SLAST
Studeni 08, 2025, 01:28:07 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2] 3 4 5
  Ispis  
Autor Tema: Ćakulanje o pojačanjima  (Posjeta: 22475 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bera11
Moderator

« Odgovor #15 : Travanj 02, 2012, 21:43:38 »

Zašto da ne igra i Damir? uredno prijavljen igrač, svi ga znamo, zašto da ne igra protiv bilo koga? 
Možeš samo naučiti...šta imaš izgubiti? i kad izgubiš uvjek se možeš izvući na nove gume, klizav pod ili slabo svjetlo. Cheesy
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #16 : Travanj 02, 2012, 22:16:19 »

E Bera, kad bi tako svi razmišljali...  Smiley Wink I ovako kruže svakave priče, budimo iskreni... Mislimo da će biti zanimljivije "onako", u početnom sastavu, riskantnije, uzbudljivije... I DA JE TO FER ! Jer lijepo si rekao svoje mišljenje kad igraju dvojica Bibera, i ja se slažem s tobom, svi se slažemo, i toga ćemo se držati. A da vi uzmete Božu, i npr. Tomića iz Vukovara, onda je to već drugačije, neću reći da nije fer, nego nije napeto, zanimljivo. Jer, jedan prvoligaški igrač je dogovoren. No, eto kako Lutalice imaju Latinovića (prvoligaški je igrač), i Jurkovića (igra prvu ligu), želimo pružiti dostojni otpor, i pobijediti, jer kad pobijediš prvoligaškog igrača, takve pobjede su mi najslađe, govorim u svoje ime... No, ako i izgubimo, nema veze, to je sport. Kao da je to sad nešto jako bitno ?! To se možda čini tako da je nama to jako bitno, ali vjerujte mi, nije. Nije nam imperativ.
Jedino ukoliko Alibi želi da Optika igra u najjačem sastavu, onda i možda možemo igrati, ali ne želimo do prvog mjesta, a da se priča kako nije bilo fer. Ali, ne samo to, želimo to sami izboriti !!! Činjenica je da ja ne igram stolni tenis kao prošle godine, nemam 5 ozbiljnih treninga u godinu dana. To nam je jedan ne baš mali minus, ali usprkos tome, i Alibiju smo poslali Adama, i evo dobili smo prave konkurente, ali i prijatelje, evo i liga je jača samim time. Uostalom, mi se izmijenujemo, igramo, i vjerovali ili ne, uživamo, a rezultat naravno da je bitan,  kao i velikoj većini, no nije na prvom mjestu. Igrao sam slast ligu, pa sam zažalio... džabe mi sve one pobjede, i drugo mjesto....
 Mi ćemo se zadovoljiti i sa drugim mjestom... ali želimo uči u finale. No, sportski se borimo, i čestitamo kad izgubimo, i ne podcjenujemo u pobjedi, ni u porazu. Svakako, želimo stolni tenis podići na jednu višu razinu, i počastit navijače, bilo jelom i pićem kad bude finale, bilo igrom.... nek svi dođu pogledati atraktivan stolni tenis, ali otom-potom. Nek se igra i zabavlja, a lako za ostalo. Jel tako ?! Evo, mi u četvrtak u Klakaru, pun auto, nas petero idemo ! Zbog druženja nas ide pun auto.
« Zadnja izmjena: Travanj 02, 2012, 22:39:21 zg » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #17 : Travanj 02, 2012, 22:18:39 »

Citat: bishop
Mata daj prebaci ovo u laprdanje. Ovo je ipak službeni popis prijavljenih igrča i pojačanja!

Pošto ne želim još jedno prozivanje  Wink ja na svoju ruku prebacio ovo što se opet ponavlja pod temom službena prijava igrača .

Citat: Bera11
Zašto da ne igra i Damir? uredno prijavljen igrač, svi ga znamo, zašto da ne igra protiv bilo koga? 

Slažem se...
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #18 : Travanj 02, 2012, 22:34:20 »

Citat: zg
a rezultat je bitan, no ne na prvom mjestu.

avatar govori više od tisuću riječi  Wink Tongue

Ne znam kakve priče kruže,ja ponekad kružim u kružnom toku kad mi je mrsko izaći  Grin

Meni je sad jedino žao da nisam na sastanku progurao i službeno ono što sam u šali rekao za prvoligaške igrače.
Naime bilo je govora da se mi "slabije " momčadi ne trebamo "bojati" jer da ovi dečki neće igrati protiv nas.
Ja sam rekao,naprotiv ako imaju želju neka i dođu i osjete užarene atmosfere u Kaniži,Klakaru,Kutima i Sredancima.

