SLAST
Svibnja 13, 2026, 23:28:37 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 1. kolo (29.9.2012.)  (Posjeta: 4753 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« : Rujna 28, 2012, 14:50:49 »

Citat: Stjepan - Web STK-OSB.hr
Igrači trenera i kapetana ekipe Tomislava KLAIĆA spremni dočekuju nadolazeće prvenstvo 1. HSTL – istok. Gotovo dvomjesečni pripremni trenažni proces protekao je zaista radno, odigrano je nekoliko pripremnih prijateljskih utakmica protiv kvalitetnih protivnika, a članovi prve ekipe nastupili su i na nekoliko juniorskih i kadetskih turnira nacionalne razine na kojima su postignuti vrlo dobri rezultati (pet pobjedničkih postolja). Ove će sezone “obrtnici” imati vjerojatno najmlađu ekipu u 1. HSTL – istok, ali i otkako se natječu u ovom stupnju natjecanja. Uz kapetana i trenera/igrača Tomislava Klaića koji je jedini senior u ekipi, prvi će sastav činiti još juniori Filip JURKOVIĆ i Ivan GARIĆ te kadet Josip ARBANAS. Iako mlada, ovo je zasigurno i dovoljno kvalitetna ekipa od koje se očekuje borba za vrh prvoligaškog istoka. U tom kontekstu ekipa Obrtničke škole – Brod u ulozi je favorita u utakmici protiv petrinjske Mladosti te se na startu prvenstva očekuju prvi bodovi. Ipak, nužna je i doza opreza budući sastav iz Petrinje predvodi iskusni i za “obrtnike” tradicionalno neugodni Ivan KNEŽEVIĆ, a uz njega, u sastavu Mladosti mogu se očekivati još i Alen ANUŠIĆ i Robert RAMUŠĆAK što je zapravo njihov prošlosezonski sastav. Tradicija u ogledima ovih dviju ekipa u Prvoj ligi uveliko je na strani Obrtničke škole – Brod koja u međusobnim utakmicama vodi sa 5:1. Prošle su sezone “obrtnici” slavili u oba meča protiv Mladosti: u Slavonskom je Brodu bilo 4:2, a u Petrinji 4:1 za OŠB. U najavi subotnje utakmice pozivamo sve stolnoteniske poklonike da dođu u subotu u dvoranu Obrtničke škole i podrže mladu ekipu Obrtničke škole – Brod na putu do prve ovogodišnje pobjede.

Puno sreće u prvoj utakmici koja je najbitnija za samopouzdanje i daljnji tijek sezone!  cheer postovanje

Prvo kolo:
OŠB - Mladost
MSTC Čakovec - Mihovljan
Sračinec - Podravka
STARR - IGEA Željezničar
Beli Manastir - Vukovar '91.
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #1 : Rujna 28, 2012, 15:24:20 »

Hvala Domacc na najavi, ja sam jednostavno zaboravio staviti i ovdje ...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #2 : Rujna 28, 2012, 16:39:05 »

A Stavljač zaboravio  Grin Grin
Evidentirano
Domacc
Administrator

« Odgovor #3 : Rujna 28, 2012, 16:43:54 »

Ma sve 5. Nema problema. Bitno je da se uzmu dva boda sutra. Cheesy Grin
Evidentirano
Domacc
Administrator

« Odgovor #4 : Rujna 29, 2012, 15:06:19 »

OŠB - Mladost   4-0
Garić - Huh? 3:0
Arbanas - Anušić 3:1
Jurković - Ramuščak 3:2
Klaić/Arbanas - Ramuščak/Anušić 3:2

Brzinska metla. Garić protiv (mlađeg) kadeta Mladosti bez ikakvih problema 3-0. Arbanas malo zaštekao treći set ali četvrti sigurno dobija kao prva dva. Jurković-Ramuščak je bio najnapetiji meč gdje je Filip u petom setu vodio 6-3 da bi Ramuščak napravio seriju 5-0 i poveo 8-6. Igrao se fix, a tek četvrtu meč loptu Filip je realizirao. Parovi jesu bili u pet setova ali bez veće napetosti, sigurna pobjeda OŠB.
Evidentirano
tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #5 : Rujna 29, 2012, 16:05:49 »

Domac znam da si doso snimat kao mec, a u biti si mene doso snimat da se pripremis za derby između optike i CB martel.. Stara lisico, znam te fore  Grin  Tongue
Evidentirano
Domacc
Administrator

« Odgovor #6 : Rujna 29, 2012, 17:10:25 »

Da sam tebe došao snimati vratio bih se kući bez potrošene memorije na kameri jer nisi bio gledljiv Cool ludi lol
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #7 : Rujna 29, 2012, 17:33:32 »

