SLAST
Prosinac 10, 2025, 02:42:25 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: PROLJEĆE 2015.  (Posjeta: 1788 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Sijeanj 26, 2015, 22:50:41 »

Jučer smo na kratkom i brzopoteznom sastanku izvukli natjecateljske brojeve ekipa za sezonu „Proljeće 2015.“

Brojeve je izvlačio povjerenik za 2. ligu Antun Stanić tako da kome ne paše broj neka njega proganja.  lud?!

Krenuli smo sa 1. ligom koju je naš ast izvlačio svojom ljevicom, a evo kako je to na kraju ispalo:

1.   CB MARTEL
2.   POŠTARI
3.   SPIN
4.   SREDANCI
5.   BROD PLIN
6.   SIBINJ
7.   EXTEH
8.   ALIBI
9.   LUTALICE

Ja sam večeras uključio čika Bergerove tablice i dobio sam cjelokupni raspored u koji sam upisao termine odigravanja istih koji se nalazi na naslovnici portala slast.biz na lijevoj strani gdje su bili i dosadašnji rasporedi.

Nakon 1. lige okrenuli smo se izvlačenju brojeva 2. lige, a evo kako je paklena ljevica iz Klakara odlučila:

1.   KUTI
2.   KLAKAR
3.   BEKRIJE
4.   VRBA
5.   BEBRINA & ŠUMEĆE
6.   SAVA
7.   KOKOLO
8.   POSAVAC

Raspored se nalazi na svom mjestu. Ovdje moram dodati jednu napomenu. Prijavi li se do subote jedna nova ekipa (mogu i dvije) toj ekipi (ekipama) ću dodjeliti broj 9 (10) i to će poremetiti sadašnje parove koji su prikazani tako da nemojte sad žuriti dogovarati utakmice do subote 31. siječnja kada je zadnji dan za prijavu novih ekipa i igrača.

Znači do 31.siječnja zaprimaju se prijave za nove možebitne ekipe kao i za nove igrače po ekipama pa vas molim da se pridržavate ovog roka. Već sam imao potvrde pojedinih ekipa koje ostaju u istom sastavu i za slijedeću sezonu pa bi bilo dobro da to svi obavimo na vrijeme. Isto tako, ako netko ima igrače za obrisati sa starih spiskova neka to urade da ne pretrpavam e-zapisnike i ostale statistike s imenima kojima tu nije mjesto.
« Zadnja izmjena: Sijeanj 26, 2015, 22:54:43 Mata » Evidentirano

ast
Klub: STK Klakar

« Odgovor #1 : Sijeanj 28, 2015, 13:43:13 »

Svježa krv u ekipi Klakar:  Jednobrković Dario, Pitlović Darko, Mirković Manuel
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #2 : Sijeanj 28, 2015, 14:48:22 »

Dečki su ažurirani što se može vidjeti ako se klikne izbornik "Ekipe i igrači"  kava

U izborniku "Skorovi i rang liste" je unešena jedinstvena rang lista igrača 1. i 2. sa unešenim bodovima poslije odigranog Pojedinačnog prvenstva.

A evo kako izgleda ista ta lista kad se obrišu bodovi iz sezone "Proljeće 2014." u kojoj su bodovi iz sezone "Jesen 2014." koji će se zbrajati sa rezultatima iz slijedeće sezone "Proljeće 2015."

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #3 : Sijeanj 31, 2015, 16:58:34 »

Nova ekipa u Novoj ligi  dobro

DUBOČAC      wellcome

Ekipa i igrači zavedeni u izborniku lijevo na portalu kao i novi raspored i termini igranja 2. lige  clsdtopic
« Zadnja izmjena: Sijeanj 31, 2015, 16:58:49 Mata » Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!