SLAST
Travnja 18, 2026, 21:50:31 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 15 i 16 KOLO (4.03.2012)  (Posjeta: 8704 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #15 : Oujka 06, 2012, 22:32:07 »

Ovo je ispravan pristup obavještavanju o utakmicama, a ne da se pojave neki zapisnici a upitno je da li se igralo jer se ne zna ni gdje ni kada...
Maki...   dobro
« Zadnja izmjena: Oujka 06, 2012, 22:32:53 ReBus » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #16 : Oujka 09, 2012, 23:16:21 »

G.Bogićevci - Sisak     0 : 4
G.Bogićevci - Kutina 2 3 : 4

Nakon "metle" u Sisku dečki iz G.Bogićevaca s odigrali puno bolje no opet sreća,neiskustvo ili nešto treće odnose pobjedu. Angry
Poveli su 2:0 pa su u paru ispustili 2:0 u setovima i na kraju i vodstvo od 3:2  Roll Eyes
« Zadnja izmjena: Oujka 10, 2012, 08:39:04 Mata » Evidentirano

Maki
Klub: STK Gornji Bogićevci

« Odgovor #17 : Oujka 10, 2012, 15:21:01 »

Mali ispravak,prvo smo igrali u Kutini pa u Sisku(zbog termina dvorana),ostalo je sve točno,s time što u Sisku nismo pružili gotovo nikakav otpor jer smo pukli ko dinja.Sinoć nisam mogao zaspati pa sam malo razbacao dosadašnji dio prvenstva i zaključak je,da se bez treninga ne može igrati(ne podcjenjujem)ni u "bundes"ligi a pogotovo ne u 2HL.Već imam neke planove za slijedeću sezonu,ali otom potom.Gledam sinoć u Kutini razliku u shvaćanju igranja ping ponga.Mi svaku lopticu teško proživljavamo emotivno,a Kutinjani igraju hebe se meni,mislim mi se bojimo povući i zicere a oni su puno opušteniji i povlače sve pa ide ide ne ide ne ide!Ja osobno sam prestao uživati u igri jer me to sve ždere do bola.U zadnjih mjesec dana sam na treningu tako rasturio i drvo i gume da su bili samo za baciti(i to dva reketa kpl).Možda sam malo dosadan,ali evo došlo mi da to podijelim sa vama.Pozdrav svima!
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #18 : Oujka 10, 2012, 15:42:15 »

U zadnjih mjesec dana sam na treningu tako rasturio i drvo i gume da su bili samo za baciti(i to dva reketa kpl).

Dobrodošao u klub..."Demolition men" Grin
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #19 : Oujka 10, 2012, 16:07:55 »

Baš je zanimljivo pročitati tuđe viđenje nesvakidašnjih situacija... Zapravo, sve što ste napisali se svakodnevno događa, stvarno zanimljiva "tema". Nadam se da cete naci neko pozitivno rjesenje, a da to nije prestanak igranja stolnog tenisa...
Evidentirano
Maki

« Odgovor #20 : Oujka 10, 2012, 17:31:26 »

Dario već mi je par puta došlo da pošaljem sve k vragu,ali onda mi klinci na treningu kažu "A šta ćemo onda mi?Tko će nas trenirati?Tko će nas voditi na sladoled?"Jako mi je žao što ne mogu više klince voditi na turnire,ali imamo(kao i većina)problema sa financijama i nismo u mogućnosti ići na te turnire.Nego Dario,ako nije tajna zašto ti ne igraš za svoj OŠB? Škola ili?
Evidentirano
Maki

« Odgovor #21 : Oujka 10, 2012, 17:34:32 »

U zadnjih mjesec dana sam na treningu tako rasturio i drvo i gume da su bili samo za baciti(i to dva reketa kpl).

Dobrodošao u klub..."Demolition men" Grin
Hvala na dobrodošlici Grin
Evidentirano
Sokol
*
Klub: STK Kutina

« Odgovor #22 : Oujka 10, 2012, 21:57:37 »

Ma kolega Maki, nije to ništa. Samo nemoj klonuti duhom. Ako ne radi sebe onda radi mladih.
Vidim da ste došli nabrijani u Kutinu. Mi ti tako igramo, bez opterećenja, pa zato i često gubimo. Ali to je sport.
Nekad pobjediš, nekad izgubiš. Inače smo bili zreli za tamburu, ali niste iskoristili šansu u paru. I to je sve okrenulo.
Pozdrav iz Kutine.
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #23 : Oujka 11, 2012, 09:15:08 »

Citat:
Nego Dario,ako nije tajna zašto ti ne igraš za svoj OŠB? Škola ili?

Ma žena, djeca, punica, šef na poslu, bolovi u križima...  lol lol kava sram reket   poso´ kuća, kuća poso´  kk dobro
« Zadnja izmjena: Oujka 11, 2012, 09:16:39 zg » Evidentirano
Maki

« Odgovor #24 : Oujka 11, 2012, 11:06:49 »

Citat:
Nego Dario,ako nije tajna zašto ti ne igraš za svoj OŠB? Škola ili?

Ma žena, djeca, punica, šef na poslu, bolovi u križima...  lol lol kava sram reket   poso´ kuća, kuća poso´  kk dobro
Mene žena tjera na pingać da bude malo sama(da je ne napadam),a što se tiče punice,to je jedna krasna "žena"s kojom nemam problema,osim što zove svaki dan i pita da li je zet opet na pingaću. Evil Angel
Evidentirano
Maki

« Odgovor #25 : Oujka 11, 2012, 11:12:01 »

Ma kolega Maki, nije to ništa. Samo nemoj klonuti duhom. Ako ne radi sebe onda radi mladih.
Vidim da ste došli nabrijani u Kutinu. Mi ti tako igramo, bez opterećenja, pa zato i često gubimo. Ali to je sport.
Nekad pobjediš, nekad izgubiš. Inače smo bili zreli za tamburu, ali niste iskoristili šansu u paru. I to je sve okrenulo.
Pozdrav iz Kutine.
Sokole,neću klonuti duhom,idemo dalje.Je bili smo nabrijani i sve je krenulo dobro(planirano),za razliku od prošlog našeg susreta gdje sam ja napravio tricu,ovaj put sam totalno podbacio,pogotovo u paru gdje je Domagoj odigrao na nivou a ja ključne loptice pobacao van ili mrežicu.No međutim bilo pa prošlo,IDEMO DALJE.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #26 : Oujka 11, 2012, 18:50:26 »

N E S L U Ž B N O !!!

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #27 : Oujka 11, 2012, 18:51:27 »

« Zadnja izmjena: Oujka 12, 2012, 15:33:19 Mata » Evidentirano

Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!