SLAST
Travnja 25, 2026, 21:32:32 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2 3 4
  Ispis  
Autor Tema: RAZIGRAVANJE ZA POREDAK  (Posjeta: 18097 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Svibnja 31, 2012, 13:20:50 »

SREDANCI - MALI PARIZ    večeras 20.00 sati

Dakle počinjemo sa završnim raspletom lige i preporučam svima koji znaju protivnike da polako ugovaraju utakmice te da sezonu lagano privedemo kraju  postovanje.
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #1 : Svibnja 31, 2012, 17:15:51 »

Ništa polako, treba to riješiti pod HITNO, dolaze samo turniri, neki neće čak ni njima prisustvati, naravno na najveću žalost tih koji neće, ali kako kažu, prvi mačići se u vodu bacaju, (to se samo tako kaže inače ne bacajte ih u vodu)...drugi puta će biti bolje...
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #2 : Lipnja 01, 2012, 00:26:34 »

SREDANCI - MALI PARIZ   7  :  3

Rosandić   3/0    champion            Majstorović    2/1  pehar
Rečić M.   2/1     znoj                  Jurakić           1/2   nemam pojma
Babić       1/0                               Oreč             0/3
Rečić V    0/1
Bošnjaković M 0/1
+ par

Rosandić svakako prvo ime utakmice.Definitivno vrijedi ona da rezultat ne prikazuje stvarno stanje na terenu.Jer suhoparne brojke će reći pa vodili ste 5:0 što je bilo napeto no nije tako.
Nakon početnih 2:0 dosta sretno i spretno meč odlazi na moju stranu nakon velike borbe što se vidi iz zapisnika.
Identičan meč igraju i Rosi i Marko..borba do jaja.
Potom slijede dvije lake pobjede  gostiju.Ivica je opravdao svoj nastup na Olimpijskim igrama ne davši meni nikakvu šansu  kk ,a kako je prije toga dok su se igrali parovi dobio i Marka to je bilo 5:3
Rosi dobiva Gorana 3:1,ali 4 set je bio jako knap no eto Rosi je i to izvukao dok smo Marko i ja isto odigrali klasik u 5 setova i ni sam baš nisam siguran kako sam se izvukao u 5 setu  nemam pojma (mrmak za mrmkom)

Svaka čast svim sudionicima ovog meča.Boli me sve  i bojim se da ću morati otkazati nastup na memorijalu  Wink

« Zadnja izmjena: Lipnja 01, 2012, 00:28:56 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #3 : Lipnja 01, 2012, 09:27:22 »

Evo malo nečega iz sfere "da su Mari muda..."  Wink ili kako se može izgubiti nakon vodstva 5:0

Dakle nakon 5:3.Da je Yura okrenuo Rosiju i dobio 3:2 (a mogao je ) Oreč i ja bi igrali za 6:4 ili 5:5.
Kako je Marko odigrao 1 set moglo je završiti 3:0 za njega onda je 5:5 i 19:20 u setovima
Da je dobio 3:1 onda su i setovi izjednačeni ,a mislim da bi oni bili bolji tada u poenima.
Sa mojim gubitkom 2:3 bilo bi 21:20 u setovima za nas.

Tragičar Marko nema pobjedu iako je skupio 5 setova (5/9) i natukao 133 poena (133/138)  Huh?
Ali što reći za moj "uradak" setovi 6/7  Sad,  poeni  118/133  Huh?  a imam 2 pobjede  dobro

Eto možda i ovo nekog zanima  Wink
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #4 : Lipnja 01, 2012, 22:19:41 »

Ovo je očito trebalo snimati, bolje da sam i ja išao, bar bi ostao neki trag, ovako samo sjećanja i priče  Grin, a što bi tek filmska montaža napravila od toga...teško je i zamisliti...
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Lipnja 02, 2012, 16:53:50 »

A tek da si snimio audio zapis kako naš navijač slavi pobjedu  kk ispred doma dok smo mi pričali
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #6 : Lipnja 04, 2012, 10:27:25 »

POŠTARI - LUTALICE 2, večeras (ponedjeljak, 04.06.), Podvinje, 21 sat, razigravanje za poredak (za 11. mjesto).
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #7 : Lipnja 04, 2012, 15:31:17 »

Imam neki osjećaj da bi večeras mogli setovi odlučivati,a možda čak i poeni  borba
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #8 : Lipnja 04, 2012, 18:22:02 »

