SLAST
Kolovoza 01, 2026, 13:33:51 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: POĆELA NOVA SEZONA !!!!!!  (Posjeta: 1309 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Kolovoza 23, 2011, 23:14:32 »

Jučer su u Biltenu br. 1 na web stranicama Lige objavljni podaci o ekipama, rasporedu igranja itd....
Danas su provedene manje izmjene u Biltenu br. 1 i na sweb stranicama, odnosno upisani su podaci o nekoliko prijavljenih igrača ( ekipe Brod-plin, Čelebija ing. ), te je upisan točan naziv ekipe Sredanci umjesto pogreškom upisanog STK Imia.
Prvi susreti su već odigrani, sutra u Sport Domiju u 18,00 igraju Oriovac i Mali Pariz, u četvrtak u istoj dvorani u 20,00 igraju Marsonia i Klakar, isti dan u Malom Parizu u 19,00 igraju Brod-Autsajderi i u domu J. J. Strosmajer  Deri Brko-Sredanci, itd.   ........ karavana je krenula punom parom !   
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #1 : Kolovoza 23, 2011, 23:49:26 »

Daaaaaaaaaaaaajteeeeeeeeeeee mi kameruuuuuuuuuuuuu...ili bar donacije za nju...valja to početi snimati i pratiti malo elegantnije i potpunije....
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #2 : Kolovoza 24, 2011, 16:02:37 »

Zimus kupio (naravno na 12 rata) u Elipsu za 1200kn, Full HD, 16GB SDHC memorije. Time Laps, Slow motion i mnoge druge mogućnosti Grin Grin

Kupi si i ti (naravno na rate) Grin Grin Grin
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #3 : Kolovoza 24, 2011, 20:21:57 »

Kod njih mi je već i život na rate  Grin, ako može kakva odgoda pa onda na 12 rata još bi i moglo...
Jel to ona Toshiba s kojom snimaš?
Ja bih radije ipak nešto jači model...nešto s diskom...a i čini mi se da su baterije općenito slabe za jedan turnir. Mislim da ni jedna ne može izdržati cijeli dan snimanja.
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!