SLAST
Travnja 20, 2026, 16:26:33 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 1.KRUG G.BOGIĆEVCI 30.09.  (Posjeta: 3172 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Rujna 26, 2012, 11:02:42 »

1. krug - 30.09.2012. - 10.00 sati / Organizator : STK GORNJI BOGIDEVCI /

1. kolo                                                  2. kolo                                          3. kolo

LIMPRES   - slobodan                       slobodan                 - GORNJI BOGIĆEVCI 2              BROD 3                  - slobodan                   

BROD 3    - KOKOLO                        GRANIČAR 3               - GODINJAK                           IMIA                    - LIMPRES                     

IMIA      - OŠB - VETERANI               OŠB - VETERANI           - REBUS                             REBUS                   - KOKOLO                       

REBUS     - GRANIČAR 3                    KOKOLO                   - IMIA                                  GODINJAK               - OŠB - VETERANI               

GODINJAK  - GORNJI BOGIĆEVCI 2       LIMPRES                  - BROD 3                               GORNJI BOGIĆEVCI 2 -      GRANIČAR 3
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #1 : Rujna 26, 2012, 11:10:34 »

U nedjelju počinje kao šećer na kraju i posljednja liga po redosljedu ,a to je 4 bundesliga.
Sam Bog zna u kakvim će sastavima klubovi istrčati pa su prognoze nezahvalne. Tongue
Ima nas samo 9  ekipa a koliko znam još uvijek se može prijaviti netko od zainteresiranih da popuni broj
Uz stare znance pojavljuje se nova ekipa OŠB Veterani spremna pomrsiti račune svima u ovoj ligi.

Stjepan stalno mrmlja onu poslovicu "...kud će suza pa na oko..."  lol lol odmah u prvom kolu idu na nas.
Iako ne znam čega se pribojava kad me razmontirao na zadnjem Brod openu  boxing ,ali ipak ništa ne prepušta slučaju pa je otišao na trodnevne visinske pripreme
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #2 : Rujna 30, 2012, 16:11:08 »

Napustio sam dvoranu u trenutku dok su se još igrale 3 utakmice 3 kola pa očekujem zapisnike.
Mi smo ostvarili 3 pobjede ,a ja sam se revanširao Stjepanu   rocker rocker
Zapisnike sam slikao dosta loše pa nisu možda točni poeni u svakom no to će se ispraviti službenom objavom
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #3 : Rujna 30, 2012, 16:57:16 »

IMIA furiozno starta uz samo 5 izgubljenih setova i jednu Rosijevu pojedinačnu. Lako Beri igrati kad ima Matu u ekipi. Smiley Afro
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Rujna 30, 2012, 19:25:34 »

Ništa manje furiozno nije nastupio ni Rebus,a i Brod 3 i G.Bogićevci 2  sa 100 % prvi dan i mi se držimo one poslovice "po jutru se dan poznaje"  Wink dok neki moraju koristiti onu s mačkama i gušenjem u vodi  Cool
Već za 3 tjedna je "obračun kod OK korala " Rebus - IMIA  raketar strah

Iako je možda i dosadno ,ali istakao bih uzornu organizaciju Gornjih Bogićevaca  dobro koja nudi standardne običaje kao što je kafić u krugu dvorane a i ni crkva nije daleko za ispovijed  Angel
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #5 : Rujna 30, 2012, 19:38:12 »

Mi smo ostvarili 3 pobjede ,a ja sam se revanširao Stjepanu   rocker rocker

Revanširati je blaža riječ za metlu kojom si me danas pomeo  sram Dobro je rekao Domacc u prethodnom postu, Lako je Beri kad ima Matu. Od najavljivanog derbija ni "d" jer ste s Berom prejaki za ovu ligu  raketar iako ste danas imali relativno lakše protivnike. Iako ni ostali neće baš puno bolje prolaziti, osim možda Rebusa i Godinjaka.

