Da napomenem da su neki naši članovi imali i jučer uspješan dan u Banja Luci ne jednom od turnira gdje su se okitili odličjima:
Iznad 60 godina Ahmetović Esad 2 mjesto
Iznad 50 godina Markovčić Vjeko 3 mjesto
Iznad 40 godina Hinek Stjepan 3 mjesto
No da se vratim na memorijal.
Sve čestitke Igoru i Vukovaru 91 na organizaciji ovog memorijala .
Naigrali smo se svi pošteno i umorili se u konkurenciji igrača iz više država.
Igrali smo svi u konkurenciji svojih godina ,a i u Apsolutnoj kategoriji iako smo Bera i ja rekli da bi tu kategoriju igrali samo ako treba popuniti broj ispalo je upravo tako jer je s nama bilo 32 igrača što će reći 8 grupa po 4...idealno.
Kako smo se prijavili tako smo i prošli

Bera nije prošao ni grupu,a isto sam završio i ja

Rosi je prošao svoju grupu sa 3 pobjede

gdje je npr pobjedio kasnijeg finalista do 49 godina Stanojevića kojeg je u finalu dobio Bera s 3:2 i u slijedećem kolu Lukića (penholderaš iz Novog Sada)

Isti taj Lukić je pomeo Beru u njihovoj grupi,ali je njega Bera dobio u polufinalu do 49 s 3:1 u fantastičnom meču.
Slijedeći krug je Rosiju donio nepremostivu prepreku zvanu Igor Tomić

Antonio je svoju grupu prošao u krugu igrača s jednom pobjedom,ali je onda išao odmah na Glavaškog (osvajača apsolutne kategorije)
Hinek je na isti način prošao svoju grupu,na krug igrača s jednom pobjedom.Ali kako?? Tako što je u posljednjem meču pobjedio Mađarca (B.Manastir)

Hinek je dogurao do polufinala do 49 godina gdje je vidno iscrpljen

izgubio od spomenutog Stanojevića
Antonio je u konkurenciji do 39 izgubio finale od Petrovića (VU91) a u polufinalu je dobio meč 3:2 protiv Babića (VU91)
Moram uputiti čestitke i Beri i Stjepku i Antoniu na stvarno odličnim igrama danas

a također i Rosiju jer je odigrao stvarno super i pobjedio neke vrlo dobre igrače

No dosta o mom autu pričajmo malo o meni...svoj dan mogu ocijeniti uspješnim .Ono što sam si zamislio to sam i ostvario

Realno na turniru sam i bio totalni autsajder i tu nisam puno ni očekivao.U apsolutnoj sam ispao bez osovjenog seta

jer sam očekivao da je to kategorija stokilaša,a ne vrhunskih igrača

U kategoriji do 49 sam izgubio od Zeremskog (Bečej) uz misli pristojan otpor 1:3.Onda je isti igrač istim rezultatom dobio našeg člana Antonia Šulinu i u derbiju Novoligaša se odlučivao drugi putnik u daljne natjecanje.I naravno kud će suza već na oko

nekim čudom taj susret sam dobio ja

Doc se odmah "požalio" drmi dj

te je ovaj promptno zvao Beru da čuje detalje
Za pehar sam se potukao sa Stanojevićem (opet on)

no čovjek me raskupusio i odjurio do finala gdje je vodio 2:1 u setovima Beri,ali moji savjeti iz kuta su ipak donijeli prevagu

Sve u svemu turnir odličan

, ručak također ,ujutro kavica i specijaliteti sa svinjokolje

(čvarci,kobasicaitd) i nadam se da idem i dogodine
Ovaj komentar sam posvetio našim članovima,a obećao sam Igoru da ću se potruditi objaviti sve rezultate no nemam sad vremena za obradu.