SLAST
Travnja 17, 2026, 16:29:34 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 4.TRADICIONALNI MEMORIJALNI TURNIR " SJEĆANJE NA VUKOVAR 1991"  (Posjeta: 5370 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
V91
**
Klub: STK VUKOVAR 91

« : Listopada 08, 2012, 14:04:44 »

4.TRADICIONALNI MEMORIJALNI TURNIR
„SJEĆANJE NA VUKOVAR 1991“
PROPOZICIJE
1. ORGANIZATOR : STK VUKOVAR 91
2.POKROVITELJ TURNIRA : GRAD VUKOVAR
3. MJESTO NATJECANJA : OSNOVNA ŠKOLA „ ANTUN BAUER „ VUKOVAR
4. DATUM NATJECANJA : 04.11.2012.(nedjelja) sa početkom U 10 sati.
5. PRAVO NASTUPA : Pravo nastupa imaju svi igrači i igračice registrirani i neregistrirani  uz uvjet da su na vrijeme prijavljeni i da su platili prijavninu. Svi igrači i igračice nastupaju na turniru na svoju odgovornost .
6. NATJECANJE
a) Na prvenstvu se igraju slijedeće discipline :
1.)  apsolutna kategorija-pojedinačno
2.)  seniori   do 39-pojedinačno
3.) veterani 40-49-pojedinačno
4.) veterani-50+ pojedinačno
Napomena: igrači  superlige i 1. lige mogu nastupiti  samo u apsolutnoj kategoriji , a igrači nižih liga  mogu u dvije kategorije (apsolutna i starosna).

b) Svaki klub ima pravo prijaviti neograničen broj pojedinaca.
c) Pojedinačna natjecanja će se igrati po grupama. U svakoj grupi će biti 3-4
igrača, koji se sastaju svaki sa svakim. Prvo i drugoplasirani igrači iz svake
grupe nastavljaju natjecanje KO sustavom do konačne pobjede.
d) Svi mečevi igraju se na tri dobivena seta.
7. NAGRADE : Organizator će podijeliti športske trofeje svim pojedincima koji se plasiraju od prvog do četvrtog mjesta.
8. PRIJAVE : Prijave se šalju na slijedeću adresu:
Igor Tomić 0959044971 ili  na e-mail adresa : igortomic2@gmail.com
9. ROK PRIJAVE : Prijave moraju stići najkasnije na dan natjecanja pola sata prije početka natjecanja u pojedinoj disciplini.
10. PRIJAVNINA : Prijavnina na natjecanju iznosi  :
  –70 kn. U prijavninu je uključen  ručak .

U Vukovaru 04.10.2012.                                                             STK  VUKOVAR 91               

Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Listopada 29, 2012, 08:11:53 »

nema pojma baš gledam termin se poklapa sa 2 HL pa turnir biti uskraćen za pojedine igrače ovog stupnja natjecanja.

Ja se prijavio za 2 kategorije misleći da je ova apsolutna 100+ kg,kad ono tu idu samo vrhunski igrači  Tongue
Evidentirano

Zinhof
**
Klub: neregistrirani igrač

« Odgovor #2 : Listopada 29, 2012, 12:36:31 »

šteta za termin, ali valjda nije moglo drugačije
Evidentirano
V91
**

« Odgovor #3 : Listopada 29, 2012, 14:50:24 »

nažalost nismo mogli uzeti drugi termin jer svaki vikend ima liga, turnir
žao mi je što neki ne mogu doći zbog drugih obaveza
molio bih ostale koji misle doći na turnir ako mogu da se prijave ranije
da bih mogli otprilike znati koliko će natjecatelja biti
i da osiguramo dovoljno hrane i pića
hvala unaprijed
Evidentirano
tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #4 : Listopada 30, 2012, 14:49:00 »

Evo igore sto ja mogu reci, da dolazimo Antonio Nozina, Stjepan Hinek, Tomislav Klaic.. jednim autom. Bit ce tu jos auto iz sb-a.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Listopada 31, 2012, 22:39:39 »

Kako je Tomi u Vukovaru ko doma neka bude vodič ostalima da se ne izgubimo  Wink
Ekipa RBR (prezimena) ili M3 (imena) se priključuje konvoju
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Studenoga 04, 2012, 21:31:30 »

Ekspedicija se vratila sretno svojim kućama.
Što se tiče Novoligaša dosta uspješno
Kategorija 40-49 godina :
Beraković Mladen   1. mjesto   champion
Hinek Stjepan        3. mjesto    pehar

do 39 godina

Nožina Antonio  2. mjesto     champion

« Zadnja izmjena: Studenoga 04, 2012, 22:07:09 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #7 : Studenoga 04, 2012, 22:03:00 »

