SLAST
Travnja 15, 2026, 23:29:01 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: BROD OPEN 2012.  (Posjeta: 6830 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Travnja 21, 2012, 21:26:38 »

http://www.slavonija-zapad.com/

POZIV I PROPOZICIJE

7. OTVORENO PRVENSTVO GRADA SLAVONSKOG BRODA U STOLNOM TENISU

BROD OPEN 2012

SENIORI i VETERANI

1. ORGANIZATOR  turnira je STK „GRANIČAR“   - Slavonski Brod. Turnir se održava povodom Dana 
Grada. Pokrovitelj je Grad Slavonski Brod.
2. MJESTO I VRIJEME  : Turnir će se održati u nedjelju 06.05. 2012. god. u Slavonskom Brodu s
početkom u 10 sati, u školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole „Vladimir Nazor“, Franje Marinića 9  ( 
Naselje Mikrorajon ) .
3. DISCIPLINE I KATEGORIJE : natjecanje će se održati u pojedinačnoj konkurenciji i parovima.
          Pojedinačne kategorije :
                   A /    KUP GRADA SLAVONSKOG BRODA                            ( sve dobne skupine  )
                    B /    SENIORI                      (16-39 god. )
                    C /    MLAĐI VETERANI                ( 40-49 god. )
                    D /    VETERANI                      ( 50-59 god. )
                    E /    STARIJI VETERANI               ( 60 i više god. )

4. NAČIN  IGRANJA :  natjecatelji  će  biti   razvrstani   u   skupine   od  3-5  natjecatelja (   ovisno   o   prijavi   i
ždrijebu ),  gdje će igrati svatko sa svakim na tri dobivena seta. Dva prvoplasirana natjecatelja u skupini
nastavljaju natjecanje  K.O. sustavom  a 3 i 4 iz kategorija – B, C, D,E  -     sudjeluju u  utješnom turniru.
Kategorije  s  manje  od  5  natjecatelja  neće  se  održati  već  će  biti  prebačeni  u  mlađu  dobnu  skupinu.  Na 
turniru  mogu  nastupiti  i  žene  (  igraju  sa  muškima  u  istoj  dobnoj  skupini  ) . Igrači  starije  dobne  skupine
mogu nastupiti u mlađoj( kateg. B,C,D i E ). Dozvoljen je nastup samo u jednoj kategoriji.

6. PRIJAVE za turnir trebaju stići  do 06. 05. 2012. / nedjelja /    (najkasnije  sat prije početka turnira) sa
podatcima : ime i prezime,godinu rođenja, liga u kojoj igra i mjesto boravka. Prijave dostavljati na :

telefon:  095 9004284  ( Marin Stipešević )
                     e mail:    marin.stipesevic@sb.t-com.hr

5. PRIJAVNINA po kategorijama iznosi:
                                 - KUP      - 100 kn (13 eura )
                                 - B,C,D, E  -     70 kn    ili  50 kn ( bez ručka )
                   U prijavnini je  uključen  nastup  i u konkurenciji parova te ručak ( po izboru )  i piće

7. ŽDRIJEB      I NOSITELJI SKUPINA bit će određeni po primitku prijava sudionika, turnir će voditi 
vrhovni sudac Marin Stipešević.

8. NAGRADE :  za kategorije:
                      - KUP : 1.     mj.  600 kn     ( 80 eura  )
                                   2. mj.  300 kn      ( 40  eura )
                                      3. mj.   150 kn     ( 20 eura  )
                        -  B, C, D, i E : pehari za 4 najbolje plasirana  natjecatelja,
                        -  medalje za parove i najbolje iz utješnih turnira.

9. NATJECATELJI/CE nastupaju na vlastitu odgovornost pa se preporučuje da prethodno obave liječnički 
pregled.

10. ORGANIZATOR zadržava pravo tumačenja  propozicija.
                                                                        Organizacijski odbor
                                                                        STK „GRANIČAR“

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #1 : Travnja 21, 2012, 21:28:14 »

POZIV I PROPOZICIJE

7. OTVORENO PRVENSTVO GRADA SLAVONSKOG BRODA U STOLNOM TENISU

BROD OPEN 2012
                                                Dječaci i Djevojčice

1. ORGANIZATOR  turnira je STK „GRANIČAR“                   - Slavonski Brod. Turnir se održava povodom Dana 
Grada. Pokrovitelj je Grad Slavonski Brod.

2. MJESTO I VRIJEME  : Turnir će se održati u subotu 05.05. 2012. god. u  Slavonskom Brodu s
početkom u 10 sati, u školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole „Vladimir Nazor“, Franje Marinića 9  ( 
Naselje Mikrorajon ) .

