SLAST
Travnja 29, 2026, 19:27:03 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 5.KOLO  (Posjeta: 6181 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Travnja 11, 2012, 23:28:32 »

KLAKAR - SREDANCI 1:9

Zbog kvalifikacija za Olimpijske igre unaprijed smo odigrali meč s Klakarom  Wink
Domaćini po defaultu spremili hrpetinu osvježavajućih napitaka te se u principu više pilo nego igralo   pice pice

Poveli su u prvom napadu 1:0 i kasnije se orijentirali na obranu,tj "bunker"  doh što im se osvetilo...uostalom sve sam vam metnuo pod REZULTATI  Tongue

Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #1 : Travnja 11, 2012, 23:52:54 »

Ništa se ne spominje šunka, jaja i te stvari iako ste vi prvi koji ste igrali poslije Uskrsa  nemam pojma Ali zato u Klakaru nikad ne fali  shots pice Ostalih niti ima na forumu niti igraju, vjerojatno se još troše zalihe  znoj I čestitka za naprednost, najdalje ste dogurali, već 5. kolo ...  biti ce dobro baeh
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #2 : Travnja 12, 2012, 10:06:19 »

ast i ja smo dogovorili da se ide s laganom hranom tj "kajmak i marmelada" koji u suradnji s pivom daju olakšanu stolicu nakon blagdana  Wink
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #3 : Travnja 28, 2012, 21:21:49 »

Kuti - Optika Zorko       3-7

Štivić J. 1/2        Zorko V. 3/0
Dikanović I. 1/2   Čanić D. 3/0
Dikanović A. 1/1   +par
Tambur N. 0/1

Spletom okolnosti smo došli u Kute odigrati susret s dva igrača. Ugodna atmosfera, vrhunsko domaćinstvo. Bacila se i partija Bele. Sve fer, korektno.
Od zadnjeg puta kad sam igrao s Kutljanima mogu reći da su dosta napredovali, posebno Štivić.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Travnja 28, 2012, 21:59:30 »

Citat: Domacc
Ugodna atmosfera, vrhunsko domaćinstvo. Bacila se i partija Bele. Sve fer, korektno.

Kako ste prošli u beli ??
Imam jedan stupac slobodan i za ove aktivnosti  Afro
Evidentirano

Ray Ban
*
Nova Liga: Sibinj

« Odgovor #5 : Travnja 28, 2012, 22:25:44 »

S Tamburom je teško izgubit,vrhunski igra! Nema dalje,ne pušta
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #6 : Svibnja 11, 2012, 15:47:25 »

Ako sam dobio dobar info. večeras na Budainci Spin -Lutalice u 21h
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #7 : Svibnja 12, 2012, 00:13:37 »

Prvi remi Nove lige !!!
Doduše Fićo je dobio Župana 2:0 u setovima jer 3 set nije upisan  Wink pa neka netko javi inače većina je već dostupna pod "REZULTATI"

Koliko se ja sjećam sastanka prije početka natjecanja dogovoreno je da ekipe koje prve odigraju neriješeno časte sve ostale  pice pice
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #8 : Svibnja 12, 2012, 01:05:32 »

Spin - Lutalice 5-5
Ahmetović 1-2
Župan 1-2
Beraković 2-1
+ par

Jurković F. 3-0
Garić L. 2-1
Nožina A 0-3

Sjajan meč, igrali smo iznad svojih mogućnosti i izvukli remi.
4 meča u 5 setova 3-1 za nas  Smiley
Fićo je ipak prejak za nas, tu nismo imali šanse, dok smo Luku prilično namučili prvo Sefo koji je poveo 2-1 pa se Luka vratio a protiv mene je imao 8-5 u 5 i 10-8 ali sam se uspio izvući i dobiti 14-12
U paru smo ponovo igrali gotovo bez greške, 3 set smo stigli 7-2 i dobili set za 2-1 a na kraju dobili par.
Iako je izgubio sva tri meča, mečevi sa Nožinom su bili napeti do kraja. Izgubio je od Robija i Sefe 3-2 a ja sam jedva dobio 3-1. Super je složio igru i već slijedeće sezone počet će dobivati hrpu tekmi kao nekada Zorko kada je krenuo u svijet stolnog.
Žao mi je što je Dalibora baš ovaj vikend uhvatilo u leđima pa nije mogao nastupiti, kladim se da bi mečevi protiv njega bili isti tako neizvjesni do samog kraja.
Molio bih tajnika da nam da nekakva tumačenja prolaska u polufinale budući je meč završio 5-5.
U sokazu u slučaju plasmana za prvo mjesto ili prolaz dalje igra se majstorica ako klubovi imaju isti broj bodova, a u HSTS-u gledaju se međusobni susreti.
Da ne bi bilo nekavih nedoumica nakon završetka lige i plasmana u polufinale. Normalno ako uopće bude potrebe za tim. Pred nama su teško gostovanje u Sredancima i na kraju poštari a Lutalice u zadnjem kolu ako dobiju Optiku Zorko ili izvuku remi onda su prvi ili drugi.
« Zadnja izmjena: Svibnja 13, 2012, 00:02:18 Bera11 » Evidentirano
Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #9 : Svibnja 12, 2012, 21:20:49 »