A nemoj tako Domacc  Wink mislim da je Tomi zaslužan za poen kod 6:4 u petom setu  lol lol
Evidentirano

tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #8 : Rujna 29, 2012, 21:03:51 »

hehehe.. ha cuj.. Mozda nisam bio sjajan ali zato imam svoje kolege u ekipi koji to rijesavaju umjesto mene Wink
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #9 : Rujna 29, 2012, 21:58:00 »

Lijepo je danas bilo u Obrtničkoj, puno publike  dijete srece lijepa atmosfera, dobra igra naših i maksimalna pobjeda.  klanjanje Treštao je i novi CD iako je DJ bio stari, hehe ...  gitara Čestitke svim našim igračima, na zalaganju i borbenosti nema se što prigovoriti, i kad nije išlo baš najbolje, nisu se predavali i sve su izvukli.  dobro Mata ovoga puta nije bio baksuz što znači da treba dolaziti i dalje, njegovo VIP mjesto će ga uvijek čekati.

Jedino mi žao što nisam mogao s dečkima i Petrinjcima poslije na piće  pice, čekalo me još obaveza. No, oni su to sigurno uspješno odradili i bez mene  lol

U subotu idemo u Varaždin, igramo protiv Igee i Starra. U njihovom današnjem meču Igea je dobila iznenađujuće visoko, također s 4:0. Bit će zanimljivo vidjeti kakvi su bili sastavi ovih ekipa. Evo i svih rezultata 1. kola da bi Mata mogao obraditi tablicu.

OŠB - Mladost                    4:0                       
MSTC Čakovec - Mihovljan   3:4
Sračinec - Podravka            2:4
Starr - Igea Željezničar        0:4
Beli Manastir - Vukovar '91.  2:4   
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #10 : Rujna 29, 2012, 22:06:41 »

doh  jedva sam natjerao program da ostavi OŠB na 1 mjestu  Tongue valjda mu se IGEA više sviđa  Tongue ali nećeš razbojniče  raketar raketar
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #11 : Rujna 29, 2012, 22:14:48 »

Valjda ga stavlja po abecedi ... A ti im skini ovo "Igea" i ostavi samo "Željezničar"  rofl pa da vidimo onda ... Nisi odradio tablicu 1. HL na portalu, valjda si otišao spavati i odmarati za Bogićevce  baeh
« Zadnja izmjena: Rujna 29, 2012, 22:17:37 stjepan » Evidentirano

Domacc
Administrator

« Odgovor #12 : Rujna 29, 2012, 23:47:55 »

Ponekad je potrebno pritisnuti samo F5 da bi se slike ažurirale. Police Mata je davnih dana promptno stavio tablicu na portal. Cheesy

hehehe.. ha cuj.. Mozda nisam bio sjajan ali zato imam svoje kolege u ekipi koji to rijesavaju umjesto mene Wink
Na mladima svijet ostaje.  biti ce dobro
« Zadnja izmjena: Rujna 30, 2012, 13:06:50 Domacc, Razlog: Uklonjena slika F5. » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #13 : Rujna 30, 2012, 06:07:18 »

Ma Domacc ovo je čista provokacija  kk sve sam mu već objasnio ili F5 ili čekić za comp  Cool

Pogledaj mu post.... kava iako sam ja uspio staviti OŠB na 1 mjesto on trubi o abecedi  Tongue

Čim je Stjepan objavio rezultate u 21.58 ja sam Portal ažurirao oko 22.00 jer sam onu veću tablicu postavio u 22.04 a oko nje sam imao posla otvaranjem nove teme i  blabla ,ali on u 22.17 editira svoj post sa komentarom kako ja ništa ne radim i da sam aljkav i spor  rofl

Iako si ja utvaram da sam prebrz i ispred vremena uvijek se nađe netko da zahebava  Grin
Evidentirano

mcs
*

« Odgovor #14 : Rujna 30, 2012, 19:36:20 »

Bok ljudi, evo mene sad malo u drugom podforumu, imam osjecaj da se samo selim iz super lige jedna u drugu ligu, tj. 1. HSTL službeno. evo rezultata iz Varaždina.

RR - Igea

Žuvela - Horvat 2:3 0-1
Golub - Barić 0:3 0-2
Ajdarpašić - Vidaček 0:3 0-3
Ajdrarpasic Horvat
Golub Baric
                          1:3 0-4

Nostro- Mihovljan 3-4, bujan dvica, par i zadnji mec Jambor - Nikola Mikac 1:3.
Evidentirano

Life is open book, can you read it?
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!