3. KATEGORIJE : natjecanje će se održati u pojedinačnoj konkurenciji.

1.   NAJMLAĐI KADETI              (  2003 i mlađi )       1.   NAJMLAĐE KADETKINJE                 (  2003 i mlađe)
          - MLADE NADE        -                                     -  MLADE NADE        -
                                       (  2001 i mlađi )                                                (  2001 i mlađe )
     2.   NAJMLAĐI KADETI                                      2.   NAJMLAĐE KADETKINJE         

3.   MLAĐI KADETI                 (  1999 i mlađi )   

4.   KADETI                       (  1997 i mlađi )   

5.   JUNIORI                      (  1994 i mlađi )                                   

4. PRAVO   NASTUPA : imaju   svi   na  vrijeme   prijavljeni   natjecatelji  registrirani   i   neregistrirani koji   su
uplatili   prijavnine. Igrači   /   ce   nastupaju   na   vlastitu   odgovornost   pa   se   preporučuje   da   prethodno 
obave liječnički pregled.

5. NAČIN  IGRANJA :  natjecatelji  će  biti  razvrstani   u   skupine   od  3-5  natjecatelja    (   ovisno   o   prijavi   i
ždrijebu ),  gdje će igrati svatko sa svakim na tri dobivena seta. Dva prvoplasirana natjecatelja u skupini
nastavljaju natjecanje    K.O. sustavom  a 3 i 4 sudjeluju u utješnom turniru K.O. sustavom. Kategorije s
manje od 5 natjecatelja neće se održati već će biti prebačeni u  stariju dobnu skupinu.. Dozvoljen je nastup
samo u jednoj kategoriji.

6. PRIJAVE za turnir trebaju stići  do 03. 05. 2012. / četvrtak /           ( najkasnije   do 23 sata ) sa podatcima
: ime i prezime, godinu rođenja. Prijave dostavljati na :

telefon:  095 9004284  ( Marin Stipešević )
                      e mail:     marin.stipesevic@sb.t-com.hr

7. PRIJAVNINA        se uplaćuje organizatoru prije početka natjecanja a iznosi po kategorijama:
                   -    mlade nade :                            20 kn
                    -   za kadetske kategorije (   2,3 i 4 ) : 30 kn
                    -   za juniore:                          40 kn

8. ŽDRIJEB    I  NOSITELJI   SKUPINA bit  će  određeni  po  primitku  prijava  sudionika,  turnir  će  voditi 
vrhovni sudac Marin Stipešević.

9. NAGRADE :  za kategorije :
                          - 1. : MEDALJE  4 najbolje plasirana  natjecatelja / ce,
                         -  2, 3, 4 i 5 :  PEHARI za 4 najbolje plasirana  natjecatelja / ce,
                         -  MEDALJE za  najbolje iz utješnih turnira.

10. ORGANIZATOR zadržava pravo tumačenja  propozicija.
                                                                            Organizacijski odbor
                                                                            STK „GRANIČAR“
SATNICA TURNIRA
    Kategorija:                                                  Vrijeme početka natjecanja
         Najmlađi kad. / nje i mlade nade, mlađi kadeti                          10 sati
         Kadeti i juniori                                                        12 sati

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #2 : Svibnja 02, 2012, 10:58:44 »

Ima li kandidata za nedjeljni turnir?
Ja bih po svemu sudeći trebao doći,tako da svi mlađi veterani računaju s tim   boxing borba
Ručak je oko 14 sati,a onda nastavljamo u utješnom dijelu natjecanja ....mi koji smo ispali...oni bolji idu po pehare,medalje itd  champion
« Zadnja izmjena: Svibnja 02, 2012, 10:59:03 Mata » Evidentirano

cik

« Odgovor #3 : Svibnja 02, 2012, 11:56:02 »

Naravno da ima. Novska stiže sa jednim pojačanjem Smiley
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #4 : Svibnja 02, 2012, 12:43:29 »

OŠB će doći s maksimalno raspoloživim kadrom jer nam se BROD OPEN poklapa s PH juniora i mlađih kadeta. Što ne bude igralo u Zagrebu, igrat će u Brodu. Od najmlađih kadeta  dijete srece do najstarijih veterana ...  pice
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Svibnja 02, 2012, 20:15:07 »

Nešto razmišljam da igram KUP  ludi uopće se ne osjećam kao veteran...pa makar i mlađi  sram
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #6 : Svibnja 03, 2012, 16:04:45 »

Sibinj također dolazi (pogotovo subota) sa nikad većim brojem (14-17) igrača  Angel,mislim da imamo šanse da budemo brojniji i od domaćina Graničara Grin Grin ... 3 najmlađa kadeta, 3 mlađa kadeta, 8 kadeta, a zbog prijevoza vise nam 3 juniora , ali se nadam da ćemo i to srediti...
Za nedjelju ne mogu garantirati zbog obaveza koliko će nas nastupiti.
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #7 : Svibnja 03, 2012, 17:24:38 »