Ovaj način natjecanja u dvije grupe,koji je ujedno i kvalifikacijski,odnosno odlučuje tko će u koju ligu,imamo samo u ovom uvodnom dijelu polusezone.Na jesen ćemo imati gotov pravilnik sastavljen od pravilnika SOKAZ-a,HSTS-a,pa i lige SLAST.Po pravilniku će se za prvo mjesto,u slučaju jednakog broja bodova,bez obzira na međusobni omjer,igrati majstorica.O ostalim mjestima na tablici odlučivat će međusobni rezultat.U ovom slučaju,gdje se odlučuje o prolazu u polufinale,mislim da treba vrijediti pravilo međusobnog rezultata.Međutim,u slučaju jednakog broja bodova i nerješenog međusobnog susreta,najpoštenije je da se igra majstorica.Prebrojavanje partija,setova i poena nije mjerodavno zbog nas samih.I sam,ako nekog ostavim na dva,tri poena pišem osam,devet,ili se ne upiše odmah pa poslije pišeš otprilike.To nije dobro,ali je tako.
Ovo što sam napisao je samo mišljenje,ne tumačenje,jer,opet napominjem,ovaj način natjecanja imamo samo sada,pa nema potrebe da ga reguliramo posebnim pravilnikom.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #10 : Svibnja 12, 2012, 23:07:29 »

A ja lijepo pitao:

http://slast.biz/smf/index.php?topic=1083.msg10277;boardseen#new

Majstorice neće biti  amen ... valjda se i mene nešto pita  Wink

Pa moja ekipa sa dvije pobjede do kraja može biti na 3 mjestu,a tu priliku ne mislimo ispustiti  Wink ,a direktni rival SPIN nam dolazi nan naš vrući teren  Grin

Druga opcija protiv majstorice je pobjeda Lutalica nad Optikom Zorko pa vi "majstorišite"

Toliko o tome pod temom 5 kolo,stojim na usluzi na temi koju sam linkao  wellcome
Evidentirano

Stjepko

« Odgovor #11 : Svibnja 13, 2012, 00:03:08 »

Ostaćeš ti bez trenerke... Tongue
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #12 : Svibnja 13, 2012, 10:22:36 »

Pitao sam ono čisto iz razloga nepostojanja pravilnika, iako mi je logično da u polufinale ide momčad koja je bolja u međusobnom susretu. Jer možemo se vaditi na poene koje nismo točno upisali, ali ne ni na setove koji su daleko na strani Lutalica.
To je razlog broj 1.
A drugi razlog meni puno važnij je taj što nemam namjeru ponovo igrati meč sa klincima koji se bičem dovedu na utakmicu, pokaže im se protivnik, oni ga pobijede i sutra se i ne sjećaju s kim su igrali.
Nemam volju igrati majstoricu s nekome koji mi dobacije pri rezultatu 7-1 da mi klecaju koljena i da mi je voda u ušima...
Treći razlog je termin susreta možebitne majstorice. Nemam više volje prilagođavati termin prvoj smjeni u školi, pripremama za regijsko natjecanje, pojedinačno prvenstvo Hrvatske, crtiću u 19:15...
Bolje ću odigrati prijateljski meč sa veteranima Strmca koji dogovaramo već duže vrijeme.
Tako da za majstoricom nema potrebe...
Evidentirano
Stjepko

« Odgovor #13 : Svibnja 13, 2012, 12:34:13 »

Spomenuo sam brojanje poena jer se i to događalo,kod jednakog broja setova,očito neće biti potrebe za tim.Bera,prihvati da starimo,ako smo odlučili da prihvatimo u ligu juniore moramo prihvatiti i da se teško možemo s njima nositi.Ni Daliboru se nemože zamjeriti,s obzirom na opću atmosferu pojačavanja ekipa.Tko voli nek izvoli.Ja sam tu fazu prošao s Biberima,sad mi je važnije da ja što više igram.Nebi bila tragedija da padnemo i u drugu ligu,bitno je da se igra.
U svakom slučaju,igranje majstorice ostaje,kao i prije,samo za prvo mjesto kod jednakog broja bodova.
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #14 : Svibnja 13, 2012, 12:40:05 »

U svakom slučaju,igranje majstorice ostaje,kao i prije,samo za prvo mjesto kod jednakog broja bodova.

Pošteno, ja sam samo iznio svoje mišljenje bez uljepšavanja, sviđalo se to nekome ili ne, za to i služi forum...
Evidentirano
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!