Još i sad se sjećam prve službene utakmice kod nas kad je dolazila Izgradnja  Wink
Ja razglasio da dolaze profići iz Broda na čelu sa Županom.Skupilo se pola sela...doduše dosta ih je mislilo da dolazi funkcija Župana ,a ne naš Robert   Grin Cheesy
Evidentirano

zg
Brisač Postova

« Odgovor #19 : Travanj 03, 2012, 15:26:27 »

Kako god...  Lijepo je kad se u Brodu nešto događa. Šteta što kod nas nije bilo Svjetsko prvenstvo u rukometu (2009. g.) postojali su uvjeti za to, a zašto nije to znam... zatim šteta što nemamo više prvoligaša u nogometu itd., ono što bismo možda mogli, a to je imati superligaša u stolnom tenisu. Nažalost, bez novaca i volje se teško išta postiže... treba sve to isfinancirati, ali to zahtjeva i određen dodatni angažman. Valjda će doći i taj dan da neće naši morati ići u Osijek gledati Superligu već će to moći u SB. Pa makar jednu sezonu. Gotovo da nema nijedan klub koji nije uzeo pojačanje... No, to je duga i druga priča....
Evidentirano
tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #20 : Travanj 05, 2012, 23:46:40 »

ispravak netocnog navoda: tomi nije presao za 1000kn, vec je druga valuta u pitanju! Cheesy
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #21 : Travanj 05, 2012, 23:58:41 »

Daj tomi ne zezaj svi znamo za tvoju veliku želju igranja ovakve lige   Wink postoje dokazi na forumu  Tongue ,ako je lova u pitanju može biti da si ti nešto uplatio,ali obrnuto...sumnjam  pice

Citat: zg
Nažalost, bez novaca i volje se teško išta postiže... treba sve to isfinancirati, ali to zahtjeva i određen dodatni angažman. Valjda će doći i taj dan da neće naši morati ići u Osijek gledati Superligu već će to moći u SB. Pa makar jednu sezonu.

Nazovimo Novu ligu "SUPERLIGA" i eto Brodu nekoliko superligaša bez velikih troškova  Wink
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #22 : Travanj 06, 2012, 21:30:15 »

Dobro si to Mata smislio  dobro Inače, koliko vidim, STK OŠB daje maksimalan doprinos Novoj ligi, prijavljeno je mislim 9 naših aktivnih igrača, zatim preko nekoliko tata od igrača, a bit će red malo pokrenuti i treću generaciju (djedove) da previše ne zahrđaju ...  lol
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Bera11
Moderator

« Odgovor #23 : Travanj 07, 2012, 00:27:13 »

Kad smo već kod imena:
neka svatko napiše svoj prijedlog:

Moj:
TT liga (turbo tenis liga... table tennis liga...itd.)
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #24 : Travanj 16, 2012, 08:55:05 »

Noćas u 00.00 sati istekao je rok za prijavu novih igrača  kava "tko je jamio,jamio"  Grin

Ja sam htio sinoć 5 do 12 prijaviti jednog Kineza,ali internet mi nije radio i jbg  doh
Evidentirano

Lema
*

« Odgovor #25 : Kolovoz 05, 2012, 19:43:47 »

TRANSVER  GODINE

* 552946_240190082760170_2126464637_n.jpg (84.54 KB, 960x720 - (hitova: 443 ).)
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #26 : Kolovoz 05, 2012, 22:08:40 »

Hahaha, gdje samo Tana nađete... što on radi u muzeju, i to SB ? Više ne igra za Časla, ili kako bi Aki rekao, iz šale, Ćasli ?
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #27 : Kolovoz 13, 2012, 16:54:18 »

TRANSVER  GODINE

Čovjek došao kupiti Samoborka žbuku za reket pa da i on ima "travu" na reketu  Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #28 : Rujan 02, 2012, 16:29:18 »

Ne znam koliko ste pratili izmjene i dopune igračkog kadra na službenim spiskovima igrača pa ću prokomentirati što se zbivalo zadnjih dana prijelaznog roka.
Naravno naslovnice portala i novina su "vrištale" o tome kako je Luka Modrić prešao u Real Madrid.
No u sjeni tog transfera ekipa AD Vidaković je digla kredit i prijavila Josipa Drmića.

Prijavljena je i nova ekipa "Bekrije" sa dobro poznatim licima pod dirigentskom palicom Zdravka Marinovića kojeg sam naravno izbrisao iz AD Vidakovića
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #29 : Rujan 21, 2012, 10:11:53 »

Novi igrač poznatog stolnoteniskog prezimena u ekipi Bekrija Željko Župan  wellcome
Evidentirano

Str: 1 [2] 3 4 5
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!