Iz OŠB poslana prijava za 14 igrača: 3 najmlađa kadeta - mlade nade, 3 najmlađa kadeta, 2 mlađa kadeta, 1 kadet, 1 junior, 1 senior, 2 KUP seniora i 1 mlađi veteran. Još su nam četvorica na PH pa neće moći na BROD OPEN.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #8 : Svibnja 05, 2012, 20:21:53 »

Današnji turnir protekao u mnoštvu sudionika (najmanje po mojom osobnoj procjeni 80-tak) u svih pet kategorija.
Igrači iz cijele Slavonije - Vukovar,Osiječani Olimpija i Vodovod,Požega,Strmac Gradiška,Sibinj,Žabno,Brodski klubovi Ošb,Graničar,Brod,igrači iz  inozemstva (BiH)...itd.
U općoj gužvi nisam mogao da korektno "pohvatam" statistiku zbog svojih mališana iz kluba pa će se sve najvjerovatnije moći vidjeti na službenim stranicama regije.Ovo "gužva" ne znači da je bilo neorganiziranosti već da je trebalo mnoštvo igrača u raznim kategorijama postaviti za stolove (11 kom) i voditi zapisnike.
Pohvale domaćinu za uspješno organiziran ovakav masovan turnir.
Evo fotke dijela sudionika i pehari.

* slika1.JPG (1017.17 KB, 2560x1920 - (hitova: 325 ).)

* pehari1.JPG (1216.85 KB, 2560x1920 - (hitova: 274 ).)
« Zadnja izmjena: Svibnja 05, 2012, 20:24:09 Đuka » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #9 : Svibnja 06, 2012, 18:43:49 »

Veni , vidi...i ne pobjedih nikoga  Wink
Bio sam koncentriran više na praćenje ostalih mečeva,a bilo ih je prvoklasnih dok sam bio.
U najstarijoj konkurenciji laureat je doajen slavonskog stolnog tenisa Tomislav Brnčić koji je u finalu dobio Ahmetovića  champion
Konkurenciju 50+ nisam baš pratio,ali mislim da je utješni dio osvojio Rebus   dobro koji je po meni bio favorit i za nešto više jer je ipak on najmlađi u toj konkurenciji pošto je tek nedavno nabacio pedesetku  Tongue

Kod mlađih veterana Robert Klobučar je u 1/2 finalu dobio Roberta Župana,a u drugom je Darko vodio protiv Vesne Tomić 2:1 u setovima i tad sam otišao

Uglavnom bilo je natjecatelja iz Tuzle,Ljubuškog ,Čitluka,Osijeka,Vukovara,kompletna Novska pojačana Tamarom Slotom,Đakova itd

Zanimljiv meč parova su odigrali Dabić/Smuda protiv para Jelančić/Vesna (Tomić?) Dobili su prvoimenovani "glatkih" 3:2 nakon 0:1 i 1:2  Wink

Gospođi Vesni svaka čast na odigranoj partiji  dobro
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #10 : Svibnja 06, 2012, 18:52:39 »

KUP

1 grupa: Damir,Božo,Filip Jurković i jedan dečko kojeg ne znam  Sad
Damir je osvojio grupu i direktno se plasirao u 1/2 finale.Filip i Božo su odigrali u 5 setova gdje je Božo dobio

2.grupa:Runjić M.,Horvat,Dabić i Šakić.Borba između prve trojice.
Horvat dobiva 3:2 Runjića,Dario okreće 0:2 Horvatu i na kraju Marin dobiva 3:2 Daria koji otpada zbog par poena,a Ivan ide direktno u polufinale

3.grupa Akan.Adam,Tomić i Jurinić
Akan se borio kao lav,možda čak i za dva lava no nije ga ni sreća htjela  nemam pojma
Jurinić - Tomić 3:2,Tomić-Smuda 3:0 i na kraju Adamu igra pobjeda od 3:0 koju na kraju i ostvaruje.

1/4 finale Runjić-Smuda...Marin je pobjedio,ali ne znam rezultat.
Tomić-Božo 3:2...Igor je poveo 2:0,ali Božo se vraća,ima 10:6 no nije gotovo.Taj set završava 16:14 za Božu ,ali u 5 setu Igor je mirniji i odlazi u polufinale

Eto to je ono što znam
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #11 : Svibnja 06, 2012, 21:05:18 »

Veni , vidi...i ne pobjedih nikoga  Wink
Bio sam koncentriran više na praćenje ostalih mečeva,a bilo ih je prvoklasnih dok sam bio.
Konkurenciju 50+ nisam baš pratio,ali mislim da je utješni dio osvojio Rebus   dobro koji je po meni bio favorit i za nešto više jer je ipak on najmlađi u toj konkurenciji pošto je tek nedavno nabacio pedesetku  Tongue

