SLAST
Svibnja 05, 2026, 18:21:51 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 2 [3]
  Ispis  
Autor Tema: ZABRANJENE GUME  (Posjeta: 18409 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #30 : Studenoga 04, 2008, 11:57:51 »

Đuka, slažem se s tobom i svaka ti je riječ na mjestu !  Angel Svi ljubitelji stolnog tenisa se trebaju prihvatiti treninga i kroz njega naučiti igrati protiv svih vrsta materijala, ali i različitih stilova igre. Onda će im igra postati pravo zadovoljstvo i užitak.   Wink Grin
Usput, upravo pripremam narudžbu za gume iz Kine, pa ako ti Đuka ili netko drugi nešto želite kupiti javite mi se što prije putem ovog foruma ili na mob. 091-883-7817.   
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #31 : Studenoga 04, 2008, 12:40:30 »

Travar,imaš pp Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #32 : Studenoga 04, 2008, 14:58:00 »

Uf,odem na par sati  kad ono ovdje rat Tongue
Đuka glasovanje sam stavio onako radi forme.Evo čim napišem ovo zaključavam anketu.
Cilj teme mi je i bio da se malo više ljudi aktivira na forumu,a ovo mi se činilo idealna prilika poslije turnira 5.lige jer smo tamo imali famozni spisak zabranjenih materijala.
Travar sve stoji što si napisao u vezi treninga.
Moje mišljenje se zna neću ga ponavljati.
Meni treniranje i igranje te dolazak na turnire čine ,citiram Travara,zadovoljstvo i užitak ali mi je malo gorčine stvorilo to gledanje u spisak zabr.guma.
To mi je malo djelovalo kao da se traži crna ovca u stadu Huh?
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #33 : Studenoga 04, 2008, 15:06:46 »

Evo ga nema ankete više. Tongue
Evidentirano

filla
*
Klub: STK SIBINJ

« Odgovor #34 : Studenoga 04, 2008, 22:47:24 »

Mata u pravu si pošto nema više ankete  ja se sutra rješavam tog aparata
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #35 : Studenoga 05, 2008, 15:29:00 »

haha,bravo "filla" 8)
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #36 : Studenoga 09, 2008, 23:04:29 »

Ne sjećam se više kada sam pisao o tome da mi ne smetaju protivnikove zabranjene gume, pogotovo u ligi slast, ali što se tiče 3 lige mislim ovo:
pravila je napisao ITTF krovna kuća pod kojom kapom smo i mi u 3, 4 i 5 ligi tako da će se pravila što se tiče zabranjenih guma kad tad morati poštovati.
ako ja donesem popis zabranjenih guma sa ittf stranice i ako je guma na njoj, ne moj igrati s njom. nisam ja donio ta pravila.
kada je usvojeno pravilo o 3 seta do 11 umjesto 2 do 21 svi su rekreativci i dalje igrali do 21 ali su polako prestali.
tako će i gumama, polako će oni koji graju s zabranjenom gumom uvidjeti da ih nitko ne voli, i ako budu mogli otrpjeti sva prigovaranja ok, neka im bude.
kada je doneseno pravilo da se igra s lopticama od 40 mm umjesto 38mm promjera svi su neko vrijeme igrali s malim pa su na kraju preši na veće.
znači ako netko donese aparat: evo bajo reket pa ga turi i vidi s čime sam ljepio gume.
ovo sve pišem zbog jednog slučaja za koji sam čuo danas:
jedan igrač iz limpresa već 7 kola igra s virusom II, opakom gumom zabranjenom.
i sad, svi mu prigovore, on kaže ko vas .... ja igram i točka. i šta sad. prvi fajt je izbio protiv virovitice. kulej kaže da su njegovi iz kluba svi skinuli virusa, pavlica i društvo, i da će uložiti  žalbu ako izgube. ne mogu mu zabraniti igranje jer nema licenciranog suca za meč. Virovitica je dobila 4-3
pa nije bilo žalbe, ali prva svađa je izbila i tu popravka nema.
ja mislim da je virovitica u pravu. a sada slijedi meč protiv broda,  protiv, graničara i nas.
primjer broda: ilija je skinuo virusa i to je jedan od glavnih razloga zašto brod ima samo 2 pobjede.
a limpres ima 5 pobjeda. i što sad? Huh?
dakle nije bitno tko će pobijediti u meču ali nitko ti neće čestitati na kraju i samo si stvaraš neprijatelje.

Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #37 : Studenoga 10, 2008, 12:50:51 »

Malo mi je to čudno da nije doneseno nekakvo pisano pravilo o takvim stvarima (gume ,ljepila itd.)
Tu je kriv HSTS jer se prema nižerazrednim takmičenjima odnosi nezainteresirano(samo ih zanima kao da pokupe novac )...hajde regionalne lige ,ali prva,druga pa i treća su ipak savezni rang  i tu bi reda trebalo biti.
Ovako Bera sve to djeluje neozbiljno,pa i komično...hoću skinut Virus ili neću skinut Virus pitanje je sad Grin Grin Grin
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #38 : Studenoga 10, 2008, 14:02:57 »

Momci, sva takmičenja koja se odvijaju pod ingerencijom HSTS-a ili nižih tijela HSTS-a ( Regionalni odbor Slavonske-stolnoteniske regije - zapad ) su službena i kao takva podliježu općim pravilima donesenim od strane ITTF-a i HSTS-a.
Pošto je HSTS članica ITTF-a kao takva ( i naravno sve članice HSTS-a ) je dužna poštivati i provoditi sve odluke. Dakle, službeno gledano, nema nikakve dvojbe da li se treba poštivati odredbe o zabranjenim gumama i ljepilima. To je naprosto obveza svih nas koji se takmičimo u ligama ( 3., 4. i 5. ), a nije i ne mora biti u našoj gradskoj-rekretaivnoj ligi SLAST, ako tako odluče tijela upravljanja Lige SLAST.   
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #39 : Studenoga 10, 2008, 14:42:40 »

E ljudi moji,najinteresantnije da o ovoj temi pišemo mi koji se držimo pravila,a čak ni nemamo ništa protiv zabranjenih guma.Vas dvojica ste davno izbacili zabranjeno voće,niste čekali posljednji trenutak.
Ja sam spominjao svog Marku samo zato što mi je stvarno žao svih koji moraju baciti zabr.gume,ali isto tako on je nabavio i dozvoljene.
Mislim da je ipak najveći problem u to malo pojedinaca koji krše pravila.Ne samo zabr.gume nego i one prije spominjane stvari:servis iz ruke ,bijela majica i slično.
Moje mišljenje je da oni to rade namjerno i sve nas zahebavaju Tongue
Evidentirano

mariobos
*
Klub: Požega

« Odgovor #40 : Studenoga 11, 2008, 14:26:29 »

samo obavjest da igrač iz limpresa skinuo virus i da ima dozvoljenu gumu i opet je nezgodan protivnik. Bez obzira na ligu mislim da se pravila trebaju poštovati, jer zato su tu. Znam da je mnogima koji su naučili i godinama igraju s gumom, problem sad staviti drugačiju gumu jer to zahtjeva novo uigravanje. Svi koji su do sada imali gume koje su sada zabranjene neće sigurno staviti napadačke gume. Opet će naći nešto slično starim gumama i opet će biti nezgodni protivnik. Pravila treba poštovati i prilagoditi se. To se odnosi na sve, gume, ljepila, loptice... Meni je osobno svejedno ali oni koji imaju zabranjeni materijal trebaju iz moralnih razloga to promjeniti.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #41 : Studenoga 11, 2008, 21:32:35 »

Meni je osobno svejedno ali oni koji imaju zabranjeni materijal trebaju iz moralnih razloga to promjeniti.

Pozdrav mariobos!
Uzeo sam ovaj citat radi tog morala.Neću o gumama rekao sam dosta.
Ne znam jesi li pročitao moj post o utakmici Četvorke i Graničara u Brodu protiv Bjelovara.
Bijele majice i servis iz ruke.Brođani moralni i korektni ne bune se međutim isti taj server iz ruke uzima poen u fixu Akanu po pravilu "šaka koja drži reket" gdje nas 96,27 % priznajemo protivniku poen.
Ma hebem ja svakakav moral.
Usput,ako netko zna,odem provjeriti onako bez veze koliko ima godina taj server iz Bjelovara i ne vidim STK Bjelovar među reg.klubovima pa tako ni njegove godine Angry Sad
Evidentirano

mariobos
*
Klub: Požega

« Odgovor #42 : Studenoga 11, 2008, 23:52:30 »

kao što vidiš i sam neki igrači imaju problem sami sa sobom kad rade takve stvari i baš zbog takvih je dobro što se pravila mijenjaju. Trebalo bi samo malo više pritisnuti takve pa nek se prilagode il više ne igraju. Ipak mi od tog tenisa nemamo baš nikake zarade, igramo iz gušta jer volimo taj sport i oni koji drukčije misle nek si nađu neki drugi sport. Možda malo kruto gledište ali s takvima tak treba. Možda na nivou saveza poslati svim klubovima službenu obavijest o pravilima i mogućim sankcijama.
Evidentirano
(((Lee)))
*
Klub: STK Zuber Višnjevac

« Odgovor #43 : Studenoga 27, 2008, 17:10:17 »

Opet ti mata o politici.
 Afro
Evidentirano

Str: 1 2 [3]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!