Ja i moji veterani  polupan danas smo dali koliko smo mogli, ali imali smo pretežak raspored i mečeve protiv triju vodećih ekipa.  sick Ostali smo zadnji u dvorani, mnogi su već ručali kod kuće dok smo mi još udarali. Prve ćemo mačiće baciti u vodu pa ćemo valjda i mi na 2. ili 3. turniru do koje pobjede. No, za to neće biti dovoljan samo Dalibor, moramo ponešto nabosti Damir i ja.  borba

Dečki iz Bogićevaca su sve dobro organizirali za što im ide zahvala.  dobro
« Zadnja izmjena: Rujna 30, 2012, 19:39:45 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #6 : Rujna 30, 2012, 19:59:21 »

A što reći za današnje mečeve, sve je bilo dobro, jedino je malo tijesno u prostoru, ali tu se ništa ne može. Mislim da je malo prejaka riječ furiozno, ali dobro smo igrali, valjda tome u prilog i govore rezultati. U svoje ime mogu reći samo da sam jako iznenađen pobjedom nad Tonkićem seniorom i to čak 3:0, vjerujem da je i on iznenađen, ali mislim da je on mogao pružiti i više nego što je pokazao, zato su nas Tonkići u igri parova namučili. Doduše Seki i ja smo danas prvi puta zajedno i zaigrali u paru.
Što se Obrtnika tiče, što reći, dali su koliko su mogli, ja nisam htio igrati protiv svojih Lutalica, zato sam se "bacio" na Dalibora i naravno izgubio, probudio sam se tek u 3. setu, ali je i taj set otišao na njegovu stranu, no rezultat pokazuje da su Obrtnici ipak samo veterani  Grin Grin, inače to na što se Stjepan poziva, vodeće ekipe...to je samo sad...tko zna što će biti do kraja.
I mala zamjerka organizatoru...ja sam mislio, treća sreća, sad će bez najave biti raspušćenica...a ono...ništa....eeeeee.... Grin Grin

Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #7 : Rujna 30, 2012, 20:42:41 »

Što se Obrtnika tiče, što reći, dali su koliko su mogli, ja nisam htio igrati protiv svojih Lutalica,

Daj ne laži ovom narodu ovdje ...  srednjaci Uplašio si me se do smrti i u drugom krugu isukao Gorana na mene pa nek se pati on umjesto tebe, hehe ...  baeh rofl
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #8 : Rujna 30, 2012, 20:58:34 »

Što se Obrtnika tiče, što reći, dali su koliko su mogli, ja nisam htio igrati protiv svojih Lutalica,

Daj ne laži ovom narodu ovdje ...  srednjaci Uplašio si me se do smrti i u drugom krugu isukao Gorana na mene pa nek se pati on umjesto tebe, hehe ...  baeh rofl
Nemoj da onda moram isukati istinu....sjeti se Podvinja i onog rezultata kojem si se čudio...ja ga ne smijem ni napisati ovdje...  Grin Grin
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #9 : Rujna 30, 2012, 22:45:39 »

Ne skreći s teme  biti ce dobro Nije tema Podvinje, već Bogićevci ...  Table Tennis Uostalom, nikad nisam bio u Podvinju, čak ni ne znam gdje je to  nemam pojma
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #10 : Listopada 01, 2012, 08:33:37 »

Podvinje ti je inače puuuuno prije Bogićevaca  Grin Grin. Pokušao jesi jučer izvesti dribling stavivši sebe za 2. igrača, ali ispalo je da loptica može proći, ali igrač nikako   Laugh
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #11 : Listopada 01, 2012, 11:58:36 »

A slušaj, to smo kemijali da bude 4:2 za nas - da Dalibor napravi dvije i par, a onda ja tebe klopim  boxing u šestom meču i to je to ... Ali Dalibor se nasukao kod Gorana,  clsdtopic ti eskivirao mene i eto ga 2:4, jbg.  lol
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #12 : Listopada 01, 2012, 12:04:13 »

Kud ćeš bolju šansu nego da dobiješ Sekija, bolje od toga nisi mogao dobiti, vidiš da si mu uzeo set...nisam čak ni gledao pažljivo taj set, rekoh, dobiti će ga..kad meni Vinko govori..Seki izgubio  doh, ali uz teške muke ipak je stisao zube do kraja i pobijedio te a da te nije tako..ni Nitaku loptica nije pomogla, a ta igra samo za vas  Laugh Laugh
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!