SLAST
Prosinac 10, 2025, 03:24:29 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: SASTANAK PRED SEZONU "PROLJEĆE 2014."  (Posjeta: 6304 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ray Ban
*
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #15 : Sijeanj 29, 2014, 14:01:18 »

De pojasni tko nam je to?
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #16 : Sijeanj 30, 2014, 23:30:11 »

Sastanak je održan, natjecateljski brojevi izvučeni i možemo početi s igrom. Turnir je također održan ja sam otišao dok su se igrali polufinalni mečevi, pa ćemo sačekati bilten kojeg će do ujutro obraditi voditelj turnira  Wink

Za sada ću ovdje staviti slike sa rasporedom igranja po kolima, a termine ću naknadno ubaciti. Isto tako i prijavljene igrače po ekipama. Do početka natjecanja, a to je 1. veljače sve će biti na svom mjestu.

« Zadnja izmjena: Sijeanj 31, 2014, 21:15:08 Mata, Razlog: izbrisao privremene rasporede » Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #17 : Sijeanj 31, 2014, 14:46:52 »

Ako netko ne zna, zadnji rezultati sinoćnjeg turnira su:

1. Zorko
2. Klobučar
3. Jularić i Soltoković

Sve ostalo kad uhvatim vremena....
Hvala svima koji su došli i ostali igrati.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #18 : Sijeanj 31, 2014, 21:14:03 »

A jbt da tog Zorka baš nitko ne može pobjediti  sram

Svaka čast Vedranu  , a i Robiju  dobro i naravno Posavcima Tihi i Ivanu  naravno.
Ja sam sinoć otišao dok su dečki vodili po 1:0 u setovima, ali eto nisu izdržali.

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #19 : Sijeanj 31, 2014, 21:59:55 »

Osvrt na sinoćnji sastanak  kava :

Prije svega želim dobrodošlicu novim ekipama Vrba iz Gornje Vrbe i Sava iz Svilaja.   wellcome

Izvješće o radu udruge podnio je naravno predsjednik Stjepan Hinek, a ostali su ga usvojili.
Prema trenutnom stanju smo izvukli natjecateljske brojeve no danas se dogodio jedan zaokret.
Budući da mi se danas prijavila nova ekipa Sava Svilaj prema pravilniku o natjecanjima i po lako izračunljivim Stjepanovim formulama  Tongue,
 a za razliku od onih po kojima dobivamo račune za režije, ekipu Poštara sam premjestio u 1. ligu čime smo dobili jednak broj ekipa u obje lige.
Ekipi Sava sam dodijelio broj od Poštara, a Poštarima sam dao broj 9 i objavio raspored igranja.

Pod linkom "Ekipe i igrači" sam napravio ili prepravio spiskove igrača i voditelja ekipa.

Ostalo mi je napraviti e-zapisnike, ali to ću valjda stići do početka prve utakmice.

Da se vratim sad malo na službeni dio samog sastanka.
Kao što sam napisao Stjepko je onako hladnokrvno, kako samo on to može i zna, podnio izvješće o radu te financijsko izvješće.
Laganini je iznio da je udruga u plusu i to bez novoprimljenih kotizacija.
Stvarno djeluje nestvarno kako to mi uspijevamo sa 100,00 kn kotizacije (polusezonske) po ekipi biti pozitivni.
Ali tako je to kad imamo pravog čovjeka na pravom mjestu.

Na sastanku je Stjepan Bošnjaković iznio prijedlog da se od slijedećeg Pojedinačnog prvenstva vratimo prvobitnoj formuli utješnog razigravanja.
Prijedlog je usvojen, a radi se o slijedećem. Ponovno ćemo igrati utješni turnir 3. i 4. plasiranih igrača u grupama, ali ovaj puta za 4 medalje.
Ako netko ne zna, 1. PP je igran između 3. i 4. , ali za samo jednu medalju. Onda smo radi zanimljivosti krenuli s igranjem samo 3. -ih i samo 4-ih
također za jednu medalju svakom pobjedniku. Od sinoć smo eto promijenili sustav, nadamo se na zadovoljstvo svih.

