SLAST
Travnja 22, 2026, 11:44:49 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: Sezona 2008/09 Prvi turnir  (Posjeta: 6903 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #15 : Listopada 14, 2008, 12:17:01 »

Ma ja ću ponijeti lovu,možda Darko dođe osobno pokupiti kotizaciju Tongue jer se u Brodu igra i 4 liga isti dan
Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #16 : Listopada 14, 2008, 14:32:44 »

Danas sam sa njim razgovarao i obećao je još danas poslati uplatinice za ekipne kotizacije. Stoga ti i druge ekipe možete ponijeti novac u nedjelju. Darko ne bu došel, koliko ja znam.   
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #17 : Listopada 14, 2008, 23:30:51 »

Pa ako i ne ispuni obećanje za danas još uvijek može poslati po nekom iz svoje druge ekipe koja dolazi u Obrtničku na turnir Afro Angel
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #18 : Listopada 16, 2008, 07:02:46 »

I zaboravio sam pitati zašto nema naše lige na stranici regije?
Evo ja se javno nudim ,ako mi netko da zapisnike u nedjelju, dat ću si truda i napraviti  rezultate,tablicu i statistiku 5 lige.
I naravno objaviti ovdje na forumu,pa nek si Darko onda samo prepiše Wink Cheesy Afro Angel
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #19 : Listopada 16, 2008, 12:45:21 »

Mata ,jedino mogu da te pohvalim za ovakvu reakciju Laugh
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #20 : Listopada 16, 2008, 21:27:00 »

Ma moj Đuka nećemo hvalit Tongue
Potrudit ću se u nedjelju prirediti papir na koji ću prepisati pojedinačne partije,ako mi vrijeme dozvoli.
A vremena će valjda biti pošto sam opet rezerva Wink Cheesy jbg ne voli me trener Grin Grin Grin Grin
Nadam se i uz pomoć još nekoga
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj

« Odgovor #21 : Listopada 16, 2008, 21:54:23 »

Nadam se i uz pomoć još nekoga

hmmmm.... Grin Grin
Evidentirano
Travar

« Odgovor #22 : Listopada 18, 2008, 21:49:55 »

Momci, evo vam poklon od mene .... Grin Cheesy Grin Wink

1.  SIBINJ
     Čanić J. ( 4/0 )    Kabić D. ( 2/0 )   Čanić D.  ( 3/0)   Buljan K. ( 0/1 )

2.  GODINJAK
     Volf V.  ( 3/0 )     Terzić J.  ( 3/1 )  Brčelić Z.  ( 1/0 )    Markanjević  ( 3/0 )

3.  POŽEGA
     Kovačević  ( 5/0 )   Bošnjak  ( 2/0 )    Sertić  ( 2/1 )    Stanković  ( 1/0 )

4.  GORNJI BOGIČEVCI
     Pereković M.  ( 5/0)    Orešić M.  ( 4/1 )    Matijašević  ( 0/3 )

5.  IMIA
     Živić D.  ( 2/1 )     Rečić M. ( 1/1 )      Vinarić M. ( 2/2 )      Babić I.  ( ½ )   

6.  GRANIČAR  3
     Grgić  ( 3/1 )      Ferić  ( 2/3 )      Begić  ( 1/2 )      Rukavina   ( 0/2 )

7.  ORIOVAC  2
     Nakić M.  ( 3/2 )      Ugarković A.  ( 1/1 )    Marceković  ( 0/2 )   Haring L. ( 0/1 )     
     Nakić I. ( 0/4 )

8.  G. BOGIČEVCI  2
     Bungić D.  ( 2/2 )    Bungić F.  ( 1/1 )    Pereković D.  ( 2/3 )      Bungić I.  ( 0/1 )

9.  BROD  3
     Škripek  Ž.  ( 5/1 )      Hinek S.  ( 2/2 )      Pavić R.  ( 0/2 )    Bičanić N.  ( 0/2 )   
     Prlić D.  ( 0/1 )       Tonkić J.   ( 0/1 )

