Jučer smo na kratkom i brzopoteznom sastanku izvukli natjecateljske brojeve ekipa za sezonu „Proljeće 2015.“
Brojeve je izvlačio povjerenik za 2. ligu Antun Stanić tako da kome ne paše broj neka njega proganja.

Krenuli smo sa 1. ligom koju je naš ast izvlačio svojom ljevicom, a evo kako je to na kraju ispalo:
1. CB MARTEL
2. POŠTARI
3. SPIN
4. SREDANCI
5. BROD PLIN
6. SIBINJ
7. EXTEH
8. ALIBI
9. LUTALICE
Ja sam večeras uključio čika Bergerove tablice i dobio sam cjelokupni raspored u koji sam upisao termine odigravanja istih koji se nalazi na naslovnici portala slast.biz na lijevoj strani gdje su bili i dosadašnji rasporedi.
Nakon 1. lige okrenuli smo se izvlačenju brojeva 2. lige, a evo kako je paklena ljevica iz Klakara odlučila:
1. KUTI
2. KLAKAR
3. BEKRIJE
4. VRBA
5. BEBRINA & ŠUMEĆE
6. SAVA
7. KOKOLO
8. POSAVAC
Raspored se nalazi na svom mjestu. Ovdje moram dodati jednu napomenu. Prijavi li se do subote jedna nova ekipa (mogu i dvije) toj ekipi (ekipama) ću dodjeliti broj 9 (10) i to će poremetiti sadašnje parove koji su prikazani tako da nemojte sad žuriti dogovarati utakmice do subote 31. siječnja kada je zadnji dan za prijavu novih ekipa i igrača.
Znači do
31.siječnja zaprimaju se prijave za nove možebitne ekipe kao i za nove igrače po ekipama pa vas molim da se pridržavate ovog roka. Već sam imao potvrde pojedinih ekipa koje ostaju u istom sastavu i za slijedeću sezonu pa bi bilo dobro da to svi obavimo na vrijeme. Isto tako, ako netko ima igrače za obrisati sa starih spiskova neka to urade da ne pretrpavam e-zapisnike i ostale statistike s imenima kojima tu nije mjesto.