SLAST
Travnja 29, 2026, 22:31:25 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 6.KOLO  (Posjeta: 3588 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Svibnja 15, 2012, 12:41:36 »

Nakon iscrpljujućih pregovora koji su trajali 20 sekundi odlučeno je da se večeras igra krucijalni meč  Tongue čak bih rekao  da je to neka vrsta majstorice za 3 mjesto
Naši navijači se već u Brodu na turističkom putovanju,razgledavaju tvrđavu i ostale znamenitosti  i nakon večere kreću autobusom put Budainke.
Ako mi Akan donese drvo koje samo igra ne sumnjam u našu pobjedu  Wink
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #1 : Svibnja 15, 2012, 13:42:29 »

Ovdje nisam napisao,ali stavio sam u kalendar da se igra u 21.00 sat.

Dodao bih da je gostujuća ekipa SPIN-a preuzela sve ne napisane,ali općepoznate obaveze domaćina  Cool prodaju karata,dodjelu VIP ulaznica,pečenje roštiljskih kobasica,kuhanje čobanca i naravno distribuciju točenog piva  pice pice

Pouzdano znam da se na Budainci već sada udara do besvijesti i grije voda za kotlić  Afro
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #2 : Svibnja 16, 2012, 00:07:42 »

SREDANCI - SPIN   3  :  7

Ujutro rano idu i statistike  kava
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #3 : Svibnja 16, 2012, 00:28:19 »

Sredanci: Rečić 1-2, Vukovarac 1-2, Rosandić 1-2
Spin: Ahmetović 3-0, Beraković 3-0, Župan 0-3  + par

Zanimljiv meč, dosta napetih setova koji većinom su odlazili na našu stranu.
S jedne strane neraspoloženi Župan a s druge strane umorni Vukovarac natjecali su se tko će protivniku pokloniti  više poena...

Publika standardna, nitko nije falio, jedino je Rebus malo kasnio... Smiley
Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #4 : Svibnja 16, 2012, 00:31:01 »

Da je Vukovarac bio malo više "u igri" moglo je biti i drukčije, no opet da je Župan bio u igri moglo je biti isto drukčije. Rosiju nedostaje puno strpljenja, a i nije baš bio "na ti" sa servama u meču s Berom. Spinovci odigrali na iskustvo i to je 7-3.  Smiley
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #5 : Svibnja 16, 2012, 08:39:12 »

A ne bih kasnio da igrate danas, upali ste mi u "radnu" shemu  Grin

Inače po igrama bih rekao da je igrač večeri bio ipak Sefo ako se u obzir uzmu i godine. Bera je bio solidan, ali i Rosi je pokazao "mišiće" i grizao je. Bilo je malo čudno gledati dva ljevaka kako pokušavaju nadmudriti jedan drugoga, ali da se deralo, deralo se...sreća pa nisam bio ta loptica  Grin
Vukovarac je bio baš ono...na izmaku snaga i vidjelo se da jedva čeka da ode kući, dok je Mata prošao kako je i radio...pušio je...u dodatnim prostorijama, a onda ga je valjda taj dim i "slaba rasvjeta" dodatno pomelo da ostvari bolje rezultate.  Angel
Ali sve će to Mata nadoknaditi...uskoro...čim stigne nova oprema  Cheesy
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Svibnja 16, 2012, 08:43:24 »

Citat: Bera11

Kasnio je opravdano jer je na vratima doma,uz znak "Zabranjeno pušenje" ,zalijepljen i znak "Nema snimanja događaja" pa je čovjek morao vraćati sve svoje aparature  Wink,ali se odmah prihvatio olovke i uredno vodio zapisnik u poen da se ne bi dogodila bilo kakva greška

Inače čuo sam dvaput u publici komentar "šteta da se ne snima".

Prvi put dok sam ja svojom tjelesinom brisao pod nakon što me Župan provozao lijevo desno  Tongue ,a drugi put je bilo dok je Bera lagano lupkao lopticom o pod koja se nekim čudom odbijala do plafona  Grin

Ne znam da li je ovo standardna publika,ali je činjenica da su bili predstavnici svih vodećih ekipa lige ...Alibi kompletan,predstavnici Optike,Lutalica ,Lutalica 2,a Domacc je "zastupao" domicilni Sibinj  Grin

Nema mjesta pričama "da su Mari muda..." rezultat je realan.

I na kraju...Akan mi je donio samoigrajuće drvo ,a jutros pregledavam i nekoliko guma koje su "baš za mene"  Wink,većinom trave pa se čuvajte na pojedinačnom  Cool
Čak sam vidio i jednu spužvu bez gume,ali ne znam da li ću ju staviti na FH ili BH Cheesy

Evidentirano

ast
Klub: STK Klakar

« Odgovor #7 : Svibnja 22, 2012, 21:09:07 »

U četvrtak 24.05. u 21.00 u Podvinju dogovoren je susret POŠTARI - KLAKAR.
Evidentirano
ZORRO
*

« Odgovor #8 : Svibnja 23, 2012, 10:06:59 »

Danas - srijeda 21 sat Obrtnička škola - LUTALICE - KUTI -još je malo ostalo neprodanih ulaznica - javite se organizatoru  Wink Grin Evil
Evidentirano
Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza

« Odgovor #9 : Svibnja 23, 2012, 13:47:55 »