10. KAMEN-GRADNJA
      Mustafić D.  ( 3/3 )   Marinović Z.   ( 0/5 )     Čečatka R.  ( 0/1 )    Mikuš G.  ( 0/2 )

11. ORIOVAC
      Sekulić   ( 4/1 )    Petrak Z.  ( 1/4 )      Vačić  ( 1/2 )       Štefančić   ( 0/1 )

12. GODINJAK  2
      Stipčić L.  ( 1/0 )    Ivanišević K.  ( 1/3 )     Kukić G.   ( 1/3)      Stipčić I.  ( 0/3 )

....  a za naredne turnire to će po meni fizički moći činiti jedino povjerenik regije ...
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #23 : Listopada 18, 2008, 21:58:48 »

Pozdrav Travar i hvala!
Ako mi sutra netko samo malo pomogne da obavim jedan poslić imat ćemo na forumu rezultate,tablicu i skorove pojedinaca.
Naravno neslužbene,jer ja nisam povjerenik Tongue
Evidentirano

mariobos
*
Klub: Požega

« Odgovor #24 : Listopada 18, 2008, 22:07:15 »

lijepo je vidjet rezultate i listu pa ako treba pomoći nije problem. vjerujem da svi tako razmišljamo. samo treba malo organizirati. svi mi na kraju utakmice imamo rezultate s onima s kojima smo igrali i samo treba to stavit na forum. vjerujem da će se naći netko netko tko će to poslagati. Valjda će to sve jednom vidjet i na stranicama regije.
Evidentirano
Travar

« Odgovor #25 : Listopada 18, 2008, 22:22:01 »

Dečki, samo malo strpljenja i mislim da će sve to biti i na stranicama regije redovito davano.
Darko se svima ispričao zbog kvara na serveru i nemogućnosti provođenja informacija.
Mislim da to treba uvažiti i malo pričekati. Angel
Evidentirano

foggy

« Odgovor #26 : Listopada 18, 2008, 22:42:57 »

nekako se ne mogu oteti dojmu da je kamen-gradnja bolja ekipa od trenutnog položaja na tablici, ali vidjet ćemo. Uglavnom, meni su bili lijepo osvježenje za igru. oriovčani su se isto popravili. zapravo, mislim da dosta igrača igra primjetno bolje, manje je treme, više je strasti i želje za pobjedom.

8)
Stanković je rekao kako nismo imali sreće što se on pojavio u ekipi, navodno da više neće!
Bez njega kao igrača i savjetnika bilo bi napetije ali bilo je zanimljivo igrati! Grin
jamačno da je tako. ovaj put stižemo bez Čičice, da se travar može pokazati u punom svjetlu! 8)

čujte dečki, moj stav je da je lopta okrugla i da je sve uvijek moguće. neki igrač ne štima nekom drugom iako se bolje nosi s većinom drugih igrača, a netko može imati dobar dan dok drugi može imati loš. zato se treba truditi uvijek i nikad ne stati jer misliš da si lošiji. Treba se boriti i vjerovati u pobjedu.

Sad sam malo zbunjen! Huh?
Kad sam vidio statistiku odigranih mečeva, vidim da je Stanković imao jedan odigran meč i to je dobio, a ja sam odigrao protiv njega izgubio! 8)
Jel mu to bio taj jedan meč?? Shocked
Čime sam zavrijedio tu sretnu okolnost da igram protiv njega? Afro
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #27 : Listopada 18, 2008, 23:07:19 »

Tako ti je upala kašika u med Tongue

Znači da vas cijene kao ekipu pa su išli u najjačem sastavu,kasnije su ocijenili da im nije potreban za ostale Afro

Evidentirano

mariobos
*
Klub: Požega

« Odgovor #28 : Listopada 18, 2008, 23:22:23 »

jednostavno nisi imao sreće. vidjet ćemo kad opet igramo s vama da ga povedemo, ako poželiš revanš.
Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj

« Odgovor #29 : Listopada 18, 2008, 23:32:59 »

Hvala Travaru na score-ovima! Smiley
Dao sam si malo truda da poredam igrače... Police

« Zadnja izmjena: Listopada 18, 2008, 23:49:24 Domacc » Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!