Osvrt na sinoćnji sastanak

:
Prije svega želim dobrodošlicu novim ekipama Vrba iz Gornje Vrbe i Sava iz Svilaja.

Izvješće o radu udruge podnio je naravno predsjednik Stjepan Hinek, a ostali su ga usvojili.
Prema trenutnom stanju smo izvukli natjecateljske brojeve no danas se dogodio jedan zaokret.
Budući da mi se danas prijavila nova ekipa Sava Svilaj prema pravilniku o natjecanjima i po lako izračunljivim Stjepanovim formulama

,
a za razliku od onih po kojima dobivamo račune za režije, ekipu Poštara sam premjestio u 1. ligu čime smo dobili jednak broj ekipa u obje lige.
Ekipi Sava sam dodijelio broj od Poštara, a Poštarima sam dao broj 9 i objavio raspored igranja.
Pod linkom "Ekipe i igrači" sam napravio ili prepravio spiskove igrača i voditelja ekipa.
Ostalo mi je napraviti e-zapisnike, ali to ću valjda stići do početka prve utakmice.
Da se vratim sad malo na službeni dio samog sastanka.
Kao što sam napisao Stjepko je onako hladnokrvno, kako samo on to može i zna, podnio izvješće o radu te financijsko izvješće.
Laganini je iznio da je udruga u plusu i to bez novoprimljenih kotizacija.
Stvarno djeluje nestvarno kako to mi uspijevamo sa 100,00 kn kotizacije (polusezonske) po ekipi biti pozitivni.
Ali tako je to kad imamo pravog čovjeka na pravom mjestu.
Na sastanku je Stjepan Bošnjaković iznio prijedlog da se od slijedećeg Pojedinačnog prvenstva vratimo prvobitnoj formuli utješnog razigravanja.
Prijedlog je usvojen, a radi se o slijedećem. Ponovno ćemo igrati utješni turnir 3. i 4. plasiranih igrača u grupama, ali ovaj puta za 4 medalje.
Ako netko ne zna, 1. PP je igran između 3. i 4. , ali za samo jednu medalju. Onda smo radi zanimljivosti krenuli s igranjem samo 3. -ih i samo 4-ih
također za jednu medalju svakom pobjedniku. Od sinoć smo eto promijenili sustav, nadamo se na zadovoljstvo svih.
Još jednom smo se dogovorili, samo je na nama da to i ispoštujemo, da se više pažnje posveti redovitijem odigravanju utakmica.
Nikad nije bio sporan prijenos utakmice ili odgoda, ali ne smije nam se više događati da neke ekipe imaju 5 odigranih susreta, a neke samo jednu.
I za kraj ovog izlaganja želim svim ekipama puno sportske sreće u nadolazećoj polusezoni "Proljeće 2014" koja službeno starta od noćas 01.02. 2014. godine.