Da napomenem da su neki naši članovi imali i jučer uspješan dan u Banja Luci ne jednom od turnira gdje su se okitili odličjima:
Iznad 60 godina  Ahmetović Esad  2 mjesto
Iznad 50 godina  Markovčić Vjeko  3 mjesto
Iznad 40 godina  Hinek Stjepan     3 mjesto

No da se vratim na memorijal.
Sve čestitke Igoru i Vukovaru 91 na organizaciji ovog memorijala .
Naigrali smo se svi pošteno i umorili se u konkurenciji igrača iz više država.
Igrali smo svi u konkurenciji svojih godina ,a i u Apsolutnoj kategoriji iako smo Bera i ja rekli da bi tu kategoriju igrali samo ako treba popuniti broj ispalo je upravo tako jer je s nama bilo 32 igrača što će reći 8 grupa po 4...idealno.
Kako smo se prijavili tako smo i prošli  Huh?
Bera nije prošao ni grupu,a isto sam završio i ja  Cool
Rosi je prošao svoju grupu sa 3 pobjede  champion gdje je npr pobjedio kasnijeg finalista do 49 godina Stanojevića kojeg je u finalu dobio Bera s 3:2 i u slijedećem kolu Lukića (penholderaš iz Novog Sada)  klanjanje
Isti taj Lukić je pomeo Beru u njihovoj grupi,ali je njega Bera dobio u polufinalu do 49 s 3:1 u fantastičnom meču.
Slijedeći krug je Rosiju donio nepremostivu prepreku zvanu Igor Tomić  Huh?
Antonio je svoju grupu prošao u krugu igrača s jednom pobjedom,ali je onda išao odmah na Glavaškog (osvajača apsolutne kategorije)
Hinek je na isti način prošao svoju grupu,na krug igrača s jednom pobjedom.Ali kako?? Tako što je u posljednjem meču pobjedio Mađarca (B.Manastir)  klanjanje
Hinek je dogurao do polufinala do 49 godina gdje je vidno iscrpljen  Tongue izgubio od spomenutog Stanojevića
Antonio je u konkurenciji do 39 izgubio finale od Petrovića (VU91) a u polufinalu je dobio meč 3:2 protiv Babića (VU91)
Moram uputiti čestitke i Beri i Stjepku i Antoniu na stvarno odličnim igrama danas  klanjanje a također i Rosiju jer je odigrao stvarno super i pobjedio neke vrlo dobre igrače  dobro

No dosta o mom autu pričajmo malo o meni...svoj dan mogu ocijeniti uspješnim .Ono što sam si zamislio to sam i ostvario  postovanje
Realno na turniru sam i bio totalni autsajder i tu nisam puno ni očekivao.U apsolutnoj sam ispao bez osovjenog seta  kk jer sam očekivao da je to kategorija stokilaša,a ne vrhunskih igrača  Tongue
U kategoriji do 49 sam izgubio od Zeremskog (Bečej) uz misli pristojan otpor 1:3.Onda je isti igrač istim rezultatom dobio našeg člana Antonia Šulinu i u derbiju Novoligaša se odlučivao drugi putnik u daljne natjecanje.I naravno kud će suza već na oko  Wink nekim čudom taj susret sam dobio ja  oops
Doc se odmah "požalio" drmi dj  Grin te je ovaj promptno zvao Beru da čuje detalje  lol
Za pehar sam se potukao sa Stanojevićem (opet on)  box1 no čovjek me raskupusio i odjurio do finala gdje je vodio 2:1 u setovima Beri,ali moji savjeti iz kuta su ipak donijeli prevagu  Cool

Sve u svemu turnir odličan  dobro , ručak također ,ujutro kavica i specijaliteti sa svinjokolje  Wink (čvarci,kobasicaitd) i nadam se da idem i dogodine

Ovaj komentar sam posvetio našim članovima,a obećao sam Igoru da ću se potruditi objaviti sve rezultate no nemam sad vremena za obradu.
« Zadnja izmjena: Studenoga 04, 2012, 22:05:22 Mata » Evidentirano

tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #8 : Studenoga 04, 2012, 22:46:52 »

cestitam nasim deckima na osvojenim odlicjima, meni je zao sto ja nisam isao. Vjerujem da bi bilo jos jedno odlicje, ali eto. Smiley
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #9 : Studenoga 05, 2012, 10:28:49 »

