Ekipa iz Broda otišla je danas na turnir u Osijek. Zorko, Nožina, Jurakić, Hinek i ja.
Dvorana Gradski vrt je nabolja dvorana gdje sam igrao stolni tenis do sada. 6 arena, Joola duomat stolovi, taraflex podloga...
Do 5o godina 18 igrača 4 grupe( 5+5+4+4)
U grupi 1 Zorko je dobio sve mečeve i završio prvi (Zorko-SB , Liović-OS,Bosnić (Biberov pajdo iz VK),Kovač-OS, Borbaš1-OS).Nakon grupe padaju oklade u publici po 100 eura da bi sada dobili Zorka, ali nažalost Zorko je otišao do kraja pa će oklade pričekati neka bolja vremena.
U grupi 2 ja sam neočekivano bio prvi (prvi puta službeno sam nastupio s travom na bekendu)

(Beraković-SB, Banek-OS, Greger-OS,Šulina-DJ, Jurakić-SB), uspio sam čak pobijediti i supertalentiranog klinca iz Vodovda
U grupi 3 (Biber-VK,Jumić-OS, Nožina-SB,Sale-OS)
U grupi 4 Hinek je po prvi puta izgubio od Despota 3-1 pa je za prolaz dalje trebao pobjedu od 3-0 protiv drugog favorita turnira Prelčeca iz Belišća, ali nije uspio-poraz 3-2
(Prelčec-BE,Despot-OS,Hinek-SB,Borbaš2-OS)
Četvrtfinale:
Biber – Liović 3-0
Prelčec –Jumić 3-2
Beraković – Despot 3-2 (gubio sam 2-1 nisam mogao ništa ali koristim par poklon lopti od protivnika i u petom dobijam 11-4)
Zorko – Banek 3-1 (meč preko pola sata, Zorko je vraćao po 10 spinova po poenu i dobio

Polufinale: Biber – Beraković 3-0 (2,4,4) prokleti materijal i tko me nagovorio na njega

Zorko – Prelčec 3-1 (gdje ste ovoga iskopali? Bilo je najčešće pitanje iz publike koja je sumnjičavo vrtjela glavom nakon Zorkovih nemogućih vraćanja loptica)
Finale: Biber – Zorko 3-1. Nije više bilo snage nakon 9 teških mečava, što nikako ne umanjuje Biberovu superiornost (izgubio je samo 1 set i to od Zorka)
Parovi:
Četvrtfinale: Zorko Beraković – Jumić-Liović 3-0
Polufinale: Zorko,Beraković – Radojčić, Despot 3-1
Finale: Zorko-Beraković – Biber,Bosnić 3-1
Svi mečevi su bili na nož, gotovo svaki set u fiksu, ali uspjeli smo dobiti sve do kraja.
Preko 50 god: 1. Bertović, 2 Ćutuk, 3. Guldan i Željko ...
Parovi:1. Guldan i Dukarić 2. Ćutuk-Šimić, 3. Buršća- Boni, Turk-Jakšić
Nisam pratio ovu kategoriju pa ne znam.
Čestitke organizatoru posebno Dariju na organizaciji...