SLAST
Prosinac 04, 2024, 13:39:22 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 2. kolo  (Posjeta: 10406 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #15 : Rujan 21, 2012, 11:07:36 »

Odgoda susreta CB Martel - Sibinj zbog povrede Vinka T. (sada mi javio)... Hvala dečkima suparničke ekipe (Marko O.) na rezumjevanju.
Susret će se odigrati u drugom djelu sljedećeg tjedna.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #16 : Rujan 21, 2012, 14:13:05 »

AD VIDAKOVIĆ - SREDANCI ,Ponedjeljak  od 20.00 sati pa nadalje  Wink

Još se nismo dogovorili oko domaćinstva jer je problem što nam je mrsko biti domaćin  Grin ,ali izgleda da je 51% za Sredance i 49 % za Podvinje
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #17 : Rujan 24, 2012, 22:30:46 »

AUTODOM VIDAKOVIĆ  -  SREDANCI  9 : 1

Iz rezultata se vidi da je bilo napeto i neizvjesno  Cool

Lijepo je bilo vidjeti i poznata lica iz ostalih ekipa ,Babler,Dario i da sad ne nabrajam sve redom  Cool

Službeni zapisnik nešto kasnije pošto još tražim elemente za poništenje ovog rezultata  woohoo

Ipak sam stavio zapisnik i tablice,a skorove kasnije  clsdtopic postovanje

« Zadnja izmjena: Rujan 24, 2012, 22:41:29 Mata » Evidentirano

Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #18 : Rujan 25, 2012, 07:07:44 »

Rezultat je vrlo uvjerljiv,ali treba uzeti u obzir da je Rosi slomio reket u prvom meču pa je nastavio igrati s Matinim,kao i visoku vlagu u zraku koja je nemilosrdno kvasila gume Vukovarcu.Inače,odlični domaćini i najbolja podloga na kojoj sam dosad igrao.Pločice zalivene pivom pokazale su se odlično,to bi trebalo patentirati.Jedino bi trebali pravilnikom odrediti maksimalnu temperaturu piva,predlažem da se za posluživanje toplog piva oduzima jedan bod.
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #19 : Rujan 25, 2012, 08:43:01 »

...predlažem da se za posluživanje toplog piva oduzima jedan bod.
Ako poslužuju "zečice" onda plus 5 bodova, makar bilo i toplo  Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #20 : Rujan 25, 2012, 11:50:03 »

Citat: Stjepko
Inače,odlični domaćini i najbolja podloga na kojoj sam dosad igrao.Pločice zalivene pivom pokazale su se odlično,to bi trebalo patentirati.Jedino bi trebali pravilnikom odrediti maksimalnu temperaturu piva,predlažem da se za posluživanje toplog piva oduzima jedan bod.

Priznajem pogrJešku ,posve sam zaboravio da je jučer bio pravi ljetni dan za razliku od nekoliko dana prije  te nisam stavio osvježenje ,a tako ni pivo, u hladnjak.  ljut

Mogao bih sad tražiti isprike i reći da sam izvadio pivo iz hladnjaka kad mi je preCjednik taktički ponudio odgodu u 14 h pa onda oko 15 h opet rekao da dolazi  Grin
Pa taktički najavi Šulinu,a onda se foggy spusti helikopterom  Cool

Što se tiče pločica one inače imaju oznaku soft/medium  Wink a sa kasnijim "preljevom" od alkohola dobivaju mekoću i stabilnost taraflexa

I za kraj ću dodati da čestitam ekipi A.Vidakovića na zasluženoj i uvjerljivoj pobjedi  postovanje

I da....za one koji misle da se preCjednik Stjepko ne znoji.......ja sam vidio par flekica na majici sinoć   znoj znoj
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #21 : Rujan 25, 2012, 20:26:07 »

Mata, pa skroz ste zglajzali i kompromitirali 1. ligu. Do sada neviđena izjednačenost, svi mečevi 6:4 ili 5:5, a onda vi laganini pushing 1:9.  boxing Što reći, koju posluku porati ...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #22 : Rujan 25, 2012, 22:30:05 »

Jbg...rezultat ne odražava stvarno stanje na terenu  Grin to je poruka

Dobili su nas na kontre preko krila  lol

Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #23 : Rujan 26, 2012, 07:54:30 »