Danas Srijeda u   20,h Posavac- Optika Zorko igraju Table Tennis u M,D,Kaniža.
Vedran mi je u ponedjeljak u Podvinju rekao da će možda malo zakasniti iz opravdanih razloga. Angry.
Ok ulaznice su svakako rasprodane, Tongue, a i dobili smo  nešto para sa strane da ne bude rezultat 0:10 Grin.
Jularić i Soltoković kažu da će pucati  raketar raketar,iz sveg raspoloživog naoružanja, a meni ostaje
samo da kupim loptice kao i obično. srednjaci.
Dobro nam došli momci mi ćemo se potruditi da to bude jedan pravi meč  boxing.
Neki dečki iz drugih klubova su nas zamolili ako ikako možemo  ostvariti rezultat 5:5 :klanjanje,hvala bogu da
možemo i 10:0 ako oni ne dođu, pice, nema  predaja, šteta.
Pozdrav svima, mislim daće biti stvarno veselo  gitara. postovanje.
« Zadnja izmjena: Svibnja 23, 2012, 15:26:43 Bera11 » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #10 : Svibnja 23, 2012, 16:21:37 »

Znači bit će borbe večeras  box2 borba boxing
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #11 : Svibnja 23, 2012, 19:34:00 »

Nažalost izgleda nitko to neće snimiti i zabilježiti za budućnost.....  Sad
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #12 : Svibnja 23, 2012, 22:38:36 »

Danas - srijeda 21 sat Obrtnička škola - LUTALICE - KUTI -još je malo ostalo neprodanih ulaznica - javite se organizatoru  Wink Grin Evil
Jednu ulaznicu i ja nabavio...   LUTALICE - KUTI   10:0
Dikanović Ivan u elementu, fino igra, a bogme i Tambur koji je došao i odmah uzeo reket i peri deri iako baš nije bio zagrijan...Garić u svom elementu...ni voda ni zrak :-), a Dika je osvojio simpatije publike i protivničkih igrača...jedini koji se istinski oznojio i nalupao loptice da je jadna samo cičala  Grin Grin
Zorro u svom bijelom elementu s crvenim rukavima i šljokicama je dijelio besplatno savjete, nudio piće i tako zaboravio da ga leđa bole  Grin i to sve za vrijeme igre...pravi domaćin  Laugh, Nožina još u morskoj atmosferi oznojen od sunca i onda ga je Dikanović J. osvježio izlaskom u žutoj majici i zabljesnuo ga svom silinom, ali ne i rezultatom....
Šteta je što i ostale dvije utakmice koje se igraju u Kaniži i Sibinju nisu bile tamo...to bi bila rapsodija stolnog tenisa...garant...
« Zadnja izmjena: Svibnja 23, 2012, 22:40:37 ReBus » Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #13 : Svibnja 23, 2012, 23:44:34 »

Posavac - Optika Zorko     0-10
Mršić 0/3           Babler 3/0 klanjanje pehar
Soltoković 0/3    Jurinić 3/0
Jularić 0/3          Čanić D. 3/0
                             +par

Vrhunska atmosfera. Uz veliku potporu domaćih navijača domaći nisu mogli ni do počasnog boda jer su Optičari odigrali na vrhunskoj razini. Jako lijepih poena je bilo u svakom meču. Od poteza Joo Se Hyuka do Michaela Mazea. Posebno bih pohvalio Nenada koji se borio svim sredstvima i svojoj ekipi osigurao tri boda. Jurinić je malo štekao te vodstvo kluba razmatra kao "kaznu" ukidanje dvije tjedne plaće, ali to je zbog manjka treninga i državne mature za koju se pripremao pa donekle ima opravdanje.  srednjaci Što se tiče mene, odigrao sam onoliko koliko pardona znam pogoditi i to je bilo dovoljno za dvije pobjede u pet setova i jednu u tri seta, ali tu sam pogodio 99% što god da sam udario te je realno teško onda bilo očekivati bilo koji drugi ishod. Domaći domaćinski. Pivo je teklo u potocima, Vedranu nismo dopustili da igra zato što je popio tri piva, ali iz druge gajbe, te smo ga morali usmjeravati gdje da vozi putem kući. Vidi se da je nedavno bio u ekipi s Pršom. doh biti ce dobro pice lol
Julariću nedostaje treninga što se vidjelo sa bine Tongue , a Tiho također Državna Matura kao Matej pa ima opravdanje za izbjegavanje treninga. Grin Danijel je vrlo vješto kupio loptice, od Jurinićevih topspinova do Jularićevih drajfova i Tihinih bekend spinova koji su bušili zidove u domu. No, kad je bio za stolom drajfovi su ubitačni, a rezovi su rezali uši koliko tenergy ima rotaciju, ali ipak protiv Optičara to nije bilo dovoljno koji su ovom pobjedom osigurali najmanje drugo mjesto.  kava Wink Smiley
« Zadnja izmjena: Svibnja 23, 2012, 23:53:31 Domacc » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #14 : Svibnja 23, 2012, 23:50:21 »

Obradio sam i digao sve što imam i sad čitam post i vidim da Zorko nije uopće igrao,a ja mu dodijelio tricu  Tongue
Ispravit ću promptno još noćas i nadam se da se Babler neće ljutiti zbog ovog lapsusa,kolapsa ili što je već  Wink

Danas je bilo svega,prvo je Spin oko 14 sati zasjeo na vrh,da bi Lutalice završile posao ranije  pa su oni malo gledali sa vrha no onda su Optičari vratili sve na svoje mjesto
« Zadnja izmjena: Svibnja 23, 2012, 23:50:38 Mata » Evidentirano

Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!