Imam neki osjećaj da bi večeras mogli setovi odlučivati,a možda čak i poeni  borba
Zar nije uvijek tako, samo to kad se zbroji u mečeve onda dobiješ pravo stanje  Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #9 : Lipnja 04, 2012, 19:57:50 »

Veleumno do jaja...
Osjećaj mi kazuje da bi moglo biti 5:5 ...tvoja trica i još po jednu svaki vaš igrač.
Ako bude tako mogla bi biti odlučujuća razlika setova,a nekako mi se čini da bi i to moglo biti izjednačeno pa bi se mogla gledati i razlika poena
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #10 : Lipnja 04, 2012, 23:42:48 »

Bemti Mata, opak si prognozer, bolje rečeno skoro opak ...  lol Večeras u Podvinju u utakmici za 11. mjesto tijesna pobjeda Poštara protiv Lutalica 2.

POŠTARI - LUTALICE 2   6:4

G.Sekulić      3/0      R.Busija           1/2
M.Prša         2/1      S.Bošnjaković   1/2
N.Lemajić     1/0      D.Marić            1/2
I.Šaravanja   0/2     Relić/Busija       1/0

Zanimljiva i izjednačena utakmica u Podvinju, četiri meča u pet setova, svakome po dva. Tu može ići ona priča: da je ... ali jbg. nije. Moglo je biti 4:6, ali i 8:2 tako da je pobjeda Poštara ipak realna i zaslužena. Junak večeri je Goran koji je jedini napravio tricu  dobro Par smo igrali po starom, na kraju, tako da je sve odlučeno prije toga. Lutalice su dobro počele, ali su prema kraju padale. Prvi krug 2:1, drugi 1:2 i onda metla u trećem krugu 0:3. Mi smo tražili pobjedu po već uobičajenom receptu: ReBus 3, Damir i ja ako nabodemo po jednu + par i to je to. Svi su svoje nekako odradili uključujući i Šikija u paru, ali jbg. ReBus malo podbacio i ode 11. mjesto...  baeh biti ce dobro Morat će malo više zatrenirati, hehe ... Uglavnom, bila je lijepa utakmica, svi smo se naigrali i bila je to prava uvertira pred sutrašnji derbi B skupine (konačno, hehe ...) između Optike i onih drugih Lutalica.  wellcome 

Koga zanima zapisnik, ima ga u privitku, a Mata će ga uobičajeno staviti gdje već treba.  clsdtopic

* POŠTARI - LUTALICE 2 (04.06.2012.).xls (37.5 KB - (downloada: 210 ).)
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #11 : Lipnja 04, 2012, 23:47:26 »

Skoro si i pogodio, ali samo skoro....

POŠTARI - LUTALICE 2    6:4

Tri meča u 3 seta, 3 u 4 seta i čak 4 u 5 setova. Mečevi napeti, lijepih poena, navijači razvalili sve stolice...izgleda da će se morati krečiti poslije ovog meča...valjda će dvorana izdržati još sutrašnji meč.
Jedinu tricu je napravio Sekulić iako je Lema spominjao da dovodi kao pojačanje Pršu  Cheesy, no Prša je pokleknuo odmah na startu. Sekulić se u prvom krugu mučio sa Stjepanom koji je u 4. setu ima izuzetnu priliku da dobije meč, međutim Sekulić to spašava i u 5. setu jednostavno igra skoro nepogrešivo i odnosi pobjedu ispred nosa. Da je to Stjepan dobio bilo bi tih tvojih 5:5. Šiki je ušao samo u parovima i to je možda i bila još jedna greška u procjeni, ali u svakom slučaju lijepa igra svih prisutnih, mislim da je i publika došla na svoje, bar je tako djelovalo  Cheesy
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #12 : Lipnja 05, 2012, 00:24:36 »

ReBus, jednostavno "kasno pališ", valjda si ostao još malo trenirati...  rofl I Mata je već davno stavio sve na svoje mjesto.  kava
« Zadnja izmjena: Lipnja 05, 2012, 00:27:37 stjepan » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #13 : Lipnja 05, 2012, 00:29:43 »

Ja ne pogađam nego znam  Wink

Priznajem da sam "nasjeo" jučer na jednu konstataciju kako nema šanse da igrač "A" dobije igrača "B" i tu mi je pobjegao pogodak  Tongue

Bitno je da je bilo knap i uzbudljivo

Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #14 : Lipnja 05, 2012, 00:30:24 »

Mata zvani "stavljač" je tek maloprije stavio...tako da niks fršten  Grin, a ja prvo pod tuš pa onda stavljam čiste rezultate  Grin Grin
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 4
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!