Mata, pa skroz ste zglajzali i kompromitirali 1. ligu. Do sada neviđena izjednačenost, svi mečevi 6:4 ili 5:5, a onda vi laganini pushing 1:9.  boxing Što reći, koju posluku porati ...
Ajde pajdo ne vuci lava za rep...što ćeš onda napisati kad mi tako realiziramo čisti laganini pushing...nama će sigurno rasvjeta biti kriva  Grin
Evidentirano
tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #24 : Rujan 26, 2012, 13:21:44 »

Veceras derby CB Martel - Sibinj

Susret se igra u 21:00h u dvorani Obrtničke škole
Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #25 : Rujan 26, 2012, 23:38:02 »

CB Martel - Sibinj     8-2
Klaić 3/0        Čanić J. 2/1
Nožina 2/0    Kabić D. 0/3
Jurakić 2/1    Tomakić 0/3
Oreč 0/1
+par

Zapisnik upriviĆen. Grin

Kao gledatelj sam navijao naravno za svoje... Razočaran sam jedino s tim da nitko nije mogao Klaića pobijediti, a čovjek ne igra ništa posebno, samo stavlja na stol. box1 lol Rezultat pokazuje stvarno stanje na terenu. Drago još nekako i mogao okrenuti Nožini 2-0 da je imao snage za peti set, a s Yurom je bilo napeto do posljednjeg poena. Loša općenito igra Sibinjaca, ispod razine (Vinka posebno) s tim da se Đuka probudio u zadnji trenutak protiv Yure, a Marko unaprijed upisao poraz. Roll Eyes
Sve u svemu, bit će borbe maksimalno ove (polu)sezone kako za vrh, tako i za opstanak. Smiley

* martel-sibinj.xlsx (29.29 KB - (downloada: 203 ).)
« Zadnja izmjena: Rujan 27, 2012, 01:19:06 Domacc » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #26 : Rujan 27, 2012, 00:21:17 »

Stavljač je obavio svoje  clsdtopic

Bilo bi i puno prije no zbunjivalo me da je po zapisniku Antonio igrao prvi i zadnji meč.
No uvidom u original zapisnik pisan na salveti nema mjesta poništavanju utakmice  Tongue
Po zapisniku izgleda da je Antonio izašao pa se vratio u meč što nije po pravilima,ali dokazano je da nije bilo tako i nije imalo utjecaja na konačan rezultat.

Čestitke pobjedničkoj ekipi koja je skočila na 3 mjesto i kandidira za sam vrh ljestvice  dobro
Evidentirano

tomi

« Odgovor #27 : Rujan 27, 2012, 10:56:04 »

mata, nama ambicije rastu iz kola u kolo.. Imate samo puku srecu sto ste s nama igrali prvo kolo. Izvukli ste se jer smo mi sada u punom zamahu, i tesko da ce nas itko moci pobjediti.. hehehe salim se.. Ali nama je cilj opstanak u ligi, a za dalje cemo vidjet..  Wink
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #28 : Rujan 27, 2012, 13:57:24 »

I nama je cilj opstanak,ali isto tako pucamo visoko  Wink no po zadnjem rezultatu se čini da pucamo ćorcima  kk sram

Zanimljivost do sada je da su se u 1 ligi utakmice igrale točno onim redom kako ih je poslagao Berger.
Doduše ova sinoćnja nije ,ali zbog nepredviđenih okolnosti jer bila je ugovorena po redu.
I tako se i nastavlja...prvi par 3 kola u zapisniku je naš par,a mi eto prvi i imamo najavljen meč.

Isto tako većina utakmica je bila završena s knap rezultatom.Očekivanja su bila i da će obje zadnje utakmice završiti jednako uzbudljivo,čak su i kladionice imale najmanji koeficijent na neriješeno  Wink no mi i Sibin smo usrali motku te dobili po ušima  reket reket

Sve u svemu rujanske utakmice smo apsolvirali i idemo dalje  pice
Evidentirano

tomi

« Odgovor #29 : Rujan 27, 2012, 14:42:54 »

Tako je.. sada CB martel igra protiv spin.. Spin je jedna kvalitetna ekipa, koja moze pobjediti i zadati probleme svima u ovoj ligi.. pa tako i nama, sve zavisi u kojem cemo mi sastavu igrati, ali svakako cemo se boriti da pobjedimo ili izvucemo barem nerijeseno..
Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!