...a u drugom je Darko vodio protiv Vesne Tomić 2:1 u setovima i tad sam otišao

Bolje da si igrao nego samo gledao. Da si ostao onda bi tek vidio atomskog tenisa a iznenđenjima u igri parova skoro nikad kraja, Božo i Jurinić su poklekli već na prvoj stepenici, a taj dvojac iz Osijeka čini mi se dobio je i Klobučara i Mustafića i umalo, ali stvarno umalo im nisu poklekli Dabić i Smuda....čuđenjima nikad kraja, a naročito kad bi vidjeli taj dvojac na djelu, a dečki moja kategorija 50+ :-)

Što se mene tiče, valjda da sam imao neku lakšu grupu, možda bih i dogurao dalje, ali ovako je medalja u džepu :-)

Gospođa Vesna je ipak izgubila od Arbanasa, ali komentirala je da je on digao igru...ali možda je i umor malo bio na djelu.
Ipak se to danas oteglo...uh...
Sve čestitke organizatoru, ali i svim igračima jer je sve proteklo u pitomom ozračju uz tu i tamo neki povik oduševljenja i bacanja po podu i rušenju pregrada ali samo da se dohvati loptica koju je protivnik uputio.
Sve u svemu, ovakav turnir ako je već pod pokroviteljstvom grada trebao bi biti organiziran u dvorani na Vijušu da i gledatelji mogu sjediti kako treba  i uživati uz majstore celuloidne loptice.

* Fotografija0351.jpg (504.62 KB, 1600x1200 - (hitova: 312 ).)
« Zadnja izmjena: Svibnja 06, 2012, 23:14:41 ReBus » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #12 : Svibnja 06, 2012, 22:12:48 »

Po uzoru na Schalke04 i ja sam danas postao Mata04  Wink u mečevima ili 012 u setovima.
U grupi su me istamburali redom,Arbanas ,Tolić i čovjek iz Ljubuškog kojem sam na žalost  sram zaboravio ime,ali je pravi rocker  gitara i igra sa antispinom i travom  strah strah
Oni su se "pokefali" međusobno i stvorili krug u kojem su dalje prošli Arbanas i Tolić.

Četvrti poraz ima svoju priču.Naime Stjepan,ničim izazvan,kupuje kod distributera Butterfly opreme,nove crne gaće koje blješte s napomenom da mu trebaju za nadolazeći meč.
I gle čuda ...upravo protiv mene  doh i dok sam se ja snašao eto metle .
Stjepan uredno složi te svoje nove gaće sa zaključkom da su 100%-tne  Tongue

Citat: ReBus
a taj dvojac iz Osijeka čini mi se .čuđenjima nikad kraja, a naročito kad bi vidjeli taj dvojac na djelu, a dečki moja kategorija 50+ :-)

Za jednog sam siguran da je iz Tuzle,a čuđenju u ovom sportu nema mjeste.Stol je jedino mjerilo

Citat: ReBus
Što se mene tiče, valjda da sam imao neku lakšu grupu, možda bih i dogurao dalje, ali ovako je medalja u džepu :-)Sve u svemu, ovakav turnir ako je već pod pokroviteljstvom grada trebao bi biti organiziran u dvorani na Vijušu da i gledatelji mogu sjediti kako treba  i uživati uz majstore celuloidne loptice.

Čestitam na medalji  dobro ,a o dvorani mislim da pretjeruješ  ili imaš neke ljude koji bi ti to mogli odraditi  Wink
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #13 : Svibnja 06, 2012, 22:19:38 »

Saznao sam malo detalja:
1/2 finale  Runjić M.-Bogdanović D.  3:2....napeto do samog kraja
              Tomić - Horvat               3:2...napeto do yaya  boxing  Igor spasio 3 meč loptice u 5 setu 8:10 i 10:11  dobro

Finale  Runjić - Tomić 3:0 ...detalje ne znam  nemam pojma

Finale parova  Tomić/Horvat - Dabić/Smuda  3:2 ,ako sam dobro čuo

Čestitke svim osvajačima odličja u svim kategorijama kao i Marinu i STK Graničar na uzornoj organizaciji ovog turnira.
Ručak u pravo vrijeme uz kavicu i piće  pice
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #14 : Svibnja 06, 2012, 22:45:31 »

Iz dosad objavljenog zaključak je da su finale mlađih veterana igrali Arbanas-Klobučar...ne znam rezultat  sram
Medaljama za 3 mjesto su se okitili gđa.Vesna i Župan bez Županije  Grin  pehar

U moru zanimljivih mečeva propustio sam istaći i da je Fićo imao i meč lopticu protiv Bože u grupi ...eto kako je tanka linija od prolaska dalje i ispadanja u grupi
Evidentirano

Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!