SLAST
Srpnja 31, 2026, 00:01:17 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 3. kolo  (Posjeta: 4369 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Travnja 02, 2012, 11:44:05 »

EXTEH - LUTALICE 2 svoj će  Table Tennis meč 3. kola odigrati u utorak (03.04.) s početkom u 20,00 sati na Hebrangu (trimkabinet OŠ). Da se ne zamaramo terminima uoči i poslije Uskrsa kada se na miru treba posvetiti kulinu, šunki, jajima, mladom luku i ostalim delicijama.  weee
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Travnja 02, 2012, 15:33:32 »

Hajde Stjepane molim te potraži tamo zapisnik meča A.D.Vidaković - Exteh jer čekanje na zekija je kao kad čekaš da biku procuri mlijeko  doh idiot
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #2 : Travnja 03, 2012, 22:47:02 »

EXTEH - LUTALICE 2  9:1
U opuštenoj atmosferi i mečevima gdje se "ginulo" za svaki poen, dobro smo i prošli ako se 9:1 može smatrati dobrim.... Laugh
Bilo je i navijča, istina ovaj puta su tiho navijali  Grin i nakon vodstva Exteha od 3:0 došli na red parovi...a onda smo Damir i moja malenkost dali sve od sebe da bar tu uzmemo poen....i...skoro smo uspjeli...no, nedostajalo je malkice sreće na kraju, no Stjepan je uzeo taj "počasni" meč umjesto nas u paru.
Da veselje bude veće dok su se igrali sljedeći mečevi najednom netko je "upalio MRAK"... i onda smo nastavili igrati pod svjetlima mobitela... Grin Grin, eh, da..1. travanj je prošao...ali svejedno, svjetla nije bilo i onda je Vinko krenuo u potragu za krivcem...toliko je u dvorani bila užarena atmosfera da je netko od klinaca aktivirao protupožarni alarm i zato je nestalo struje...no meč se nastavio nakon Vinkove intervencije.
Treba povesti računa o tome što napraviti kad nestane struje... lol lol

* EXTEH - LUTALICE 2 (03.04.2012.).xls (39 KB - (downloada: 162 ).)
« Zadnja izmjena: Travnja 04, 2012, 07:33:57 stjepan » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #3 : Travnja 04, 2012, 09:07:17 »

Najbitnije od svega je,barem meni,da je zeki donio dugoočekivani zapisnik 2 kola  gitara rocker weee bravo zeki  Grin

Citat: ReBus
no Stjepan je uzeo taj "počasni" meč
Treba povesti računa o tome što napraviti kad nestane struje

Malo čudna taktika...najjači igrač sjedi na klupi  doh

Što se tiče struje:

Citat:
Listopad 29, 2008, 23:19:58 »   
Sredanci- Izgradnja 4-6
budući je nestalo struje u Sredancima karavana se zaputila kod Marušića da odigra meč.
Bilo je 4-4 ali je onda spretnost i sreća otišla na stranu Izgradnje i 4-6
Izgradnja- Križanac 3-0, Šulina 2-1, Marić 0-3 i par
Sredanci: Vinarić 2-1, Rečić 1-2, Babić 1-2
« Zadnja izmjena: Travnja 04, 2012, 09:15:16 Mata » Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #4 : Travnja 04, 2012, 11:45:12 »

Malo čudna taktika...najjači igrač sjedi na klupi  doh

U pravu si, postava je išla po kilaži, od najlakših prema težima pa do najtežih odnosno najjačih.  lud Tako da sam došao na red na kraju.

Zahvala "extehovcima" na svemu, osim na rezultatu, mi ćemo očito morati malo pojačati treninge ako kanimo ići u playoff odnosno polufinale.  lol Inače, drugo je poluvrijeme igrano poslije meča, a treće standardno u kafiću na Lutvinci.  pice
« Zadnja izmjena: Travnja 04, 2012, 11:48:07 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #5 : Travnja 04, 2012, 12:28:41 »

Citat:
nedostajalo je malkice sreće na kraju,

Hahaha. Ni malkice sreće nije nedostajalo  baeh , nedostajalo je malo smirenije igre  postovanje . Kod 8:8 u petom setu, tri loptice ste pogriješili, i to obične greške, neprisiljene doh ludi. No, Rokić i Liović su solidan par, ali bome i Marić i Rebus su isto nezgodni, lijepa igra je bila... Posebno me Marić iznenadio kako lijepo igra... super što se uključio

E, pa ponesite si projektor i laptop, pa spojite ugodno sa korisnim...
« Zadnja izmjena: Travnja 04, 2012, 15:37:18 zg » Evidentirano
Josip
*

« Odgovor #6 : Travnja 05, 2012, 22:10:45 »

Posavac 2 - AD Vidaković 1:9

U "napetom i neizvjesnom" meču uz opuštenu i zabavnu atmosferu gosti koji su igrali doma su došli do tijesne pobijede od 9:1.  Grin

Nažalost bilo je nekih problema pa smo igrali sa samo dva igrača. Rezultatski nebitno ali je šteta jer je manje igre...

