek medijska i ostala pozornost.
Đuka je valjda pokazivao slike po bolnici  doh dolazim sa kćerkicom da joj izvade konce osoblje bolnice se došaptava.
Odjednom preko reda prozivaju moju kćer jer ne može takva veličina čekati u redu...zatim slijedi potpisivanje na bolničke kute i koješta  lol rocker
Kasnije šetam naseljem Slavonija istrčava Župan iz NN sav usplahiren viče zamnom i inzistira da održimo zajednički trening  potrcanko

Ja sam grupu prošao na iskustvo  postovanje zatim dobio svog velikog rivala Bablera koji je zbog zdravstrvenih problema izvan treninga i udarca,ali ipak mislim da sam odigrao dobro.
A ovo za prijatelja Gigija,hm mogao bih napisati  2 stranice,poen po poen,ali nema mjesta pa ću reći da sam ja imao gromoglasnu pomoć publike gitara za njega je navijala samo uža rodbina,a za mene par tisuća ljudi. woohoo tako da je kad je već ispalo iznenađenje puno više ljudi bilo zadovoljno mojom pobjedom.
Ne mislim time da su navijali protiv Gigija nego jednostavno navijali su za slabijeg kako to već u sportu ide. potrcanko

Uglavnom hvala svima na čestitkama i vidimo se na memorijalu 108. (nadam se...)

p.s-a tko je najbolji među 4plasiranim  iz grupa ili ga nema?
« Zadnja izmjena: Lipnja 08, 2009, 11:49:27 Mata » Evidentirano

Travar

« Odgovor #7 : Lipnja 08, 2009, 14:43:22 »

Najbolji među 4. plasiranima je Štivić Josip iz Kuta. Čestitke upućujem i njemu.
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #8 : Lipnja 09, 2009, 14:24:09 »

Na Štivića sam naletio u razigravanju 4.-plasiranih. Jednostavno, ždrijeb me nije mazio !
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
stjepan
Moderator

« Odgovor #9 : Lipnja 09, 2009, 14:27:19 »

Ljudi šta da napišem? blabla blabla
Osjećam se kao Federer jbt. čovjek jučer uzeo prvi Roland Garros ,a ja prvi trofej u SLAST-u  champion
A tek medijska i ostala pozornost.

Iz stolnoteniskih mi krugova mailom dolaze upiti o novoj zvijezdi stolnoteniskog neba s područja Brodsko-posavske županije. No, nisam davao nikakve informacije o Mati jer ne želimo da svoje usluge prodaje negdje drugdje pa ćemo u OŠB izvidjeti mogućnost njegovog angažmana. No, ako bude preskup ne možemo ništa, tržište je tržište. Pregovori su u tijeku, ali teško ide, skup je ...
« Zadnja izmjena: Lipnja 09, 2009, 14:32:07 stjepan » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #10 : Lipnja 09, 2009, 18:21:04 »

potrcanko woohoo potrcanko woohoo lol lol lol

Dobra Stjepane...ali igranje za 1 ekipu OŠB me ne zanima ma koliko bila izdašna ponuda jer onda ne mogu igrati SLAST niti mogu braniti svoj uspjeh na pojedinačnom...sorry
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #11 : Lipnja 10, 2009, 23:40:58 »

Smatram da i ove ljude treba javno objaviti i čestitati njima na učešću na turniru .Neki su spomenuti u drugim kategorijama,ja sam ih složio po abecednom redu i onome što znam.
Ako sam nekog krivo stavio ili izostavio nek mi ne zamjeri:

Iznad 45 godina:

¼ finale
Čanić Josip (Sibinj),Marinović Zdravko (Velebit Osiguranje),Martić Vinko (Exteh),Štetić Krešimir(Kamen Gradnja)

Nesretno ispali u skupini:
Bagarić Zlatko (Exteh),Bošnjaković Stjepan (Lutalice)Jurković Dalibor (Lutalice)Kabić Drago (Sibinj)Kolarević Ljuban i Markovčić Vjekoslav(Kamen Gradnja) Relić Miroslav (Lutalice) i Rokić Ivan (Exteh)

Do 45 godina:

¼  finale:
Jurković Miroslav (Deri Brko) Katalinić Zdravko (Auto-dom Vidaković),Sigurnjak Tihomir (Mirovinac) i Tonkić Goran (Alibi)

1/8 finale:
Babler Nenad (Kamen Gradnja),Dikanović Antun (Kuti), Lemajić Nenad (Poštari),Mustafić Danijel (Auto-dom Vidaković),Petrak Zoran (Oriovac)Vinarić Marko (Sredanci)

Nesretno ispali u skupini:
Ćorluka Josip (Šokadija),Dikanović Ivan(Kuti),Hinek Stjepan(Auto-dom Vidaković),Hančić Vinko i Hrnić Toni(Šokadija)Sekulić Goran (Oriovac),Sokolović Filip (Šokadija),Šef Miljenko (CB Krešimir),Štivić Josip  i Tambur Nenad (Kuti),Tomašević Igor (Žuti Mrav) i Tomić Krešimir (CB Krešimir

I za kraj bih još spomenuo da je turnir od ujutro pa sve do kraja budno pratio  administrator ovog foruma Domacc svaka mu čast na izdržljivosti  klanjanje klanjanje woohoo

Evidentirano

foggy

« Odgovor #12 : Lipnja 12, 2009, 09:01:58 »

A Mata ti bi sad malo razvodnio!:)
Naravno, čestitke svima koji su došli i odigrali pokoju partiju, bilo je lijepo, a bilo je i lijepih partija!
Organizacija je bila dobra, stolovi su stalno bili zauzeti!:)
Ali zvijezda turnira si ti!:)
Šogor mi govori kako se nada da neće naletiti na tebe na turniru 108.!:)
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
Travar

« Odgovor #13 : Lipnja 12, 2009, 10:27:55 »

Čini mi se da je Mata u predizbornoj kampanji ....., ali zbori su prošli .... lol dijete srece lol
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #14 : Lipnja 12, 2009, 14:52:23 »

Evo Mate tko za Matu pita..... postovanje

Foggy nisam razvodnio nego spomenuo sve učesnike turnira.Jbg nikome od nas nije lako potegnuti i doći na turnir.
I kad bi se još svi vodili mišlju "...što ću tamo kad su pehari predodređeni za Robija,Beru,Gigija...i što ja znam..." turniri se ne bi ni održali.

Citat: foggy
Šogor mi govori kako se nada da neće naletiti na tebe na turniru 108.!:)

Nek se prijavi za drugi dan turnira ,kad vidi gdje sam se ja prijavio... potrcanko woohoo
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!