Pohvale organizatoru na turniru, atmosfera je bila izvrsna, od ranog jutra od 9:00 do 19:00. Igrači sa svih strana, Osijek, Zagreb, Brod, Brčko distrikt, Bečej, Novi Sad. Na turniru je bilo svega, od kave, plata za doručak, a kasnije i za ručak pa do štanda s stolnoteniskom opremom gdje se mogla kupiti Butterfly trenerka za 35 eura ili dres za 10 €.
U apsolutnoj kategoriji ulogu glavnog favorita opravdao je Glavaški koji je u subotu nastupio za Dugu Resu u superligi (pardon 1.ligi) a jučer osvojio turnir (dobio Tomića u finalu)
Ja sam u apsolutnoj grupi izgubio od Lukića iz Novog Sada 3-0 i od Lepura 3-1 a dobio Miću iz Osijeka 3-1.
U kategoriji od 40 do 49 godina bio sam u grupi sa Prokićem iz Novog Sada i Stanojevićem iz Vukovara. Prvo mjesto u grupi nosilo je automatski prolaz u polufnale. U prvom meču Prokić je dobio Stanojevića 3-2 a nakon toga ja Prokića 3-1. Za prolaz dalje trebao mi je samo set, a za prvo mjesto dva seta. Ali nije blio nimalo lako. Gubio sam glatko 2-0 i 9-5 ali sam se nekao izvukao i dobio 11-9, da bi i u 4 setu spasio dvije meč lopte i dobio četvrti set za 2-2. U petom setu sam ostao bez snage ali bilo mi je svejedno.
Budući sam bio u grupi koja je bila nositelj bio slobodan u četvrtfinalu a u polufinalu sam očekivao Hineka koji je igrao s Lukićem a koji me razbio u apsolutnoj grupi sa 3-0. Ali Hinek se čak malo i oznojio i dobio Lukića 3-0. Lukić je u četvrtfinalu dobio Zeremskog 3-0 i plasirao se u polufinale. Ali uspio sam ga dobiti 3-1 uz dosta sreće (2 set sam stigao 8-3 i dobio u fiksu, poveo 2-0 i uspio se dovući do finala gdje me čekao stari znanac Stanojević koji je dobio Matu i Hineka.
Budući me već dobio u grupi znao sam da ću teško dobiti meč, stalno sam gubio ali sam se nekako dovukao do 2-2 i nakon 5-5 Stanojević je ostao bez snage i to je 11-5.
Prvo ime turnira je za mene bio Žagar iz Zagreba koji je u osvojio svoju kategoriju preko 50 i 3. mjesto u apsolutnoj kategoriji.
Od nas brođana prvo ime je bio Nožina koji je dobro gurao i u apsolutnoj i u svojo kategoriji. Koje je on dečke sve dobio nevjerojatno, Kosanovića i Babića, Lepura, jednostavno bio je smrt za te mlade spinere koji ispaljuju bombe a ne spinove. A htio je vratiti drvo Zorku pod izlikom da ništa ne valja... Smiley
« Zadnja izmjena: Studenoga 06, 2012, 09:32:05 Bera11 » Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #10 : Studenoga 05, 2012, 11:13:40 »

Bera, mali ispravak, Duga Resa nije u Superligi, već 1. ligi
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #11 : Studenoga 05, 2012, 11:25:24 »

De dobro zg to je samo mali lapsus koji je posve normalan  Wink nećemo sad Beru spaliti na lomači zbog ove grJeške  Cool

Umor se osjetio u zraku  Tongue ako si gledao serijal filmova Rocky upravo su tako jučer izgledali igrači nakon mečeva

Znaš kako je izgledalo kad Stjepko u zadnjim mečevima nije mogao potegnuti niti jedan spin,doslovce je spavao za stolom  Grin
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #12 : Studenoga 05, 2012, 11:51:12 »

Bera, mali ispravak, Duga Resa nije u Superligi, već 1. ligi
Još mi je bilo čudno kada mi je rekao da su izgubili od Srdoča a dobili Kvarner, otkad oni u super ligi? ali ništa za to...slabo pratim super ligu
Evidentirano
V91
**

« Odgovor #13 : Studenoga 05, 2012, 12:22:14 »

evo napokon i mene
htio bih se zahvaliti svim učesnicima turnira u moje ime i u ime kluba
bilo je jako dobro juče, dobra atmosfera od samog jutra
puno dobrih mečeva,tijesnih pobjeda
samo jedan podatak da su u čak dvije grupe odlučivali poeni tko prolazi
čestitam svima na postignutim rezultatima
i još jednom se zahvaljujem svima
dogovorio sam se sa matom da će on objaviti rezultate
lijep pozdrav i vidimo se dogodine

Evidentirano
V91
**

« Odgovor #14 : Studenoga 05, 2012, 12:29:27 »

molio bih ako netko ima kakvu sliku sa turnira da mi pošalje na mail igortomic2@gmail.com
ja jednostavno nisam stigao
hvala unaprijed
Evidentirano
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!