Meč je dogovorno odigran na hebrangu, a detalji u privitku.

Pozdrav.  postovanje

* ZAPISNIK posavac2 ad vidakovic.xls (32 KB - (downloada: 165 ).)
Evidentirano
Yura
*
Nova Liga: CB Martel

« Odgovor #7 : Travnja 09, 2012, 16:59:10 »

Danas odigran susret:

Mali Pariz - Alibi 0:10

Kao domaćini odigrali smo ovaj susret u gostima.
Iako smo dali 110% od sebe protiv jednog Alibija nismo mogli više.
Doduše moglo je biti i 3:7 ali kad smo skoro počeli igrati odnekud se pojavio Vjeko jer je navodno dobio dojavu da smo došli u najjačem sastavu Laugh
Osim ove tri nesuđene pobjede mogli smo dobiti i par jer su se Akan i Darko svojski trudili da izgube ali ipak koliko god se oni trudili da profulaju stol mi smo ipak u toj igri bili za klasu jači box2.

Čestitke boljima, a mi se okrečemo ubitačnim treninzima za meč protiv Lutalica2.

Zapisnik za one koje zanimaju rezultati ovog tjesnog meča Grin je u privitku.

* ZAPISNIK Mali Pariz-Alibi.xls (35 KB - (downloada: 162 ).)
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #8 : Travnja 09, 2012, 18:15:00 »

Čestitke boljima, a mi se okrečemo ubitačnim treninzima za meč protiv Lutalica2.

Tu se bez Klaića nemojte ni pojavljivat ...  lol
Evidentirano

Yura
*
Nova Liga: CB Martel

« Odgovor #9 : Travnja 09, 2012, 21:54:08 »

Tu se bez Klaića nemojte ni pojavljivat ...  lol

Ma odluka je već pala dolazimo u standardnoj postavi, a i Rebus me panično pitao "pa neće valjda Klaić igrati protiv nas" Evil

znači dolazimo bez Tomija...

...jedino ako neko od nas baš u tom terminu ne bude imao "nekog neodgodivog posla" hehehe Grin
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #10 : Travnja 09, 2012, 21:57:18 »

Sibinj - Kokolo     7-3

* sibinj-kokolo.JPG (170.46 KB, 940x1280 - (hitova: 311 ).)
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #11 : Travnja 09, 2012, 22:28:08 »

Ma odluka je već pala dolazimo u standardnoj postavi, a i Rebus me panično pitao "pa neće valjda Klaić igrati protiv nas" Evil
...jedino ako neko od nas baš u tom terminu ne bude imao "nekog neodgodivog posla" hehehe Grin

Ma Rebus je poznati paničar, ali je za Mali Pariz otišao na specijalne pripreme na more, valjda će za tu prigodu ponijeti koji pršut i ponešto maslina da probamo kako mu to tamo uspijeva... 
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #12 : Travnja 09, 2012, 23:30:35 »

Ma Rebus je poznati paničar, ali je za Mali Pariz otišao na specijalne pripreme na more, valjda će za tu prigodu ponijeti koji pršut i ponešto maslina da probamo kako mu to tamo uspijeva...  
Taman stigao s visinsko-morskih priprema, pršut je na sigurnom (u meni  Grin), maslinove grane su tu da se domaće janje fino ispeče i poprimi bolji miris  Grin.
Inače usput sam se i grudao...a neki misle da se na moru kupa  Laugh
Toliko me iznenadio broj postova a samo nekoliko dana me nema...toliko postova je nekad bilo čak u mjesec dana...vidim pojačanja idu do besvjesti....Stjepane, koga ćemo mi idućeg...moramo dobiti taj Mali Pariz pod svaku cijenu  Grin Grin
U Klakaru standardno stanje...da je bio neki veći auto vjerojatno bi ih došlo i više na meč...Optika uskoro izgleda uzima mini bus kao opciju  Grin
« Zadnja izmjena: Travnja 09, 2012, 23:32:21 ReBus » Evidentirano
tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #13 : Travnja 09, 2012, 23:56:45 »

sram vas bilo sve vas iz Alibija.. pa niste mojoj ekipi mogli pustit barem jedan mec... ccc cut ce me Akan Cheesy
Evidentirano
tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #14 : Travnja 09, 2012, 23:57:56 »

ps. ivica ce naglo dobiti temperaturu pa cu morat ja uskocit..  Evil
Evidentirano
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!