SLAST
Travnja 16, 2026, 01:05:53 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: BROD OPEN 2012.  (Posjeta: 6840 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #15 : Svibnja 06, 2012, 23:15:41 »

Eno kod mene u prošloj poruci imaš mlađe veterane okićene kao jelke  Grin
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #16 : Svibnja 06, 2012, 23:23:40 »

Citat: ReBus
a taj dvojac iz Osijeka čini mi se .čuđenjima nikad kraja, a naročito kad bi vidjeli taj dvojac na djelu, a dečki moja kategorija 50+ :-)

Za jednog sam siguran da je iz Tuzle,a čuđenju u ovom sportu nema mjeste.Stol je jedino mjerilo

Sve u svemu, ovakav turnir ako je već pod pokroviteljstvom grada trebao bi biti organiziran u dvorani na Vijušu da i gledatelji mogu sjediti kako treba  i uživati uz majstore celuloidne loptice.

Čestitam na medalji  dobro ,a o dvorani mislim da pretjeruješ  ili imaš neke ljude koji bi ti to mogli odraditi  Wink

Mislim ipak da griješiš da nije ni jedan iz Tuzle nego baš Osijek.
Evo i jedna anegdotica koju je jedan od nijh dvojice ispričao. Kaže prije odlaska na turnir žena mu kaže da promijeni žarulju...on na stolicu, diže ruku, ali ne ide...a žena ga pita...a kuda si ono rekao da ideš?  Grin Grin i onda tako odigra u paru...uh..
Što se tiče dvorane i organizacije sve isto samo druga dvorana. Dakle još jednom da naglasim, stvarno su Marin i njegovi dečki odradili posao samo tako i sve je pospremljeno...ma milina jedna.
« Zadnja izmjena: Svibnja 06, 2012, 23:25:54 ReBus » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #17 : Svibnja 06, 2012, 23:35:42 »

Eno kod mene u prošloj poruci imaš mlađe veterane okićene kao jelke  Grin

Ruka bi ti otpala da napišeš tko je prvak jer ovako moram mjeriti čiji je veći....pehar.
Ubaciš sliku u stari post,a onda dalje u novima trkeljaš gluposti.

Mislim ipak da griješiš da nije ni jedan iz Tuzle nego baš Osijek.

Ako pričamo o istom paru onda ovako...onaj niži čovjek je kupovao opremu i plaćao Eurima pošto nema kuna i pitao sam ga odakle je te mi je rekao da je iz Tuzle,izašao sa autoceste SB-Zapad iako je mogao na SB-istok i da ne nabrajam dalje.
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #18 : Svibnja 07, 2012, 08:49:51 »

Čestitke Darkanu na osvojenom prvom mjestu a koliko je turnir bio napet i neizvjestan svjedoči podatak da su dva pobjednika (Runjić-super kup i Darko mlađi veterani) bili na korak do ispadanja već u grupama. Darko je u grupi dobio Tolića 3-1, Tolić momka iz Čitluka 3-1 i Darko za prolaz dalje nikako nije smio izgubiti 3-0. A bio je na pragu. Trava i antispin su ga izluđivali,gubio je 2-0 u setovima i 8-4 , 9-5 i 10 -8 u trećem ali se izvukao i na 10-10 dva mrmka i eto seta a time i prolaza dalje.
http://www.stk-brotnjo.com/index.php?option=com_content&view=article&id=162:gospodin-koji-se-brine-o-dvorani&catid=36:vijestistk&Itemid=59
A kasnije u polufinalu i finalu mu je bilo lakše  Smiley kada bi bilo gusto tražio bi savjet od mlađeg Arbanasa...
U superkupu u grupi sa Horvatom, Runjićem, Dariom i Šakićem prvo iznenađenje je priredio Horvat pobijedivši Runjića, zatim i Šakića i činilo se da će završiti na prvom mjestu ali "zaboravili" su na Darija "Spidermana" Dabića koji je prvo dobio Horvata, a protiv Runjića mu je igrala samo pobjeda jer bi u međusobnom krugu izvisio. Igrao je Dario protiv Runjića kao u transu imao dvije meč lopte, Runjić nije nikako pronalazio rješenje za travuljagu, ali se ipak na kraju izvukao i dobio Darija kojemu ostaje utjeha da je skupo prodao kožu...
Nakon meča prodaja trava na štandu mu je skočila 200%. Smiley
« Zadnja izmjena: Svibnja 07, 2012, 12:23:17 Bera11 » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #19 : Svibnja 07, 2012, 09:39:22 »

Preko globalne mreže sam saznao da se momak osebujnog stila ige i frizure iz Čitluka (ili Ljubuškog) zove  Željko Grbavac - Mrvi   dobro
Prije meča dok smo se upoznavali nisam uspio čuti ni zapamtiti ime jer je publika bila preglasna.

"Spiderman" Dario je nesretno ispao,ali teško je igrati i gledati u štand s robom  Wink
Pokušao sam mu pomoći savjetima i krenulo je dobro do jednog trenutka kad me zapitao:
"čekaj...kako si ti prošao u grupi,koji skor?"
Kad sam odgovorio 0:3 mečevi,0:9 setovi odbrusio mi je kratko:

"idi čuvaj robu i ne miješaj se "  Grin
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #20 : Svibnja 07, 2012, 23:50:16 »

Nešto razmišljam da igram KUP  ludi uopće se ne osjećam kao veteran...pa makar i mlađi  sram

Možda si trebao, ne bi bilo lošije od

Po uzoru na Schalke04 i ja sam danas postao Mata04  Wink u mečevima ili 012 u setovima.

Mogao si seruckati kako se Runjić morao dobro oznojiti protiv tebe, kako si Dabiću uzeo set, a i Akan bi se možda proveo kao svojevremeno Gigi.  baeh

Četvrti poraz ima svoju priču.

Ovo je priča koju vrlo rado pričam ...  blabla
U, to je partija bila, još se priča o njoj...  Table Tennis

http://www.youtube.com/watch?v=jbmfDMQqGPo

Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #21 : Svibnja 08, 2012, 10:53:31 »

Citat: stjepan
Možda si trebao, ne bi bilo lošije od

Do samog početka sam bio u igri  Wink ,ali onda sam s organizatorom zaključio da ne remetimo brojku "12 veličanstvenih" jer bih ja tu valjda bio kao 13-to prase  Grin  te sam ipak ubačen kao hrana lavovima tj mlađim veteranima

Citat: Bera11
Čestitke Darkanu na osvojenom prvom mjestu .Trava i antispin su ga izluđivali,gubio je 2-0 u setovima i 8-4 , 9-5 i 10 -8 u trećem ali se izvukao i na 10-10 dva mrmka i eto seta a time i prolaza dalje.

"...vukao je damu na 18..." 2 puta  dobro (citat iz pjesme  Wink)
Evidentirano

Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!