SLAST
Svibnja 13, 2026, 21:36:02 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 7.kolo  (Posjeta: 3805 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #15 : Sijenja 30, 2011, 20:08:30 »

Nerijetko okrenem travu na forhend pa drajfam svom snagom zicere (na treningu naravno Grin), dogodi se da rasturim lopticu nakon tri-četiri takva drajfa, ali svi pipci su na mjestu... Stvarno je puno toga preživjela guma, i opet, sve na mjestu. Smiley
Tolerira se do tri pipka da smiju biti pokidani. Barem mislim da je tako. I to samo na sredini reketa ako nedostaju...
Evidentirano
bishop
Klub: STK Flip

« Odgovor #16 : Sijenja 31, 2011, 08:52:36 »

Odličan meč u subotu pun preokreta i dobre igre s obje strane. Čestike! dobro
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #17 : Veljae 01, 2011, 21:21:07 »

Đuka, Domacc... kupio sam travu, D. Tecs, OX, i nema ljepljive folije... Još prije mi rekao D.A da su mu se neki žalili da nemaju folije... kada ono, evo i ja dobio takvu gumu. Jako je savitljiva. Imam neku samoljepljivu foliju, niti sam uspio staviti ravno, mali mjehurići zraka su ostali, neke sam izbušio i istisnuo zrak, a neki su mali da se ne može... i ta folija koju imam nije tako kruta, kao tvornička... Baš me zanima koliko će trajati pipci. Najradije bih stavio dva beksajda i igrao ko čovjek. Ovo mi ide na živce...
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #18 : Veljae 02, 2011, 11:32:33 »

Ima negdje na netu ljepljenje OX trave ,kada dođem kući potražim pa stavim na forum.
Što se tiče DTecsa u zadnje vrijeme dolazi većinom bez folije , jedino ako na "lageru" ostane nekakve stare zalihe sa samoljepivom folijom. Baš me zanima kako će ti reagirati (u odnosu na staru) ova trava bez samoljepive folije-kontrola, blok na stolu, uguravanje ,pimpl,rez od stola, brzina itd. ...
Ono o pipcima ti je objasnio Domacc-uz rub nije bitno, ali je bitno da u sredini reketa ne fali više od tri čepića.

Ovo je nešto slično , samo izbaci dio gdje se ljepi spužva ... dosta treba strpljenja i živaca za ovakve stvari Cheesy Cheesy

http://www.youtube.com/watch?v=Ih9T6ziCNi0&feature=related
« Zadnja izmjena: Veljae 02, 2011, 18:31:41 Đuka » Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!