Još jednom smo se dogovorili, samo je na nama da to i ispoštujemo, da se više pažnje posveti redovitijem odigravanju utakmica.
Nikad nije bio sporan prijenos utakmice ili odgoda, ali ne smije nam se više događati da neke ekipe imaju 5 odigranih susreta, a neke samo jednu.

I za kraj ovog izlaganja želim svim ekipama puno sportske sreće u nadolazećoj polusezoni "Proljeće 2014" koja službeno starta od noćas 01.02. 2014. godine.  amen

Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #20 : Sijeanj 31, 2014, 23:45:08 »

Mogu samo potvrditi da je Voditelj lige Mata ispravno primijenio Pravilnik odnosno propozicije natjecanja u ovom današnjem slučaju prijave ekipe SAVA, ujednačio lige na 9 + 9, a 9. mjesto u 1. ligi popunio "po redu vožnje" 4. ekipom 2. lige (Poštari) te na njihov broj (mjesto) u 2. ligi postavio ekipu Sava.  Definitivno zaslužuje još nekoliko mandata unaprijed, ako ne i doživotni.  klanjanje

Drago mi je također da smo ipak povećali ukupni broj ekipa za 1 odnosno na ukupno 18 i to ekipama izvan Broda. VRBA i SAVA  su skroz nove ekipe, što bi se reklo "novi momci u kvartu" i također mogu samo reći  wellcome Želim im puno uspjeha pod čime prije svega smatram dobro druženje  pice shots i dobru rekreaciju  Table Tennis s ponešto natjecateljskog draža,  raketar borba boxing a ne samo nekakav rezultat. Neka ih eventualni porazi ne obeshrabre i neka samo uživaju u igri.

Na dopunama i izmjenama Pravilnika se radi  kava i čim bude gotov, Mata će ga staviti na njegovo mjesto, odnosno postojeći će Pravilnik zamijeniti dopunjenim novim u duhu kako je sinoć dogovoreno i utvrđeno, odnosno u Matinom prethodnom postu navedeno.  amen   
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #21 : Veljaa 01, 2014, 23:25:09 »

Dobio sam najnoviju verziju pravilnika od našeg experta za te stvari  Wink

Privremeno sam ostavio crveno naznačene dodatke oko kojih smo se dogovarali i usaglasili na sastanku.

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #22 : Veljaa 03, 2014, 17:34:19 »

Javio mi se voditelj ekipe Sredanci i izrazio želju da se preseli u nižu ligu. Rekao sam da sačeka dok obavim konzultacije s ekipom koja bi trebala doći na mjesto Sredanaca, a to je AD Vidaković koji su pristali na ovu zamjenu.
Potom sam nazvao jednog od članova nathecateljske komisije koji je također dao zeleno svjetlo.

Dakle slijedom ovih događaja donio sam pravorijek po kojemu ekipa AD Vidaković ulazi u 1. ligu i preuzima natjecateljski broj 3 koji im je pripao zbog odustajanja ekipe Sredanci.
Sredanci preuzimaju natjecateljski broj 8 od ekipe AD Vidaković.

Upravo sam uploadao sve potrebito na ovom forumu.  kava

Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #23 : Veljaa 03, 2014, 18:47:54 »

Ovo ni Rebusove loptice ne mogu nadmašiti  Grin. Oštrim reket  Grin Grin
Evidentirano
ast
Klub: STK Klakar

« Odgovor #24 : Veljaa 03, 2014, 23:05:54 »

Jel to po onoj "bolje biti prvi u selu nego zadnji u gradu"  Laugh

A baš sam se nabrijao da razbijem Dalibora u srazu sa ADV ( s 5-6 piva, naravno Evil), kad ono...
Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!